fredag 30 april 2010

Härliga fredagJa jag skulle ju ta lite bilder tänkte jag så att ni skulle få en uppfattning om hur det här härliga rummet ser ut, batteriet tog slut efter 4 bilder så det blev naturligtvis bara en del som visas.

Min svartvita tavla hänger längst bort som ni kanske ser och det som då inte syns är att de dekorerat med kandelaber och ett vackert bord framför, väldigt läckert ihop.


Den här härliga dekorationen gjord av mest naturmaterial passar jättebra över det långa bordet.


Mina gröna tavlor tycker jag gjorde sig jättebra tillsammans och kommer att synas otroligt bra för de som kommer att äta vid borden.

Nu fick ju ni bara se en liten del av rummet för det är två likadana stora bord bredvid varandra och emellan är det ett stort fönster som ger ett enormt fint ljus.

Jag har gått omkring och bara myst idag, hade inte riktigt lust att åka hem så jag stannade och hjälpte till lite med skyltning av kondisbitar och sånt. Jag hoppas nu verkligen att norrmännen gillar det här och verkligen kommer och besöker stället ofta. I morgon är det invigning så då gäller det.

Nu vill jag också tacka er alla för de otroligt fina kommentarerna jag fick i mitt förra inlägg, det värmer så enormt mycket ska ni veta och man får extra energi och känner sig peppad.

Stor kram till er alla

LENA


6 kommentarer:

 1. Hej på dej!

  Egentligen påväg att släcka ner datorn och slafa men måste bara tala om att jag nu har fått lite försmak av din mer eller mindre permanenta utställning. Om man får försmak på bilderna ska säkert norrmännnen som kommer på besök låta sig väl smaka. Det tror jag säkert. LYCKA TILL! Godnatt

  SvaraRadera
 2. Nej men gud så skoj!! Grattis och lycka till!!

  SvaraRadera
 3. hei Lena.
  nydelige lokaler du kan ha dine tavlor i,så godt de passet der,
  å jeg håper du får solgt riktig mange å,
  så spennende ,
  ønsker deg en flott mai helg.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 4. Lycka till nu i morron. Hoppas det kommer många dit som gillar dina tavlor.
  Ha en rolig 1 maj.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Grattis Lena, nu har du hamnat rätt. Jag vet precis var du har dina tavlor (tror jag) vi är ju i dom krokarna på sommaren. Då ska jag gå och titta på dina tavlor om det är öppet. Vilken marknad med alla norskar som kommer dit varje dag. Såg jättehärliga bilder från Grundsund också, där firade vi midsommar förra året. Bodde i Rågårdsvik på ett pang.
  Ha en fin 1:a maj
  Vårkram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 6. Hej Vännen!
  Hade missat förra inlägget men har läst ikapp mig nu!! Attans vad kul!! Vad glad jag är för din skull ska du veta:) Du är ens såå go tjej som verkligen förtjänar det här Lena!

  Stoor kram!
  Jenny

  SvaraRadera