lördag 26 december 2009

Testtagning med nya kameranJa jag fick en av tomten så jag måste ha varit snäll ändå. De här korten är ju bara tester för att se om det går att ta närbilder och lite olika effekter.
Jag får lova att träna och träna.
Vi har i alla fall fått snö så det heter duga, minst 20 -30 centimeter under natten så det blev en del skottande idag. Jag fann flera bilar under snön ha ha.
Det är visst inte slut än heller för det kommer en massa hela tiden och det är ganska mysigt om man inte behöver ut på vägen.
Annars har julen hittills varit väldigt lugn, vi blev inte fler än 4 st på julafton men det var så skönt och mysigt. Igår var vi ju några fler och det är ju också härligt på sitt sätt och mitt älskade barnbarn fick träffa tomten när han var på väg tillbaka till Nordpolen.
Jag har nog aldrig sett en 2-åring som varit så go mot tomten, han tackade så vänligt för varje paket han fick och sen fick tomten en jättekram när han gick.
Jag hoppas att ni alla haft en fin jul och att ni fortsätter att njuta några dagar till.
Ha det så mysigt nu och
STOR KRAM
Lena

6 kommentarer:

 1. Så fint med en ny kamera...blev bra bilder tycker jag. Kul att kunna ta närbilder. Som du såg har vi massor av snö här med...hela huset ligger inbäddat i vit mjuk snö. Önskar dig en fortsatt härlig jul. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej! Första gången jag kikar in, vilken jättefin och mysig blogg du har och fin titel! Kram Maria

  SvaraRadera
 3. wow.
  å fine ildene dine er,
  så gøy med nytt kamera.
  ønsker deg og dine gode mellomdager.
  klem fra
  sylvia

  SvaraRadera
 4. Julen har varit lugn och skön. Vi har fått mängder med snö, har säkert halvmetern nu. Väglaget är besvärligt här, så det är skönast hemma.
  Vad trevligt med ny kamera. Nu kommer vi säkert att få se mycket bilder framöver.
  Önskar dej en skön söndag.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 5. Grattis till ny kamera, vad kul. Hihi det är en hel del bloggerskor som har fått nya kameror. Låter som en tacksam 2-åring fniss...

  Kram Anne

  SvaraRadera
 6. Hej Lena!
  Åh vad kul med en ny kamera i julklapp!!
  Vilka fina bilder du visar oss:)

  Ha en fortsatt trevlig julhelg!

  Kramis Jenny

  SvaraRadera