söndag 24 januari 2010

Sen söndagskväll

Ja men ett litet inlägg hinner jag väl med. Jag har verkligen haft fullt upp den här helgen så datorn har inte ens varit i närheten av uppvärmning.

Först vill jag tacka för alla tips om hur man målar på väggar och möbler, det ska jag ta till mig och testa snart.

Jo vi har flyttat ur svärmors lägenhet den här helgen, hon gick bort för ett par veckor sedan så det var ett måste men tiden går och energin tar slut, inte så energirikt att plocka i andras saker men allt har gått bra i alla fall och nu kommer det nya tider.

I morgon ska jag sova länge, ja länge och länge det brukar inte bli mer än till åtta i alla fall man är ju inställd på vissa tider så.
Men på tisdag morgon blir det till att knalla ur sängen vid sextiden som på gamla tiden för då ska jag ju göra min prov arbetsdag som jag ser fram emot så, skönt att komma igång.

Vet ni jag tänker inte skriva så mycket mer idag för just nu brinner det i mig av lust att läsa era bloggar och som sagt klockan går.

Ha en bra dag i morgon nu

KRAMAR LENA

6 kommentarer:

 1. Hi,hi...skönt att det är någon som litar på en = )...eller rättare sagt så litar väl alla på en utom någon enstaka petnoga, men så är det ju när man går ut offentligt = )...hi,hi...tack för din goa humor!!!

  Kram L-L

  SvaraRadera
 2. Hej! Ska alldeles strax sova hoppas jag. Vill inte ligga där allt för länge och vrida och vända på mej och titta på klockan med jämna mellanrum. Helgen har varit lugn och i morron blir det vävstugan igen. Sover till åttatiden.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 3. Men du! Nu har jag provat spikatmattan. Ja igår alltså och herregud vad skönt det var. Ville aldrig kliva av den. Jag blev riktigt, ruskigt skönt trött och lealös. Men tänk om det är inbillning? Fast det spelar i och för sig ingen roll vad det beror på det är ju känslan man vill åt. Och klockan... Ja, jag säger bara klockan...;)

  Ha den bästa av måndagar!

  Kram lisa

  SvaraRadera
 4. Godmorgon fina du! Tack för att du susar in hos mig då& då,dina kommentarer gör mig glad! Ha en fin dag& vecka! KRAM!=)

  SvaraRadera
 5. Hejsan.

  Alltid kul att läsa din blogg oavsett vad du skriver om!!!

  Ha det riktigt bra på din "prov"arbetsdag i morgon.

  Många kramar Anneli.

  SvaraRadera
 6. Hej Lena!

  Dyker oxå gärna in till dig emellanåt. Dock missade jag ditt inlägg igårkväll antagligen var jag påväg att KNOPPA in då! Antar att jag ville få en föraning om våren. Lycka till nu imorgon på nya jobbet Lena!!!

  SvaraRadera