tisdag 19 januari 2010

Bullbak, visst

Som svar på din fråga Birgitta så säger jag att det blev bullbak men ingen stor deg utan bara sådär 50 st plus en sockerkaka med kryddor.


Jaså födelsedag i morgon då undrar jag om det är du som fyller år?


I så fall stort grattis till dig. Om inte så antar jag att det är gubben och han ska ha ett stort grattis han med.


Vore det några mil närmre mellan oss så skulle jag komma upp och överraska dig med bullarna.


Ja annars så har jag faktiskt bytt köksgardiner också, skulle ta en bild på dem och det gjorde jag men kan verkligen inte fatta hur det kan bli så mörka bilder.Gardinerna är i alla fall beiga och kittfärgade i rutmönster och jag har sytt dem alldeles själv, enkelt sätt att få den hissgardin som man vill ha.


Sen har jag faktiskt ätit samma nyttigheter som igår och börjar nu fundera på om det kommer att bli en vana, men nej det tror jag inte. Men för tillfället är jag så otroligt trött på kött och tung mat och då kan ett par dagars vegetariskt ätande göra nytta.


Jag vet inte om jag har intagit för mycket vitaminer för jag känner mig precis som i går kväll ganska pigg och då hade jag svårt att somna också. Får väl be P-e läsa en godnattsaga för mig.


I morgon bitti ska jag göra det jag avskyr allra mest här i livet, och nu undrar ni vad det kan vara.


Jo så här är det, jag måste gå till tandläkaren mitt årliga besök slipper jag ju inte ifrån, och det är ju så att ju äldre man blir ju sämre blir tänderna. Jag har i alla fall två tänder som snart behöver göras krona på, så är det när man äter seg kola. Jag har gjort det förr och det kostar multum plus att det tar energi från mig, får se om det klarar sig någon månad till.


Förra gången jag bet i sönder en tand så gick den verkligen inte att laga och då har man inget val, då måste det få kosta, både tid och pengar. Men det värsta är i alla fall när han trycker in den där plåtmallen som är full av kletig massa i mun. Man får verkligen inte luft normalt och där ska man ligga i flera minuter sen när han ska ha ur den ur mun så sitter den benhårt. Alltså jag fick panik sist och var nästan på väg att hoppa ur stolen och slå huvudet i golvet bara för att få ut skiten. Han slet verkligen medan min panik växte och när han till sist fick loss den fick han sig ett ordentligt uttag av mig.

Jag garanterade honom om att han aldrig mer skulle få trycka in sånt i munnen på mig så om inte avtrycket blev bra så är jag hellre utan en tand eller så får du göra ett i papper. Jag såg verkligen att han tyckte det här var jobbigt och det med all rätt.


Nog om detta i morgon går det bra bara man tänker positivt phu.


Ja nu är det dags att kolla om ni gjort några nya inlägg, det är tredje gången idag som jag kollar.

Godnatt på Er kära vänner


Tur man inte behöver tänderna för att läsa och skriva på bloggen


KRAM LENA


5 kommentarer:

 1. Det såg minsann gott ut det där... de skulle man satt gaddarna i istället för kexen nyss...

  Jasså du ska också till tandläkaren imorgon. Lycka till då! Jag var ju hos min idag... avslöjade för honom idag efter alla år att jag faktiskt inte gillar att gå till tandläkaren. Då skrattade han och sa att det gjorde inte han heller :-D
  ... själv blir jag tvungen att dit redan om tre månader kanske tidigare... inte för tänderna för jag har nästan aldrig några hål. Men har jämt haft bry med mitt tandkött och inte blir det bättre med åren som du säger.
  Ha en go kväll

  SvaraRadera
 2. Hahahaaa jag har också gjort det där. Har en krona och den har gått sönder 2 ggr som tur är inom garantin. Mmmmm det är så trist med tanläkaren både tid och pengar huh....Vad fina gardiner trots att färgen är dålig hihi.
  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 3. Hejsan.

  Tycker att du skriver så bra, jag kommer på mig med att sitta och le hela tiden!

  För det första,tandavtryck hos tandläkaren är inte kul, usch, det är väldigt lätt att panikkänslorna kommer!
  Tipsar min son, hela tiden om att bli tandläkare, så kan han få mig som patient, då kan jag få styra och gapa och skälla på honom bäst jag vill!
  Då behöver man inte tänka på sin värdighet, hi...hi...

  Dina gardiner var jättefina!
  Hur gör du?
  visa gärna på bloggen! (om du vill alltså)

  Ha det gott, och lycka till hos tandläkaren!
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 4. Vid det här laget kanske du är klar hos tandläkaren? Jag jobbar ju med tandvård..fniss, men på barn och ungdom. Idag är jag hemma och har ont i halsen. Hoppas nu besöket gick bra, och att det är skitdyrt, det håller jag med om. Jag behöver ju aldrig ta betalt, min äldsta patient är 19 år. Tror vi har ung. samma modell på våra hissgardiner. Jättefint med rutigt tyg, det gillar jag. Och ta foto mot fönstret är hopplöst, blir nästan alltid mörka bilder.
  Goa kramen till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Besök hos tandläkaren tillhör väl inte direkt favorit sysselsättning hos någon av oss, men jag är glad att de finns. Men känner mig så otroligt utelämnad när man ligger där i stolen..

  Till något trevligare...fina gardiner..så duktig du är. För mig är all form av syande en konst.

  Bullarna såg också mycket smarriga ut..mumsigt. Hade gärna kommit över på en fika, för nybakade bullar är bland det bästa jag vet.

  Stor kram och ha en skön onsdagskväll!

  SvaraRadera