söndag 31 januari 2010

Vilken helg jag haft


Med många upplevelser en del lite negativa men mestadels positiva.


Jag tänker berätta lite idag men kommer i morgon med lite bilder från mitt studiebesök som jag kommer leva på länge, önskar ni hade varit med och sett allt detta sköna.


När jag skulle åka iväg så var jag riktigt uppspelt och glad, det har varit väldigt mycket i vår familj ett tag bla så gick ju sambons mamma bort och sen har det varit dikeskörningar och andra tråkigheter, inte så stora kanske men såpass att det tagit energi från oss.

Så jag såg alltså fram emot en helg utan krångel och att bara få njuta.


Den känslan höll i sig ända fram till Kristinehamn, då en splirrans ny V50 körde in i sidan på bussen, det blev verkligen mos av den bilen och mannen som körde var så gammal och vilsen att han inte borde ha kört överhuvudtaget. Självklart blev vi då försenade för det tar ju tid innan poliser kommer och allt pappersarbete är avklarat, jaa ,vet jag att jag tänkte en olycka kommer sällan ensam.

Jag hade inte så mycket att hitta på i bussen så jag skrev ett meddelande till P-e och berättade om händelsen. Men han var inte nöjd med det utan ringde upp, gulligt tänkte jag att han blir lite orolig.

Men det var inte riktigt det han var, nej han hade ännu tråkigare nyheter. Vi har en vattenläcka i köket sa han, och jag började faktiskt skratta för det kändes inte riktigt allvar, vi kan väl inte ha en vattenläcka liksom?????

Men jo det hade vi, köksgolvet har börjat bukta uppåt och det kom upp vatten i skarvar.

Ja jag kan lova att han fick brått, telefonsamtal till försäkringsbolag, rörmokare och framför allt försöka få röret som läckte tätt.


Ja så nu väntar en likadan jäklig vecka igen med folk rännandes runt benen, uppbrutna golv och gud vet hur mycket skador det är och vilket arbete som måste läggas ner, fy säger jag.

Men mitt i allt detta kan jag faktiskt slappna av känner jag, finns liksom inget att göra åt det.


Jag har i alla fall haft en helkul helg med många glada skratt, god mat och otroligt sena nätter och det tänker jag berätta om i morgon med lite bilder dessutom.


Bilden jag la in idag är från västgöta slätten och den tog jag när vi var på väg till studiebesöket, kära broder fick tvärnita bilen så att jag fick ta ett kort, verkligheten var enormt vacker kan jag lova med ett dimtäcke en bitt upp från marken.


Det är så skönt att vara tillbaka hos er och i morgon ska jag läsa allas bloggar igen för nu börjar jag få abstinens men nu har jag lovat umgås med kära smabon ett tag


KRAMAR TILL ALLA

LENA

5 kommentarer:

 1. Så förfärligt med köket, hoppas nu att duktiga hantverkare snabbat får ordning på allt igen och att all kontakt med försäkringsbolaget går smärtfritt.

  Umgås nu med din sambo, så får vi andra se lite bilder och veta mer i morgon. Bilden är väl ganska typisk för västgötaslätten. Kram

  SvaraRadera
 2. Ja jag hör du har då verkligen fått känna på hur det är att leva denna helg... både av upplyftande och bedrövelser. Men, du verkar ta det med en viss inre ro. Sådant du ändå inte kan påverka som du själv säger...
  Drar nog med sig en del elände men inget ont som inte har något gott med sig (kan vi säga som har garagetak som måste läggas om och allt som måste tas om hand och sorteras)... men vi får ju så småningom både städat och nytt tak
  :-)
  Längtar efter att höra hur du har haft det i helgen. Har faktiskt varit på besök ett par gånger trots att du sagt att du tagit semester från allt vad blogg heter i helgen ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilken osis du haft i helgen, men ändå ser jag att du haft väldigt trevligt. Ser fram emot att få läsa om det. Längtar ner till Falan, har ju mina små gullungar där.
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Hm...gud va trist med vattenläcka Jag vet hade två efter varann här Tur att du haft det skönt ändå Kram

  SvaraRadera
 5. Ja, ibland får man verkligen totalt överdoser av tråkiga saker och det är som det aldrig ska ta slut. Verkligen mycket prövningar för dig, men någonstans mitt i alld detta så känns det ändå som du hade förmågan att koppla bort det och få en fin helg och det är jättebra gjort!
  Hoppas det löser sig med vattenläckan nu så attt livet kan flyta på lite mjukare framöver.
  Bilden är ju makalöst vacker och jag kan tro att det tog andan ur dig när du såg den. Tur att du har en förstående bror som stannade till! Nu ser jag fram emot bilder från äventyret.
  Tack snälla du, dina ord inne hos mig lyfter mig.......
  KRAM Mia

  SvaraRadera