onsdag 7 april 2010

Back again efter en hård dag

Men det gick faktiskt bättre än väntat men antagligen har jag glömt en hel del som skulle göras, smårutiner som de andra anställda gör i sömnen men som inte en gröngöling kommer ihåg första veckan.Men vad spelar det för roll om man glömmer sopa på ett ställe när det troligtvis bara är jag som vet om det.

Det finns faktiskt en positiv detalj i det hela, motionen. Jag har gått över tiotusen steg på mina 5 timmar idag. Och sen när jag kom hem tog jag ett halvtimmas pass Zumba innan jag studsade in i duschen, kära någon vilken energi jag fick helt plötsligt.


Jo jag tänkte på en stimulerande sak som jag var med om igår. Om man inte nämner några namn så är det antagligen okay att berätta.

Jag har ju sökt lite andra arbeten i väntan på det jag redan fått men inte fått börja på, man måste ju ligga i liksom.Jag har ju jobbat i industrin förut så det är inte helt främmande för mig. Jag lämnade för ett par veckor sedan in min cv på ett företag men visste inte då att jag är berättigad till nystartsjobb, vilket är en klar fördel för den som anställer, han sparar ju jättemycket pengar på det.


Ja så kom jag då på idén att ringa och berätta det för chefen med en liten tanke att han skulle anställa mig omgående.


Ja jag vet inte om man har rätt att ställa krav på andra människor men lite hyfs skulle vara på sin plats. Jag fick ju dra orden ur mun på honom och samtalet varade i exakt en minut, det ni.


Först så presenterade jag mig då som brukligt är, sen frågade jag om han kände igen mig.


Svaret blev uttömmande,


-Mmmm


Jaha vad bra, för jag skulle bara vilja berätta om att jag är berättigad till nystartsjobb och det skulle ju vara en fördel för dig att anställa mig då.


-Mmmm


Men du kanske inte har något behov just nu


-Få se längre fram då


Okay men då har jag i alla fall berättat det för dig så att du vet


-Mmmm


JA då får jag tacka för mig så hoppas jag att jag får höra ifrån dig


- Mmmm, får se längre fram


Okay, hej då


- Mmmm


Ja men förstår ni hur man känner det när man pratar med en vägg, gud man vill ju ge upp direkt liksom, undrar om det inte skulle behövas en charmkurs där. Men samtidigt så får man sig ett gott skratt när man tänker på det efteråt, mmmm

Snart hoppas jag att det ser ut så här å sjön istället för den tjocka is som nu ligger, har faktiskt sett öppningar där det är mer strömt så det är på gång snart.

Nej nu måste jag faktiskt läsa färdigt på era bloggar det tar lite tid det.

Men tack för alla goa kommentarer ni ger det värmer som vanligt.

KRAM LENA

12 kommentarer:

 1. Ja, vissa kan konsten att "veka upptagna" med ett mmmm ... *ler*
  :)

  SvaraRadera
 2. hi hi tenker på han du snakket med på tlf,
  rar mann,ringte du fel...?hihi...
  men å flink du er som jobber å går titusen skritt,snakk om flink jente.
  stå på vennen..deilig med vår nå,vi har jo litt snø igjen her,men vil så gjerne rote i jorden å få orden i vår lille hage..
  ønsker deg en flott kveld.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 3. Hejsan.

  Man kan ju bli vansinning på sådana människor!
  Har dom inget hyfs?
  ...och sådana ska vara chefer, som inte ens kan prata och vara hövliga!

  Jösses vad du sliter och jobbar på...

  Ha en fin och lugn kväll,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 4. Haha ja herregud, det lät som du pratade med en vägg. Klart man glömmer men vad gör det om man missar något, det är juinte hela världen hihi.
  Ha det gott vännen/ Kramkram A

  SvaraRadera
 5. Morr nu blir jag arg..Skrev en kommentar men den verkar inte ha tagit. Ja herregud det lät verkligen som att du pratade med en vägg. Företagsam är du iaf vännen hihi, bra....Hm ja om man glömmer lite här och där är ju inte hela världen hihi.

  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 6. Gokväll tjejen!

  Låter allt som om du har längtat hem till bloggen ;-) Det man har tatt, det ha man och det andra får man ta en annan gång :-)

  Vilken käck människa, rena drömmen att konversera. Många hade nog som han fått tunghäfta.

  Skulle tro att du är lika slak som jag efter dina pass idag. Jag tänker ta ett bad sedan ska jag faktiskt gå och lägga mig orkar jag så ser jag en stund på tv.
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 7. jag tycker att det låter som om denne personen som du ringde till behöver uppsöka en talpedagog. Möjligt är också att han kam behöva gå en personlig utvecklings-kurs.

  Charmkurs kan ju jag bistå med och då i form av 20 piskrapp per "mmmm"! Så var den saken gjord. Då ringer du och berättar att han kan infinna sig till måndagen kl 11:00 för vidare instruktioner om denna kurs.

  Som jag för övrigt kommer att fakturera till en avgift av 39499 kr plus moms.

  Denna faktura och mer specifika detaljer skickas inom 3 dagar.

  SvaraRadera
 8. Många steg på en dag. Vilka uttämande svar du fick av den mannen. Hörde han vad du pratade om över huvud taget? Man kan undra.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 9. Skrattade gott åt arbetsplatssökningsmonologen( 28 bokstäver)
  Är inte den arbetslösas dag i ett nötskal?
  Elisabeth

  SvaraRadera
 10. Dåligt bemötande, vilken trist människa.

  SvaraRadera
 11. Hej där, men nu har du något att hämta hos mig
  Kram Ingela

  SvaraRadera