söndag 6 december 2009

Avklarad frukost

Med färskpressad juice på ananas, apelsin, kiwi, morot , äpple det är mums det minsann. Jag är verkligen glad över att ha fått min råsaftscentrifug så att man får njuta en sådan här juice då och då.


För övrigt så regnar det inte än idag men dagen är ju inte slut än så det kan väl bli blött än. Igår var det banne mig den värsta regndagen av alla hittills. Vi tog en tur till Ikea i Karlstad och sprang mellan parkering och ingång medan det bara öste ner. Nej fy för detta hemska decemberväder, det finns nog ingenting som kan få mig så dyster som det, var tar julstämningen vägen.


Det enda som blev handlat igår var en otrolig massa ljus och det är ju bra att ha, men inte en enda julklapp. Med åren har jag blivit sämre på att springa runt i affärer och trängas med en massa människor. Blir liksom ingenting för mig då och jag längtar bara hem till min lugna vrå. Jag vet att det finns människor som ser det här som en rolig helgupplevelse men jag fattar noll där.

Om man arbetat en hel vecka med en massa intryck runt sig så borde man ta tillvara på lugnet och ladda batterierna i stället. Inte konstigt att människan är stressad.

Var bara tvungen att lägga in en bild på min juvel när han i sommar njöt som mest på baksidan av vårt hus, det är skönt med en varm bergshäll minsann.


Här är en bild som jag tog i soffan i fredags, ibland undrar jag om han verkligen är en katt för ofta beter han sig som vi gör. Här kollar han tv lite samtidigt som han sträcker ut baktasssen, kanske vill han kommentera något och tassen representerar en uppräckt hand.
Här dricks det vatten för det tycker han att man gör ur kran för det gör ju vi, ha ha.

Nej nu får det bli lite annat nyttigt att göra här hemma, dammsugaren väntar trots att det är söndag. För mig spelar det ingen roll eftersom jag är hemma varje dag.

Ha en bra dag Kära läsare så hörs vi senare LENA

4 kommentarer:

 1. Ibland skulle vi människor lära oss av katterna, sträcka på oss lite, kura ihop oss och så bara ligga där. Har haft en helg med lite stress, och idag bakas det....bra avkoppling tycker jag. Kram och ha en strålande söndag, och så hoppas vi regnet inte kommer.

  SvaraRadera
 2. å så herlig en katt du har,
  ja en lir så lei i regn og atter regn.
  ønsker deg en herlig dag.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 3. Vilken fin katt du har. De är riktiga djur som kan njuta av tillvaron. Hittade hit genom en annan blogg. Du har det riktigt fint hos dig

  Ha en fin vecka
  Gunilla

  SvaraRadera
 4. Åh, vad jag gillar de där bilderna. Både sommar och juvel.
  Hoppas att du får en jättefin måndag!

  kram Lisa

  SvaraRadera