måndag 11 januari 2010

Lite bilder från min och sonens promenad


Vi gick helt enkelt ut på isen, den är visserligen fylld med snö men såg så lockande ut att vi inte orkade låta bli.


Här är ett par bilder sett från isen och upp emot mitt hus, ja det är en gåva att bo så här.

Jag var ju bara tvungen att fota det från den här sidan, på sommaren sker ju det bara från båten. Bilden under här är precis innan man kommit fram till fågelön som den kallas, beror på alla fåglar som landar där under våren och sommaren.
Vi hör alla fåglarna från morgon till kväll men det är faktiskt bara en härlig känsla som kan liknas vid den man får när man besöker västkusten.

Ja och så är vi framme då och när vi ändå var där så tog vi en promenad över till andra sidan.


Ja jag måste säga att det är en gåva att ha allt det här bakom knuten, så nära till lugn och harmoni.
Men så här ser det inte ut på framsidan huset, vi har nämligen en mycket trafikerad väg där och många undrar hur man kan bo så nära en väg. Men oss stör den inte, är man född i stan så är man van en annan typ av trafik och stoj, de här bilarna de åker ju bara igenom liksom och sen blir de borta.
Vår baksida överväger allt detta, och sen har jag ju på andra sidan den stora vägen en liten stuga med ett rum och kök, en gammal lada och stor gräsmatta plus en åker.
Någon gång ska vi bygga ut huset lite, men det får bli när ekonomin blir bättre, huset är aningens lite och det märker man oftast när man är många och när vädret inte tillåter uteaktiviteter, men på sommaren spelar det ingen roll för då ser jag baksidan på huset som ett stort extrarum.
Ha en bra dag mina vänner
Kram Lena

11 kommentarer:

 1. Sitter och surfar lite och tänkte "ser jag en vinterbild till så skriker jag" men det här var verkligen fina bilder! Förstår att det måste vara härlig att bo vid en sjö.

  Och grattis till jobbet, så jäkla kul!

  Emma

  SvaraRadera
 2. Så herlige bilder.
  Du er tøff som våger deg ut på isen!
  Ha en super dag!
  Klem Tove

  SvaraRadera
 3. Hej Lena

  Grattis till jobbet! Vad är det för arbete....

  Eva

  SvaraRadera
 4. Hej igen....

  fick använda min sons profil, gick inte att skicka annars (ifall du undrar varför det står Alexander...)

  Eva

  SvaraRadera
 5. Hej ja det var ett tag sedan, och vilken fin blogg du har fått till. Jag har också en på blogspot men är fortfarande kvar på bloggsida mest. Blev lite störd jag också på att det raklade så mycket, kunde inte komentera som morgonstund eftersom du inte har lagt till att andra bloggar och anonyma får komentera dina inlägg, så jag använde min bloggspot.

  Ååå så fina vinter bilder ha det bra Kram Greta.

  SvaraRadera
 6. Så praktiskt och vackert med en sådan baksida...det är ju inte alltid framsidan är vackrast. Stor kram

  SvaraRadera
 7. Godkväll...Hihi det är en konst att kunna göra sig av med saker. Jag har alltid sparat på mig men sen fick jag nog. Det som är undanställt kommer ju aldrig fram mer....Vad härligt ni bor, vilken utsikt. Och härligt att kunna gå på isen. Psst gillar erat v-rumsbord.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 8. Jag håller med, älskar också dajm!

  Så fantastiskt vackert ni bor! Och vilka härliga vinterbilder. Tur att det finns en till som inte tröttnat på vintern!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 9. hei vennen.
  såå nydelig dere bor,herlig med naturen så nær,deilig å bo ved vannet,vi å er så heldig å bo ved sjøen,detgir ro i sjela,men isen tør jeg ikke gå på,er altfor mye saltvann i det,
  men vakkert å se isen nå.
  koselig tur dere har hatt.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 10. Visst är det roligt att kunna "gå på vattnet". Jag har inte varit ute på isen än i vinter. Vi har en liten ö som heter Kärringön i sjön. Får ta en bild på den vid tillfälle.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera