tisdag 6 april 2010

Så här vill jag ha det just nu

Ja idag känns inte motivationen så stor för att göra något positivt och kreativt. Ute är det riktigt småkyligt så där som april kan vara, jag tog en tur till stan i vårjacka och det ångrade jag direkt.
Ingen sol och vetskapen om att jag ska stressa med timmar på städjobbet i morgon. Men jag har verkligen bestämt mig för att klara av detta jobbet, men bara för att jag lovat.

Nu ska jag stå ut de tre dagarna den här veckan och sen är det tre tillfällen till som ska fixas efter det hoppas jag verkligen få börja på mitt andra arbete som jag fick i januari som ni kanske kommer ihåg.

Är det inte konstigt i alla fall om jag skulle vara sen med en räkning till exempel, då skulle det komma en påminnelse ganska snabbt eller hur?
Men nu gäller det ett jobb som försäkringskassan ska ta beslut om, ja beslut om hur många timmar familjen ska få hjälp med sitt handikappade barn.
Ja då är det inte bråttom. Beslutet skulle varit klart i februari och nu är det April, ni förstår ju själva vad frustrerade familjen och jag är.
De är helt slut av allt som de måste hålla på med och jag är slut av att inte veta hur det blir med mitt jobb.
Nej vi lever i en konstig tid tycker jag med alla nya regler och lagar. Jag har hamnat i jobb och utvecklingsgarantin nu eftersom jag inte har några A-kassa dagar kvar. De pengarna kommer från försäkringskassan och är ett aktivitetsstöd/bidrag. De tar sig alltså tid till att ge mig den här ersättningen och samtidigt är det de som ser till att jag inte får börja jobba och tjäna riktiga pengar, konstigt eller hur?

Nej så en solig strand skulle vara att föredra är det någon som vill åka med kanske?

Det var verkligen inte min mening att klaga så här men vissa dagar känns det mer
än annars.

Men nu tar jag ett pass Zumba och då jädrar ska energin tillbaka.
Kram på er alla kära bloggvänner, tur man har er där ute i alla fall.

LENA

10 kommentarer:

 1. Ja, du får sällskap av mig i din dröm! *ler*
  :)

  SvaraRadera
 2. Hej på dej Lena!

  Förstår att du samlar dig inför morgondagen.Kanske lika bra att ha det gjort som du har lovat bort dig till. Taskigt med det andra... klart det ska käppar i hjulet nu när lösning kunde blir så bra snär övriga får det som de behöver och önskar.

  Visst är det så att man liksom bara måste få pysa ibland. Hoppas att du får fint väder i övermorgon för då var du väl ledig och då går allt så mycket lättare. Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Ja, jag kan bara hålla med om att det är knepigt. Skyldigheterna verkar bara vara från ett håll. Eller hur jag nu skulle säga... ja, du fattar.

  Ha det nu bra!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen!
  Jaaa, jag åker gärna med dig!, ser jättehärligt ut:)

  Försäkringskassan o myndigheter överhuvudtaget verkar ha sina egna lagar o tidsramar..frustrerande att vara i din situation, håller tummarna att det fixar sig!

  Har inte testat zumba men det verkar jättekul!Kanske oxå skulle ta o skaffa mig en sån cd!

  Grattis till awarden i förra inlägget:)

  Gösta Pösta ja, han har hittat ett nytt favoritställe (han ligger mindre under soffan o sängarna nu:))nämligen på Tindras säng. Där ligger han o gottar sig med hennes mjukisdjur, hihi! Visar bild på bloggen nån dag!

  Sköt om dig!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej Lena. Ja du det ÄR et konstigt system. Tänk så hemskt det måste vara för familjen som väntar på dig. Det är ju två parter som "lider".

  Själv var jag tvungen att plocka fram vinterjackan igen. Här är det skitkallt, inte skojigt!

  kram

  SvaraRadera
 6. Underbart att ligga där!!! SOOOL = )!!! Att ha med försäkringskassan är komiskt, stackars de som jobbar där. Under min tid som sjukskriven fick jag erfarenhet av FK, sorgligt hur det går till, känns så oseriöst på något sätt, som att personer inte är värda någonting, man är ett personnummer och de följer sina knepiga regler. Tur att jag slipper de nu, hoppas du snart är fri från dem oxå, jag är inte förvånad över hur de gör, de i ett nötskal. Ja, den där stranden såg härlig ut när man börjar tänka kring FK!!!

  Kram L-L

  SvaraRadera
 7. Så jobbigt med ekonomisk krångel å annat byråkratisk strul

  Önskar jag kunde ta med dej på en resa.. kom över hit till Finland vetja! Exotiska lilla finnbyn! Kan fara till Doris kiosk

  SvaraRadera
 8. Godmorgon Lena!

  Ville bara titta inom dig för att önska en hyfsad dag och att arbetsdagen strax är över!
  Du har ju viktigare saker för dig hemma ;-)

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 9. Vad är det du säger? Så när det är grått ute så kan man inte göra något positivt och kreativt? Det är ju då man behöver det som mest vet du väl. Zumba säger du, jag dansade Mumba igår. Det är en blandning mellan polka och ballongdansen. Mycket givande träning! Fick applåder av grannarna och en rejäl utskällning för mitt så opassande beteende.

  SvaraRadera
 10. Läste att du fått jobb som som städeska,känner igen detta med allt som ska hinnas, men när man väl fått rutin så går det bra. Jag jobbade själv med det något år, och storstädningen under sommarhalvåret var bättre men med tyngre maskiner, fast då var det mindre folk i vägen.

  Ha en fin dag.

  SvaraRadera