måndag 18 januari 2010

Myssöndag

Åh vilken härlig dag det var igår. Lång promenad i härligt vintrig natur, lagom temperatur och trevligt sällskap, kan det bli bättre? Nej

Jo lite bättre kanske, när vi kom tillbaka hem igen så gjorde jag en färskpressad juice åt oss, gud det blir godare och godare tror jag.

Tände upp en hel massa levande ljus och sen fika och småpratande i soffan med en brasa tänd . Det är de vännerna man ska njuta av, de som är nöjda med att bara umgås och dela lite upplevelser.

Vårt stora samtalsämne igår var just hur lite det egentligen behövs för att man ska njuta av livet. Det som verkligen betyder något kostar inte ett rött öre egentligen.
Bara att njuta av den vackra naturen och alla formationer som finns, vatten som porlar i en bäck, en liten spindel som inte lyckats gömma sig utan strävar fram i snön.

Ja sen pratade vi just om Er kära vänner och jag förklarade hur det känns att helt plötsligt ha så många vänner som man får inspiration ifrån för så är det.
Inredningstips, kakrecept, matrecept ja till och med vintips, är det inte otroligt allt i ett paket och inte behöver man köpa en tidning för att läsa om allt detta heller, nej bara sätta på datorn och gå in på era härliga bloggar.
Man kan bara tacka för den gåvan.

Jag önskar er alla en bra vecka

Kramar Lena

10 kommentarer:

 1. Hej!
  Du skriver klokt och tänkvärt!!!!
  Ha en mysig dag!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 2. Jag håller med! Det du skriver är precis så jag känner! Vad härligt att du haft en sån bra dag. Hoppas veckan också blir bra!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Ja visst är det så som du skriver.
  Ha det gott
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Hej på dej! Ja, det är fantastiskt med vänner. Att kunna dela smått och vardagligt och djupa tankar. Få dela med sig och att få påspätt med ibland sådant som man annars inte skulle ha kommit på.

  Fördelen med bloggvärlden är, tycker jag, att man tar för sig och delar med sig precis hur mycket man vill och när man har lust... om det så är mitt i natten :-)

  Stundtals tryter inspirationen, då är det bara att blicka utåt, säkert träffar man på någon eller något som får en att Plinga till!

  Ha en go vecka själv. Hälsningar Ingela i Skåne

  SvaraRadera
 5. åå så koselig dere hadde det i går, er det ikke bedre, det er så sant at du er hennes sier, det lykkligste øyeblikk liv koster ikke mye, bare en kopp kaffe, hihihi .. tror hvis man har opplevd litt i livet, så får en litt andre tanker og ønsker om hva som gjør en lykkelig, blir de Justert på en måte,
  ja, på hans blogg verden med alle venner gir utrolig mye, så det passer alltid på å komme å besøke dem til, sånn som jeg gjør deg til nå, men la det svirrer si litt i hodet noen ganger .. ja for Tenk Tenk bare om vi kunne m, øtes av tre .... mmmm
   ønsker deg en fin dag.
   Klem fra Sylvia

  SvaraRadera
 6. Vilka kloka ord! Och ett värmande inlägg = )! Så fin bild, det finns mycket fint att njuta av ute. Så mycket som fyller själen!

  Ha en skön vecka!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 7. Vänner av den sort du beskriver, det är sådana vänner vi alla behöver och önskar. Där man verkligen kan kasta alla masker, och bara öppna sig som den man är.

  Önskar dig många fler av dessa stunderna. Och när man inte rent fysiskt kan möta sina vänner, så finns ju alltid bloggvännerna, som är fulla av positiva kommentarer. Kram

  SvaraRadera
 8. JA men vist är det så som du skriver, och det är en riktigt fin bild du har tagit.

  JA han städade efter sig, men det vart inte så smutsigt.

  Önskar er en trevlig vecka också.

  SvaraRadera
 9. Ja vår natur är inte att förakta vännen...Mmmmm det är fantastiskt med alla bloggvänner. Jag hade inte en aning om att det skulle ta fart på detta sätt. Herregud man skulle ju aldrig springa på varandra IRL....

  Kramis Anne

  SvaraRadera
 10. Så sant så, om du visste vad jag önskar att jag kunde ge mig ut på en härligt uppfriskade promenad, men jag får väl ge mig till tåls ytterligare några veckor, tills gipset är av och foten känns ok, men sen så ska det ut och njutas av vårat då förhoppningsvis underbara vårväder.

  Men under tiden njuter jag till fullo av alla underbara bloggar, kan bara instämma med att man kan ju få hur mycket härliga tips och idéer som helst, love it!

  Ha en bra tisdag!

  SvaraRadera