torsdag 31 december 2009

Papphammar

">

Ja jag tycker faktiskt att han ska få avsluta det gamla året med sin härliga "Ta säden dit man kommer"

Jag tänkte bara säga att intervjun gick väldigt bra igår så nu måste man bara vänta på svaret om man fått jobbet eller inte, phu. Det var 50 sökanden så det är väl bara att hoppas det.

Menyn för ikväll blir:

Gurkstavar med grönmögelost och creme fraiche toppade med krasse och valnöt.
Till det: Champagnebål med sharonfrukter.

Förrätt: Räksallad med avocado

Huvudrätt: Fläskfilé med Gorgonzolasås och hasselbakspotatis
Till det: Ett rött vin naturligtvis

Efterrätt: Passionstårta med physalisfrukter och choklad som dekoration. Tårtan är gjord i tre delar och består av en mandelmassebotten och ovanpå den ett lager med chokladröra, till sist ett lager med passionsröra.

Vi får hoppas att det uppskattas av våra gäster


STOR KRAM
OCH ETT RIKTIGT

GOTT NYTT ÅR

TILL ALLA BLOGGANDE VÄNNER

5 kommentarer:

  1. hei.
    en herlig meny dere har idag,
    blir nok kjempe bra,
    å masse lykke til med å vente på jobb.
    sender gode tanker deres vei.
    ja tenk nyttåraften i dag,
    kaldt her,bare 14 grader inne,
    så nå fyrer jeg i spisen å sitter under teppe med data på fang,
    å kaffe koppen rett ved.
    ønsker deg et riktig godt nyttår,
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Den middagen lät perfekt. Önskar dig en underbar nyårskväll, och ett nytt år fylld av möjligheter och överraskningar. Tack för alla goa kommentar från dig, alltid kul att lära känna någon så här i bloggvärlden. Kram

    SvaraRadera
  3. Gillar dom inte den menyn så vet jag inte vad dom brukar äta! Anna Anka är inte riktigt min stil då :O) Hoppas du får jobbet! Kram o GOTT NYTT ÅR

    SvaraRadera
  4. GOTT NYTT ÅR! Skönt att du känner att du gjorde ditt bästa på anställningsintervjun... bättre än så kan man inte så ligger bollen hos dem! Håller tummarna!

    Ingela

    SvaraRadera
  5. Det låter gott, jag kommer!
    GOTT NYTT ÅR vill jag önska dej.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera