torsdag 1 april 2010

Aldrig städerska

Nej det är då ett som är säkert. Jag är totalt slut efter den här arbetsdagen och ändå var jag idag bara under upplärning.
Jag begriper banne mig inte hur jag ska hinna med detta arbete själv som vi idag var två om.
Jag finner ju för hundan inte i butiken ens och sen ska man veta exakta ordningen som ska städas i, köra en stor skurmaskin mellan hyllorna, torrmoppa, tvätta toaletter, slänga säckvis med sopor, samtidigt som det springer en massa människor runt fötterna.

Som pricken över i ska jag sen göra ren skurmaskinen, plocka bort saker under den och göra ren, tömma den och fylla upp med nytt vatten, bara det kommer ta tid, phu tur man inte har tummen mitt i handen i alla fall.
Jag ska göra mitt allra bästa när jag jobbar ensam men herregud hur mycket kan man egentligen hinna på 5 timmar, ni anar inte.

Jag hade faktiskt tänk mysa till det lite ikväll med en sillröra och lite så där men frågan är om det inte blir soffhörnet istället.
Till helgen ska jag banne mig tippa dubbla rader med lotto och då ska jag banne mig anställa en städerska själv hi hi:)

Jag orkar inte ens lägga in en bild idag tror jag men jag har varit inne och läst era bloggar i alla fall och det är för mig väldigt mycket viktigare än en bild.

Nu önskar jag er en härlig skärtorsdag kära vänner och hoppas ni är aningen piggare än mig.



KRAM KRAM

LENA

5 kommentarer:

 1. Nejmen lilla Lena vilket tufft jobb! Och inte ens var det till dig själv. Minns då jag jobbade som hemsamarit hur träligt just detta var att städa och göra fint till andra och sedan skola orka med sitt eget :-( Städerska hade inte varit fel men du man skickar ju bara problemet vidare...

  Ha nu en go kväll jag ska stupa en stund nu känner jag. Kram Ingela

  SvaraRadera
 2. Hittar du till mig så kan du svänga förbi och få en klubba! *ler*
  :)

  SvaraRadera
 3. Glad påsk till dig o P-e!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Herregud det lät som jag vet inte vad.....Jag städade när jag var 15 och några år framåt, extra jobb men var inte i din närhet av jobb hihi...Städa hemma är det värsta jag vet, brrr så det gör maken. Jag plockar. Så skönt att det är flera som känner som jag med handlandet.
  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 5. Tittar in för att önska en GLAD PÅSK. Hoppas det känns bättre när du fått vila lite. Och den där resan med kvasten kan du ställa in.
  Har du fått jobb där nu? Städning är ju inget latmansjobb precis.
  Kramisar Birgitta

  SvaraRadera