fredag 22 januari 2010

Idétorka.

Nej nu blev jag ledsen, här har jag suttit och skrivit ett lång inlägg och så trycker min ena finger på deleteknappen och då vert ni ju vad som händer.
Ja så nu finns inte så mycket tid till att skriva om allt så det kortar jag ner.

Det jag ville säga med rubriken idétorka var att man kan kosta på sig att ha det för då är det bara att gå in och läsa på era bloggar så börjar idéerna komma tillbaka, fast det är klart det är ju era idéer och då kanske det är stöld när man lånar lite av dem.

Jag har läst så mycket om era målade bord och väggar och stolar att målarsuget startat hos mig så nu har jag inhandlat diverse saker och färg för att snarast ta itu med mina dörrar i badrummet som har en så enormt ful färg att man undrar varför de ens tillverkar den, ja smaken är som baken, delad.

En fråga till er är, hur gör ni med alla vackra texter ni målar på dörrar och väggar? Är det schabloner eller har ni gjort allt på fri hand ni duktiga tjejer???

Nej idag blir det inga bilder, dåligt med batteri i kameran så det finns inga nya kort just nu.
Men vad gör det? ingenting alls.

Ja nu är det snart dags för Let´s dance igen, ganska kul tycker jag.

Ni får ha en trevlig och mysig fredagskväll nu alla goa tjejer ute i sverige och Norge.

KRAM LENA

10 kommentarer:

 1. Om jag målar text så använder jag schablon,men det är inte ofta jag målar,ja sidenmålning förstås,men nu har jag bara stickat.
  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Hallo snäckan!

  Angående Idetorka tänk på vad jag skrev i kommentaren igår angående inspiration.

  Ja, idag har jag verkligen idétorka därav kort inlägg på min blogg.

  Angående schabloner eller inte. Jag har målat med eller utan... men då det har varit med har jag själv tillverkat den för att den skulle bli personlig ex. bården på vårt sovrumsvägg.

  Det där med att deleta det har jag oxå gjort åtskilliga gånger lika galen blir man på sig själv varje gång! Men du kan ju lägga in andras inbjudande bilder... men lyckas oxå ofrivilligt plocka väck dem ibland... Någon gång då du har tid får du gärna försöka instruera mig vad gäller det första. Det andra kan jag nog göra själv :-D Gokväll dax för Charlierundan innan Lets dance

  SvaraRadera
 3. En stor fredagskram till dig....och lycka till med dina projekt. Här hemma håller jag mig just nu till några inre projekt, och det kan vara en minst lika stor utmaning...

  SvaraRadera
 4. hei vennen.
  klart du skal låne ideer a andre blogger,deilig å dele ideer og inspirere hverandre,det er sånn det skal være.
  jeg har masse tekster i vårt hus,det er enten sjalonger eller rett og slett klistremerker,
  å noe har min kusine skrevet direkt,det er såå herlig å omgi seg med vakre tekster.
  ønsker deg en herlig fredag kveld.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 5. Tittar in för att önska dej en skön och mysig helg. Vissa dagar har man mindre att skriva om och en del dagar finns det massor. Sånt är livet.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 6. Hahahaaaaa känner igen mig. Man får stjäla ideér därute. Schablon har jag men ett himla jobb att få upp dom kan jag säga. Vi var 2 st. Mannen var smartare än vad jag var hihi. Attans när man skriver och det förvinner, inget kul.
  Ha en skön fortsatt kväll...

  Kram Anne

  SvaraRadera
 7. Men utta blank men inna skrank. Alltså det vet du väl. Utsidan är snygg och snidig som fasen men inuti är det rena rama förfallet. Du vet typ en tok som ser helt normal ut på utsidan men herreminje vad det döljer sig grejor på insidan. Mindre lyckade alltså. Utta blank men inna skrank går ju att säga om jättemycket. Så himla bra.
  Och du jag kan inte texta eller skriva något sånt där som alla gör så jag kan inte svara på det där.

  Kram Och godnatt
  Lisa

  SvaraRadera
 8. Klart man får "stjäla" idéer här i bloggvärlden, för jag tror nog att dom flesta bloggar finns där för att inspirera, eller det är ju det jag hoppas iaf.

  Japp, rätt gissat igen =), jobbar som kock på en lunchrestaurang.

  Ha en bra söndag!

  SvaraRadera
 9. Hej Lena!
  Tack för fina ord hos mig:)

  Vad irriterande när man råkar deleta texten..det har hänt mig oxå!

  Tycker det är helt OK att inspireras av varandra här i bloggvärlden, det tror jag de flesta av oss gör:)

  Önskar dig en fortsatt trevlig helg,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 10. Så tråkigt att deleta!!! Och att knycka, det finns ett finare ord för det INSPIRATION och låta sig bli INSPIRERAD....= )! Det är ju så det går till här i bloggvärlden = )...underbart, man tar det man vill och formar till sitt eget, inget hem blir det andra likt ändå...= )!!!

  Att måla på väggar och möbler har jag inte gjort, men jag vet att man kan skriva ut text från datorn och sen lägga pappret mot väggen/möbeln och gnugga med en penna på baksidan så att färgen från pappret färgar av sig på väggen/möbeln och sen kan man måla i det, då har man ett tryck som man kan följa. Det är många som gör så på skyltar och möbler vet jag.

  Lycka till!!!
  Kram L-L

  SvaraRadera