lördag 17 april 2010

Något piggare idag

Vilken hiskeligt tråkig fredag jag hade igår.
Lite synd tyckte jag allt om mig själv, orkade helt enkelt inte ta mig ur sängen på hela dagen.
kroppen kändes som om den gått ett helt maratonlöp, konstigt.

Har ni varit med om det att man bara hastigt blivit så där orolig i magen fast inte fått springa maraton till toaletten utan lite lagom, feber och en enorm trötthet? Kan bara hoppas att det inte är magen som krånglar igen utan ser helst att det är en liten bacill som ville visa sig.

Ja jag vill bara meddela att det känns lite bättre idag, har ätit lite och det är ett gott tecken. Skriver just nu på P-e:s dator för min har börjat krångla en del. Det negativa med den här är att inga bilder fins här så det får bli ett litet inlägg utan det.

Jag har fått en kommentar från Lillemor, jag skulle så gärna vilja veta om du har någon egen blogg för jag finner dig inte så jag kan kolla in dig också.
Är så himla kul med nya bloggvänner.

Nu önskar jag er alla en skön helg, själv ska jag försöka ta mig i kragen och kliva ur sänghalmen snart, men vi vill olika saker jag och kroppen.

Kramar Lena

7 kommentarer:

  1. hei Lena.
    masse god bedring til deg,
    en blir jo såå utslitt av sånt,
    håper det går fremover med deg nå,
    ønsker deg en nydelig helg.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Inte behöver du göra något idag, vila så du blir riktigt frisk. Ibland är det soffläge som är bäst, lyssna på kroppen! Här har vi en vissen sol och det blåser kallt. Har varit till svärmor och svärfars stuga och grejat med vattnet, men åkte hem för det var för kallt. När vi kom hem hade grannen klippt häcken, det kallar jag snälla grannar.
    Vila nu så du blir bra.
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Tack snälla du för att du kikade in till mig, alltid roligt med nya bekantskaper! Läste att du känt dig lite vissen i kroppen, ska väl förhoppningsvis bli bättre! Du får ha det bra så länge! Länkar din blogg till mig så kan jag kika in till dig igen. Kram Marie

    SvaraRadera
  4. Hejsan.

    Skönt du är lite bättre idag.
    Visst är det jobbigt med ont i magen. Har själv en mag- och tarm- sjukdom, så jag blir ganska ofta sån som du beskriver. Men vänjer mig aldrig!

    Önskar dig en fortsatt fin helg,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  5. Hej! Va kul att du tittade in till mig. Alltid roligt med nya bloggbekantskaper. Hoppas att du har kryat på dig och mår bra nu!
    Vi hörs igen! Kram Åsa.

    SvaraRadera
  6. Gött att du är bättre. Kram

    SvaraRadera
  7. Hej goaste Lena!

    Vad skönt att du mår lite bättre idag..tycker du ska ta det lugnt imorgon oxå o kurera dig ordentligt!

    Vilken vacker blombild du har i headern:)

    Kraam o godnatt!
    Jenny

    SvaraRadera