måndag 4 januari 2010

-15 grader kallt

Men det är alldeles perfekt det tycker jag så nu ska sängkläderna ut och storstädnig ska ske i sovrummet.



Jag blir så fruktansvärt imponerad av alla härliga bloggar så jag skulle vilja inreda på ett helt nytt sätt överallt, men ekonomin tillåter inte det just nu så det blir till att vänta.



Tänk att alltid känna sig glad när man sätter på datorn, förhoppningsfull och nyfiken över vad som väntar liksom. Spännande att se vad ni nu hittat på och skrivit om, jag älskar verkligen det här och är så glad att ni finns.



Jag var bara tvungen att lägga in en gammal bild sen i somras på min kära sambo när han njöt i fulla drag av solen i sina barns lilla båt. Det är livskvalitét att ha närheten till vatten. Inte en sekund ångrar jag att vi köpte huset vid sjön. Det påminner oss ju också om att det snart är sommar igen eller hur?

För mig är vatten förknippat med harmoni och det är inte mycket som slår det faktiskt.

Nej nu ska här bli lite fart trots att jag hellre skulle sitta här och läsa och skriva.

Ha en skön dag nu så ses vi

Kram Lena


4 kommentarer:

  1. heisan.
    så herlig et bilde altså.
    gleder oss til vi er der igjen.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Det är precis så jag känner också..... Lite sådär härligt förväntansfull inför vad som hänt sedan jag stängde av datorn sist. Nya inspirerande inlägg och fina kommentarer.

    Vilken underbar bild. Tänk så fort det går och snart är vi ju där igen. Längtar till våren jag för det är min tid, när allt spirar och gror.

    Så underbart att bo vid vattnet. Jag drömmer också om ett hus, med torpkänsla, och att jag kan blicka ut över vidderna och helst gärna vatten. Vilken inspirationskälla!

    Ha det fint och tusen tack för dina underbara kommentarer. Är så lycklig för dem och blir lika glad varje gång jag ser att du varit inne och lämnat avtryck. Är glad att vi hittade varandra :)
    Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Underbara tankar! Jag håller helt med, bloggarna är en glädjekälla. Och vatten, jag hittar oxå lugnet vid vattnet, och liksom ni har vi stuga vid sjön, underbart och vad jag LÄNGTAR dit, tur att sommaren skymtar där framöver....= ). Tack för goa fina ord hos mig!

    Kram L-L

    SvaraRadera
  4. hei på deg igjen,
    måtte bare innom å takke for fine ord på min blogg,
    ja det varmer vennen,tusen takk,
    ks deg masse i kveld,
    varm klem fra sylvia

    SvaraRadera