torsdag 7 januari 2010

Att bekänna färg

Ja du Annelie, tack för den utmaningen. Hur förvarar jag mitt te?

Ja det är ingen vacker syn, precis som du inne i skafferiet i olika halvfula burkar eller ännu vanligare, i förpackningen jag köper det i men en gummisnodd runt när man väl öppnat förpackningen. Det ska bli ändring på det här det lovar jag men kanske inte just den här veckan.

Kolla ska ni se, jag vågar allt visa mina misstag jag.

En sak kan jag i alla fall lova det har sin givna plats i skåpet och är inte bara inkastat trots dess fula uppsyn.

Till saken hör att jag är en kaffeälskare och det blir inte så ofta te nuförtiden.

Ja i morse var det bara dryga -19 grader här och det är ju bra så kanske det finns möjlighet att tina upp bilen en aning, hörde att det var i Norr var köldrekord på -40 grader och då är man tacksam för graderna strax under.

För övrigt så vill julen ut här hemma så nu får man väl lov att ta tag i detta faktum, ja vi får se jag är inte speciellt stressad över att det står några extradagar heller så. Men jag antar att Ni alla har avslutat julen och att jag står ensam kvar med mitt, kan det vara så?

Nu ska det hoppas in i duschen och sen blir det en skön promenad.

Ha det så bra kära vänner

KRAM
LENA

1 kommentar:

  1. Inte är du ensam, här är gran och lite till kvar. Vi har gäster på lördag då är det fint med ljusen från granen. På söndag åker den ut. Och vi har bara 15 minus idag, det tar sig! Ja det var en kul utmaning det här, alla förvarar så olika. Det där med snodd händer allt här också!
    Ha en bra dag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera