söndag 4 april 2010

God påskdag



Käraste läsare hoppas ni har haft en härlig påskafton med mycket god mat och trevligt sällskap.
Här var det en kanonfin dag igår med sol och riktig vårvärme, tyvärr så blev det ingen promenad i det vackra vädret för det hanns inte med men njöt en stund i solväggen i alla fall.
Vi hade en hektisk dag med besök hos gammelfarmor och fika och sen hem för att laga påskmat, ja frestelse och sillröror och allt som hör påskbordet till. Självklart glömde jag bort min kamera så jag kunde inte föreviga den goaste lilla grabb som finns. Så go han blev efter att jag målat honom med mitt smink. Han gick omkring hela dagen med målade glasögon och fräknar den lilla sötnosen.
När P-e kom hem efter en tolvtimmars arbetsdag tog jag allt ett glas rött och smög ner i soffhörnan och myste lite, tråkigt att inte ha honom hemma under dagen.
Ja jag är ju ensam idag också så nu ska här njutas av vädret minsann fast först ska det bli ett träningspass framför datorn.
Har ni hört talas om ZUMBA, träningen till musik och höftskakningar, herregud vad kul. På långfredagen var vi ju hos P-e:s syster på fika på dagen och då visade hon dansträningsprogrammet hon hade köpt. 4 tjejer blev stående i vardagsrummet och dansade till toner av samba, rumba kombinationer.
Det var nog i särklass det häftigaste jag varit med om, fast det är klart dans har stått högt upp på listan över kul grejer i alla år.
Tänk att dansa till häftig musik och samtidigt få ett ordentligt träningspass, härligt. Ja så tills jag nu får egna skivor letar jag upp klipp på You-tube och dansar till det. För er som gillar att träna på ett annorlunda sätt rekommenderar jag detta verkligen.
Sen blir det till att plocka fram målarsakerna lite också tror jag, det suger i magen efter det så någon timma vid staffliet kan det nog också bli idag.
Jag hoppas ni får en skön dag käraste vänner och att ni också får njuta av den härligt värmande solen frampå dagen för det är kalla morgnar.
Stor kram på er alla
Lena

12 kommentarer:

  1. hei vennen.
    høres ut som en herlig påske,med besøk,god mat osv,blir mye av det i påsken,veldig hyggelig,
    men å så herlig en trenngs program,en blir glad å av å danse,ser de reklamerer for dette på tv3,
    her er surt og kaldt i dag,mye vind og ingen sol,
    vi må vel begynne å pakke litt,jeg hjelper gjerne mannen med det,sånn litt,men mest pakker han selv.
    lang tur han skal på å lenge,men jeg er ikke alene,har jo sønnen i huset ved siden og minste datter hjemme å ikke minst hund og katt,hehe...
    ønsker deg en flott påske vidre,
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Du har haft en fin påskafton, och tänk att solen och värmen kom så lägligt. Såg årets första fjäril igår, och ett rådjur kom och började mumsa i sig mina vårlökar. Och då satt vi i uterummet och åt, han var inte ett dugg rädd. Idag blir det rester och bara vara ledig. Ska nog ta en tur och leta efter tussilago.
    Ha en härlig dag vännen.
    Stor kram
    AnnaMaria
    Ps, dansträningen låter kul, ska prova..

    SvaraRadera
  3. Hej rara!!

    Zumba kör jag på gymmet någon gång i veckan.SÅ ROLIGT!!! Rena glädjekicken!!!


    Ha det fortsatt bra vännen!! Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Hej på dej!

    En sådan händelserik dag du hade igår. Sken igenom hur du njutit dagen igenom och som final ett glas rött då P-e äntligen kommit hem. Låter faktiskt som om även denna dagen har chans att bli bra. Det där andrummet behövs också. Tid då man kan tänka över allt det där man gjort och bara får tillfälle att umgås med sig själv. Låter spännande den där träningen du pratar om (inte en susning) men vi ska byta batterier i träningscykeln som jag fick av Mats efter Stroken. Den stod stadigt på stenarna i uterummet och man kan själv välja hur länge och när och hur man vill att backarna ska se ut. Målet är ju att allt annat bråte ska bort och tvn som brukar stå där ute ska hamna på plats på den gamle vedkistan. Sen ska här cyklas. Ha nu en riktigt go dag Lena. Här tassar vi rundor för att inte väcka tjejerna som var ute och slarvade igår ;-)
    Kram Ingela

    SvaraRadera
  5. En stor kram till dig gumman.:-) Stina

    SvaraRadera
  6. Hej Lena

    Du har något att hämta hos mig.

    Ha en fin fortsättning på dagen.
    Kramen/Gunilla

    SvaraRadera
  7. Som ung var jag vältränad utan träning! Det kom att visa sig senare varför: jag tokdansade varje dag!! På studentkorridoren skrattade de åt mig för jag dansade inne i mitt rum .. själv!
    :)

    SvaraRadera
  8. Trevlig påsk hör jag. Det har vi också haft. Kram

    SvaraRadera
  9. Så härligt det lät med den där dansen! Härligt att ha lite tid vid staffliet oxå, det påminde mig om att jag kanske ska ta och fixa lite med mina skyltar, det är sån avkoppling! Tack goa du för din gulliga kommentar, så det värmer = )!

    Ha en bra fortsättning på påsken!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  10. Låter som om du haft en riktigt trevlig påsk och det här med dansen lät ju hur kul som helst!!!! Man borde dansa oftare :)

    Ha nu en riktigt skön påskdag

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  11. Ser att du har det bra och njuter av tillvaron. Målargrejorna fram låter perfekt.
    Ha det gott.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  12. Hej Vännen!
    Den där träningsformen Zumba låter riktigt kul! Såg nån reklam för det på TV häromdagen, kanske skulle ta o prova??:)

    Ha en mysig annandag!

    Kraam o godnatt! Jenny

    SvaraRadera