onsdag 20 januari 2010

Yes, inga hål

Men en massa andra småfel såg han ju naturligtvis kära tandläkaren.
Jag gjorde i alla fall helt klart för honom att jag inte på något vis tänkte gå igenom några större problem just nu utan sa att jag åtekommer när det blir akut.

Jag såg allt hur han smålog bakom ryggen på mig, men jag tänkte att det är lika bra att säga det så han inte får några konstigt dyra och smärtsamma ideér.

Ja sen var det ju detta med tanden som alltid isar och håller på, den ska han ju för tusan alltid slipa på så idag frågade jag honom om emaljen växer ut igen, det verkar ju verkligen som om han skulle tro det eftersom den slipas på jämt och ständigt.

Jag bjuder på det flinet faktiskt för han är ganska charmig och snäll min tandläkare.

Och till Anna-Maria vill jag säga att jag är säker på att du aldrig har haft ett hål i hela ditt liv, och du har säkert haft kul nu när du ser hur hariga en del bloggerskor är med vissa saker ha ha.

Du, som sagt notan slutade på 920 kr, kul kul.
Jag tar för givet att du är sköterska kanske vet inte varför men fick en idé om att du är tandhygienist, har jag rätt??? Tack för go kommentar tjejen.


Anneli du frågade hur jag gjorde gardinerna och det är så enkelt. Jag har egentligen bara en rak tygbit som jag sytt i rätt bredd till fönstret. Längden på tyget kan ju lätt varieras men jag gjorde den nästan lika lång som fönstret för att ha lite att rulla upp sen.

Jag har sparat lite hushållsrullar som jag tejpat ihop för att få en rulle, något måste ju tyget rullas upp på.

Jag har bara sytt en enkel kanal upptill och den trädde jag på gardinstången direkt, enkelt.
Det som var lite problem för mig var att jag ju var tvungen att rulla upp båda på en gång eftersom jag har en enda lång gardinstång. Men det gjorde jag på golvet, vilket jag rekommenderar dig också.

Jag köpte ganska mycket kittfärgade band för att ha och knyta runt stång och gardin men det såg du på den dåliga bilden väl.
Om du lägger gardinen på golvet och rullar och knyter banden så kommer det att bli busenkelt. Det blir ju också ganska enkelt sen att justera höjden på gardinen när den väl hänger uppe.

Gud jag riktigt känner hur dåligt jag förklarade detta men jag skulle ju naturligtvis kunna visa dig genom att fota något exempel också, men då får du säga till så är du snäll.


Ja sen har jag pysslat lite också idag, var bara tvungen. Fick lust att göra ett hjärta i ståltråd med sötvattenspärlor att hänga på mitt gamla skåp som jag har i köket. Jag älskar det skåpet men ni kommer väl att svimma när ni ser min murriga färg på tapeten, men den ser faktiskt mörkare ut på bild än den är i verkligheten. Förresten så älskar jag kitt och beige.Nej nu får man kanske göra lite nytta jag hör att det skrapas i grytor i köket, disken väntar.

Ha en skön kväll nu

KRAM LENA

6 kommentarer:

 1. Vilken underbart vackert skåp och så har du gjort ett fint hjärta också...vackert i sin enkelhet.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Gratulerer til null hull, deilig da på å gå ut, men oh no, på regn ble Hoy, ja det er dyrt hos tannlegen.
  Tusen takk for hilsen Hyggelig av meg, den varme, ja bildet gratis på nette, hud kvise navnet til deigen, og du kan lese bare bunnen.
   Klem fra Sylvia

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att det gick bra hos tandläkaren....Jag avskyr att gå dit, därav mina problem jag har idag.
  Simhallen ja...Jag är bara en som sitter på bänken hihi.

  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 4. GRATTIS till 0 hål :-!

  Jag vet ju inte vad du fick göra men jag hade ju heller inga hål, tog två röntgenbilder och rengöring notan slutande på 699 pix...

  Du, är det länge tills du börjar på nya jobbet?

  Hälsningar från Skåne och mig

  SvaraRadera
 5. Kul du susa in hos mig!!! Kram!

  SvaraRadera
 6. Men det är bra! Sätt tandläkaren på plats bara, du har väl en tandfé som alla andra. Och dessutom så om du tappar tänderna så får du betalt av henne (eller möjligtvis honom) det kan du ta och tala om för tandläkaren nästa gång.;)
  Jättesött hjärta!

  Kram Lisa

  SvaraRadera