söndag 11 april 2010

Godmorgon alla goa vänner

Nu är jag här igen, igår var det helt hopplöst att ta fram datorn, tiden bara gick och jag var trött efter arbetsdagen, sen var ju P-e:s barn här och då får det bli kvalitétstid med dem.
Jag och han tjej tog i alla fall ett Zumbapass, vilket hon tyckte var jättekul tjejer emellan så där.
Vi var också ute hela eftermiddagen, det var ju ett riktigt vårväder minsann och då måste man ju njuta av allt.

När klockan var runt nio igår kväll, lutade jag mig lite snyggt tillbaka i soffan och där tog dagen slut för mig, men det var en skön trötthet ändå.

Vad kul förresten att så många gillar min utsikt, ja den är gudomlig och det var ju delvis pga den som vi köpte huset. Det är en skogstomt på baksidan med stora stenar och blåbärsris, lingon, kantareller och liljekonvaljer bla, man kan plocka lite på väg ner mor sjön på lilla stigen, mysigt.
Men det finns som sagt en annan sak på detta huset som många undrar hur vi klarar av. Den evinnerliga trafiken som passerar på framsidan, vi har ju en stor väg där.
Men alltså jag är ju född i stan och den trafiken var mycket värre, med rundkörningar och skrik, här passerar man direkt liksom.
Ja sen har vi ju som jag tror jag berättat tidigare tomt på andra sidan vägen också, en lillstuga och en lada plus en åker.
Den lillstugan är guld värd för mig och det är där jag ska sitta och måla i vår och sommar. Trots att stora vägen är emellan så är det acceptabelt, man kan ju inte få allt.



Den här bänken snickrade P-e ihop i fjol bakom en av de stora stenarna på baksidan, det är så mysigt med små mysställen här och där mitt i det gröna. Här kan vi ta en eftermiddagsfika i solen.
Vi har projekt ska ni veta, en egen brygga och annat mysigt nere i slänten men vi måste få ihop lite pengar först, sen får vi se.

Tänk om vi bodde närmre så vi kunde ses över en fika under sommaren, det vore så kul, så kul.

Nu måste jag kika in till er alla som jag inte hann med igår innan jag går ut så nu önskar jag er alla goa vänner en skön söndag

Kram Lena

10 kommentarer:

  1. god morgen til deg.
    takk for hyggelig hilsen.
    åå du bor nå vakkert til du å,nydelig med sjøen å tenk alle disse planter som vokser der i skogholtet,
    du har en vakker utsikt,
    å nydelig krakk der.
    her skinner sola,så vi skal kose oss,
    ja savner mannen,blir en stund til han,ut april..
    men så leng sola skinner har vi gode dager,
    ønsker deg en flott dag.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Godmorgon Lena!

    Så härligt att se mer av hur du har det ikring dig! Det känns son om man riktigt börjar känna sina vänner lite mera och jag säger som jag sa till Bettan igår; jag gillar vad jag ser ;-) Nu får du ingen lång kommentar av mig för jag tänker inte fastna vid datorn nu på morgonen utan ska ut och jobba! Vi hörs min vän!

    SvaraRadera
  3. Jösses vilken utsikt! Såg förra inlägget också, bättre kan man inte bo. En väg står man ut med lätt när vattnet är så nära. Fika där senare idag gissar jag att det blir, nu ska jag ut i trädgården här och utreda lite.
    Ha en fin dag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. fantastisk utsikt....verkligen lyxigt!!

    zumba, är det bra? har bara sett reklamen och skakat tveksamt på huvudet. men jag kanske har fel?!

    ha det gott!

    kram
    anna-malin

    SvaraRadera
  5. Jag gillar verkligen din utsikt, och jag säger som du. Det finns ju fina och lugna ställen också.Vill man vara i hetluften så får man vara på den trafikerade sidan, och vill man ta det lugnt så är man på baksidan.
    Men du. Kolla noga innan du går över till din målarstuga.
    Trevlig söndag kväll.
    Elisabeth

    SvaraRadera
  6. Vilken utsikt ni har alltså. Förstår att du trivs, och toppen med lillstugan. Där kommer du att få till många fina tavlor i sommar ska du se. Känns som om du kommit in i ett målar-flöde nu....
    Själv längtar jag ju efter hus vet du. Tänk det där röda huset, en liten bit ut på landet, med uthuslängan där jag har min verkstad. Ja, drömmen har funnits ett tag, men det är ju så att det kommer när det är dags. Tills dess håller jag tillgodo i lägenheten. Tålamod Mia, tålamod!!!
    Tänk, jag har verkligen fått en sådan energi och jag har rensat och plockat i ordning här i lägenheten. Nu ska jag ta mig några kreativa dagar i verkstaden för jag har så mycket inom mig som ska ut. Alla dessa design-idéer som kommer vet du.
    Ha nu en riktigt fin vecka och tack för all den underbara energi som du ger mig. Det känns att du ger av dig själv, villkorslöst. Uppskattar det jättemycket!
    Kram kram Mia

    SvaraRadera
  7. Jodu söta. Det är inte ovanligt att man blir sjuk av mjukglass. Den är inte riktigt kall och maskinerna är inte alltid rengjorda ordentligt. Men jag äter dem inte kan jag säga.;-) Kram Stina

    SvaraRadera
  8. Vad härligt ni har det med utsikten. Jaja den vägen kan man säkert leva med då och jag antar att ni inte störs av den. Åhh vad härligt med egen brygga i framtiden, hoppas att den blir av snart.
    Ha det gott/ Kramkram A

    SvaraRadera
  9. Jag får väl säga god natt jag då .....klockan har blivit tjugo i tolv. Det gör inget för jag är helledig i morgon Kraaaaam

    SvaraRadera
  10. Vilken härlig plats ni bor på!
    Bänken P-e snickrat är fin.
    Kram!

    SvaraRadera