måndag 19 april 2010

Nu har jag vaknat igen

Men tydligen inte min dator. Nu börjar jag bli allvarligt irriterad på den faktiskt.
Här har jag suttit och försökt föra över ett antal bilder i en halvtimma nu men det enda som händer är att rutan webbsidan kan inte visas dyker upp.

Synd det, inlägg utan bilder blir ju lite tråkiga. Ja ja sånt är livet.
Jag har i alla fall jobbat idag och när jag kom hem så kändes det verkligen att man varit lite slö under helgen, helt slut är ordet. Men i stället för att lägga mig ner och vila så gick jag ut och fick lite ny energi. Tänk vad en kratta kan göra med humöret. Rena meditationen att gå omkring och smågreja och utforska naturen, härligt.
Ja sen fick sig entrén en liten omgång, gud vad det blir skitigt allt.

Det är så kul att gå omkring i trädgården och se de små förändringarna för varje dag, trots att det är aningen kyligt.
Min gräslök växer i alla fall, den fann jag under lite granris och var så fin så fin. De andra kryddörterna lyser med sin frånvaro fast jag vet ju inte heller om de var fleråriga, vi får se.

För övrigt idag har jag ringt ett bemanningsföretag som tydligen vill ha in mig som vikarie på skola, förskola. Tja varför inte man kan ju alltid tacka nej om man har annat på gång.
Jag fick en förfrågan om städjobb även i morgon men nu tackade jag faktiskt nej den här gången. I morgon ska jag kolla upp allt vad jobb heter så att jag har något att komma med på onsdag när jag ska träffa min personliga coach :), stackars honom
Förresten jag har pratat med familjen som jag egentligen ska börja jobba hos också och de är helt bedrövade de stackarna.
Ingen förstår vad som ska dra ut så på tiden, hur svårt kan det vara att ta ett beslut om antalet timmar de behöver assistent?
Nu var senaste budet att i Maj ska vi nog ha bestämt oss, ja men förstår ni hur de stackars föräldrarna mår, jag tror jag åker dit och hjälper dem i alla fall.

Ja ni mina vänner jag ska inte bli långrandig, det är ju så himla tråkigt med för mycket text :)))

Ha nu en skön måndagskväll för det ska jag

Kram på er alla goa vänner ute i zyberrymden

Lena

6 kommentarer:

 1. Jag förstår att du känner frustation när det krånglar och inte nog med det...
  Vad väntar man på... varför måste vissa saker ta sådan tid?
  Familjen verkar behöva hjälp här och nu...
  Peston är god jag lovar.... den bränns inte om du inte äter de varma nässlorna förstås.
  Ha en skön kväll
  Annika

  SvaraRadera
 2. Hej du Lena!

  Vore för väl om du fick något annat än den där tuffa städningen. Förstår faktiskt inte hur någon kan orka i längden. Men det gör de kanske inte heller? Det här med bilder och långsamt överhuvudtaget det verkar vara bloggen inte datorn för det är likadant på jobbet har jag sett då jag någon gång får tid över på långrasten. Här hemma låser det sig och manb är tvungen att logga ut och det tar en förfärlig tid så lång att man loggas ut. Ja de har då problem... och vi också!

  Verkar som om du också har haft en skön eftermiddag. Hoppas du kan njuta lite imorgon trots annat som skymmer sikten. Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Hm trist med datorn...Sjutton, varför kan man inte bestämma sig angående timmar, man kan ju bara bli mer än arg....Hihi dax för dig att köpa dig en viol.

  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 4. visst är det härligt med allt som gror och växer, jag tar en runda varje dag och glädjs åt allt nytt som tittar fram!
  Kram kram Ida

  SvaraRadera
 5. Bra att kunna hjälpa till - och attans vad det e irriterande då datorn krånglar... ush å fny.

  Hoppas på snabb data-återhämtning!

  SvaraRadera
 6. Godmorgon!

  Ha nu en go dag Lena!

  Du, vad glá man blir om dagarna då man stiger in i ditt rum då vackra färger möter! Kram Ingela

  SvaraRadera