söndag 17 januari 2010

Vackraste rosen
En så vacker rosbukett kom min syster med igår, vitare än bilden säger med en aning rosa i mitten. Härligt eftersom det inte blev några tulpaner den här helgen.
Idag har jag legat tills klockan var nästan halv tio, det brukar jag inte göra men skönt ibland. Och nu väntar jag på en god väninna som ska komma hit idag, det blir en lång skogspromenad och härliga samtal. Får nog bjuda henne på en maffig juicedrink efte promenaden.
Det har annars varit en lugn helg, mina helger är ju så lika eftersom helger och veckodagar flyter samman när man inte har ett jobb, men nu ska det snart bli ändring på det.
Har fått besked om att jag ska på lite upplärning den 26 jan, jag fick en dag och det får jag hoppas räcker, sen är det bara att vänta på försäkringskassans beslut om hur många timmar det kommer att handla om. Men de har inte bråttom de.
Det jag vet är att det inte blir en heltid utan kanske snarare mellan 25-30 timmar, så jag får väl försöka kombinera det med annat jobb hur nu det ska gå till.
Kanske är det min chans att komma igång med målandet också, få ha lite stimulerande utställningar och kanske sälja några tavlor ibland, ja vi får se.
Jag längtar efter att få jobba i alla fall.
Nu ska jag ta och klä mig
Ha en fin söndag kära bloggvänner
KRAM LENA


7 kommentarer:

 1. Det är väl skönt att ha sovmorgon... Det har jag också haft, så nu borde jag vara pigg och utvilad. Hoppas energin räcker hela dagen! Har i alla fall lovat att vi ska baka semlor idag, mums!
  Hppas du får en trevlig dag med din vän. Och grattis igen till jobbet, hoppas du får komma igång snart!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Vilka fina rosor! Underbart med promenad med en vän, låter som en perfekt söndag!

  Ha en skööön söndag!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 3. Vilken gullig syster. Och det låter som en skön söndag. Många funderingar nu... det brukar lösa sig sa kärringen som sket i vasken;)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Skönt med sovmorgon och vacker ros. Jag är så avundsjuk på alla som har en syster. Har alltid velat ha det.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Hejsan.

  Låter så mysigt att promenera med en god vän!
  Då kan man gå hur långt som helst...

  Ljuvliga rosor!

  ha det gott,vännen
  kram Anneli.

  SvaraRadera
 6. Härliga rosor. Me like!

  Du har du testat sån saltvattenspray på apoteket för näsan? Funkar MYCKET bättre än sån tratt. Det funkar inte alls. och iom att det bara är saltvatten så skadar det inte slemhinnorna på samma sätt som annan nässpray gör. :)

  Ha det gott!
  Emma

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt vackert och sensuellt med rosor... underbar färg!

  SvaraRadera