torsdag 8 april 2010

Gokvällens kära vänner

Ja nu är jag hemma igen efter en hård arbetsdag, ja jag var ju hemma vid ettiden men efter det har jag gjort ett Zumbapass på en timma och lagat middag åt min kära sambo och son.
Jag är så skönt trött att jag allvarligt funderar på hur länge jag måste vara vaken ikväll. Men jag är ledig i morgon så ska verkligen försöka några timmar till.

Jag vet inte men det gick fortare att utföra det jag skulle idag, kanske är det så att man inte är så svårlärd i alla fall. Men detta betyder inte att jag funnit mitt framtidsjobb bara att jag accepterat att jag lovat ställa upp nu.

Jag tog ett par kort på min vackra ljuslykta förut, har visat den förr men jag tror inte att jag hade värmeljus i den då.
Är den inte helt otrolig, hantverk som är så fint att man inte tror att någon kan få till det. Leran är så tunn så tunn och hon har gjort så att det ser ut som om det är stjärnor som lyser och fönstren på huset är nästan genomskinligt.
Ganska dyr men jag betalade ju inte för den eftersom jag fick den när jag fyllde 45 år men då kostade den över 700 kr. Fast jag förstår det med det arbetet som ligger bakom.
Det är inte lätt att ta betalt för hantverk, svårt att få något för arbetet, så det är tur att man gör saker för att det är roligt.



Ja och sen fick jag en Award igen då av gulliga Ingela med bloggen hemlivdesign för att hon uppskattar min blogg, det värmer. Den är likt den jag fick för ett tag sen men spelar ingen roll alltid kan jag ju berätta några intressanta saker om mig kanske.

Jag ska alltså berätta 7 intressanta saker om mig själv, hmmm
- Ni vet inte att jag vann på postkodslotteriet för två somrar sedan, jodå minsann jag var och hämtade 20000 ur Magdalena Grafs hand faktiskt, hamnade faktiskt i tv-rutan också, :)
- Ja sen har jag faktiskt varit med och tävlat i Deal or no Deal med Martin Timell, kom inte längre än utslagsfrågorna men har dock pratat med Martin.
- Ja och eftersom jag nu är inne i tv-svängen så har jag suttit publik i både parlamentet och i kockduellen, ja nu tror ni att jag är heltokig men det är faktiskt så att jag tycker det är lika kul att göra en sån grej som att gå på en teater eller liknande.
- Jag har en förmåga att hamna i terapeutsituationer, vill gärna hjälpa andra med svårigheter.
- Jag har gjort en barnbok på rim, handlar om en liten busig tomte, inte många sidor men jag har målat bilderna själv också. Skickat in till en massa förlag men det går inte att få någon att trycka den så jag får väl se till att göra en egen upplaga i framtiden.
- Jag hade fruktansvärt dåligt självförtroende tills jag var över 40 år, inte kul.
- Jag är inte kul att umgås med veckan "före" ni vet, hormonsvängningar så det riktigt sjunger om det.
Ja det var det och nu skulle jag egentligen ha skickat den här vidare till 7 st andra men jag har som vanligt väldigt svårt för att avgöra vem som ska få den så jag gör som jag gjort de sista Awarderna att jag skickar den till alla och så hoppas jag verkligen att ni känner er manade att berätta lite mer om er själva, Ingen nämnd och ingen glömd blir det ju då.
Ska bli spännande att se om någon lyder mig nu.
Nej nu måste jag gå in och kolla era bloggar en stund innan ögonen faller ihop
Kramar till mina fantastiska bloggväninnor.
LENA

9 kommentarer:

  1. Det var skoj att läsa om dig. Inte helt fel att vinna 20´pix! I morse såg jag en ung pappa som vann 5 mille på trissen. Vad gör man då? 5 mille...

    Själv jobbar jag med tv så jag har varit med på mååååånga sändningar under mina 15 år. ;) Det är ju skoj! Men just nu tar jag en liten break och funderar på vad jag ska göra med resten av livet.

    Fin lykta, hoppas den ALDRIG går i golvet!

    kram

    SvaraRadera
  2. Hej Lena, trött men det hörs ändå att du har slappnat av och ser fram emot att njuta morgondagen. Vilken energi det verkar ju liksom inte finnas någon ende på vad du orkar rent fysiskt!

    Ja det kunde man ju tänka, du gillar att synas i rutan! Då är det inte bara snack du funderar verkligen på att vara med i nästa års Let´s dance! Häftigt!!!

    Vilken otroligt vacker lykta Lena! Jag förstår att du är jätteglad för den!

    Den där rimboken blev man ju nyffe på klart du ska ge ut den! Hade ju letat upp några intressanta adresser men de fanns i den kraschade datorn. Jag har ju själv varit i kontakt med ett förlag angående mitt ofärdiga manus och de villa att jag skulle återkomma då det var mer klart. Nu ligger det ju på is. Kanske har jag inte heller adressen kvar...

    Ha nu en go kväll och bara njut så hörs vi imorgon!
    Kram Ingel

    SvaraRadera
  3. Härlig lykta du gumman.

    Trevlig läsning var det också.;-) Kram Stina

    SvaraRadera
  4. Är du vaken? Du lär somna gott ikväll, eller så har du piggnat till när du ska lägga dig. Det var en otroligt fin lykta, så fint sken det blev. Och så vackert mönster. Grattis till awarden, det var en intressant lista. Du är ju tv-kändis, vilken tur och vinna i postkoden. Vi är med, men det är bara småvinster.
    Ha det gott
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. å så vakker en lykt du har,aldri sett maken.
    nydelig stemning i den med lys i.
    så flink du er vennen som står på sånn på jobb,klart du er trøtt.
    godt du har fri i morgen,slapp av da,å bare gjør som du vil,
    ønsker deg en fin kveld,
    stor klem fra sylvia

    SvaraRadera
  6. Så vacker lykta,den ser så skir ut.
    Grattis till awarden!
    Ha en skön kväll!
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Lyktan är fantastisk....Vad fint att se motivet när den är tänd. Hihi gillar dina 7 saker om dig. En riktig kändis, asgarv...Kramkram Anne

    SvaraRadera
  8. Goa bloggvän..Ja det är fantastiskt att det är fredag imorgon/Kramkram Anne

    SvaraRadera
  9. Vilka roliga 7 saker ... och lyktan, skulle inte trott den var av lera: fin!
    :)

    SvaraRadera