tisdag 12 januari 2010

Gardinbyte i hallen

Nu var det dags att byta ut julgardinen även i hallen, och den här bara älskar jag, ett omsytt lakan med gammal handgjord spets. Jag har ju ett väldigt litet fönster i hallen så den
är alldeles lagom där. Man finner allt saker i sina gömmor om man tittar efter och det här är en av de saker som jag är nöjd att jag inte rensat bort.
Här på väggen hänger mina första finskor, såna får man inte tag i idag i alla fall, de är så söta att jag måste ha dem hängandes.
Nja sen vet jag inte men något måste man ju göra när man har en glasburk så det fick bli en liten dekoration på tv-bordet med ljus och torkade rosor i, den kommer antagligen att bytas ut snart.

Till sist en ros som är så vacker i färgen, den fick P-e nu i helgen av min mor.

Ja förresten igår var det stora bilprovningsdagen och jag spelade på min kvinnlighet igen och skickade iväg P-e till bilprovningen. Det är en av de saker som jag tycker är värre än att gå till tandläkaren.
Tänk när de höjer upp bilen, kollar, skakar, drar i allt och alltid finner de något litet problem, så också igår, men kostnaden för den sönderrostade saken var faktiskt överkomlig och notan slutade inte på mer än 150 kr, det ni.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det en promenad.
Ha en fin dag.
KRAM LENA6 kommentarer:

 1. Hej
  Vad kul att du gillar Laundryskylten. Den har ju jag målat :O)
  Din hallgardin är jättefin.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Supersöt gardin! Tänk att det låter så himla bra att sy om sina fina lakan och hej och hå. Men jag kommer ju aldrig till skott. Kanske beror på att jag inte har någon symaskin;)

  kram Lisa

  SvaraRadera
 3. Hej !
  Fin gardin!!!!
  Å så söta skor, jag har kvar efter mig också!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 4. Bilprovning har jag nog bara gjort 1 gång i mitt liv och det var ju kanske inte det roligaste hihi. Gardinen är jättefin, enkel som det skall vara.
  Ha det gott...

  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 5. Hejsan,vännen.

  Så fin gardin!
  Jag funderar på att sy en köksgardin av ett vackert gammalt lakan med en gudomlig spets.
  Får se när jag kommer ihåg....tanken finns...

  Gulligt med dina gamla skor, klart dom ska hänga framme.

  Ha en skön dag,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 6. Lakan som gardin... jättefint! Själv har jag vid vasken i köket ett avklippt lakan som min farmors mor har broderat och namnat med sina flickinitialer. Häftigt att ha sina spår av de gamle framme istället för att gömma undan dem i skåpen.
  Ingela i Skåne

  SvaraRadera