måndag 7 december 2009

Så är det Måndag igen

Gårdagen blev ägnade en hel del åt saker som var beställda sedan tidigare. En väninna till mig blev så förtjust i mina hemgjorda ljuslyktor. Det syns så lite av det men det är olika mönster på dem sprutade med silverfärg, sen lite pärlor runtom fyllde upp med lite vinröd sand, la i en sten som dekoration plus ett ljus. Enkelt och lätt utbytbart.

Ja jag vet att de här tre kommer att glädja henne i alla fall.

Jag vet faktiskt inte om jag har lust att göra någonting idag, regnet faller så fint och jag blir tokig av att snön lyser med sin frånvaro. Vissa dagar är man mer trött på det och jag som längtar efter riktig julstämning.

I morgon ska jag i alla fall göra någon timmas jobb med det som jag verkligen vill, så härligt att det finns människor som vill ha ens hjälp, det värmer och ska bli härligt.

Men nu ska jag ta och studsa in i duschen för att sen bestämma mig för vad jag skulle vilja göra idag. Helst av allt skulle jag vilja ta mig en rundtur i Sverige o Norge för att titta på Er bloggares hem nu i juletider, jag ser så många fina bilder så jag blir alldeles till mig. Synd att det är så långt.

Ha en bra dag tills vi hörs igen. Kram Lena

4 kommentarer:

 1. Hej!!

  Hoppas det är bra med dig! Det känns som det var evigheter sen jag var inne och läste din blogg - eller nån annan blogg också, för den delen - så jag har tjuvstartat lite här på jobbet...!

  Vad mycket du pysslar och så fina saker du gör!
  Ha en riktigt bra vecka!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Visst blir man inspirerad av alla dessa otroligt duktiga bloggare runt omkring, som skapar sådana fantastiska hem med ljus och grönt. Är nöjd med mitt eget, men mitt hem kommer aldrig bli ett hem som platsar i ett hemmahosreportage i någon inredningstidning precis, men jag trivs och det är väl viktigast. Hoppas du haft en bra dag! Stor kram

  SvaraRadera
 3. Nej, det lät inte luddigt, jag är faktiskt med på noterna ;)

  Det jag kan fundera över är varför jag inte klarar någon färg alls just nu....?
  det väldigt mycket vitt hemma hos mig nu....

  Kram
  Anna-Malin

  SvaraRadera