onsdag 31 mars 2010

Min älskling ville vara med på bild "igen"

Det var inte meningen att han skulle vara det eftersom jag haft flera bilder inne på honom men ibland kan man bara inte låta bli.


Kolla ställningen, mjuk som en vidja och håller precis på och påsktvättar sig men ger mamma lite porträttbilder i pausen.


Jag fick ett sånt där härligt skrattanfall när jag studerade honom, tänk om man kunde göra så där, vad mycket tid och vatten man skulle spara. Se på tv samtidigt som man tvättar sig det vore något det och tänk så mycket tid man skulle spara. :)



Nu vill jag först tacka er alla så mycket för era alltid så fina kommentarer till mig, det värmer så enormt och jag skulle gärna bjuda in er alla på påskmiddag här hos mig om ni bodde i närheten.


Jag tänker ofta på vilken tur jag har som fått lära känna er alla. Olika personligheter som flyter samman och ger av sin egen energi till andra det är kvalitét det.


Idag blir det lite småpyssel för i morgon ska jag ut på städjobb igen några timmar, till ett stort köpcenter bär det av denna gången och det har slagit mig att det inte är den bästa dagen på året att jobba där jag ska göra.


Vet inte hur det är hos er men här i Värmland är vi invaderade av Norrmän på just skärtorsdagen, nästan en folkfest och det är alltid lika kul att gå på torget i stan och se all torghandel och människor som trängs.


Det är bara det att affärerna är överfulla av människor så att handla är inte lönt om man inte har god tid att stå i kö.

Vad konstigt det är med traditioner, de följs i vått och torrt varje år, ja det är riktigt häftigt. Vi bor ju ca fyra mil från norska gränsen så gränshandeln är ju stor här, bra för köpmännen minsann.

Ja ja vi får se hur det blir att städa i morgon.

Hur är det egentligen firar ni påsk på något speciellt sätt, ni kanske har några traditioner som ni vill dela med er?

Till sist vill jag skicka den här till er alla som ett bevis på min uppskattning av er alla.

LENA

13 kommentarer:

  1. hei Lena,
    å din katt er så herlig,elsker dyr vi,nydelige skapninger,
    ja dere blir vel oversvømet av nordmenn i morgen,huff,det er ikke alle som oppfører seg,ser at i strømstad må de stenge systembolaget pga all fyll disse nordmenn utagerer,ikke mye bra reklame for norge det,
    håper de oppfører seg i din by.
    skjærtorsdag er helligdag er,alt stengt,såvi har en lang påske,heldivis åpent i butikker litt på lørdag...
    vi har ikke så mange tradisjoner i påsken,tar dagene som de kommer,å påsken blir til ettersom dagene går.mye sammen med familie er viktig,å gode samtaler..
    ønsker deg en herlig dag.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Ja, det var ett sätt att "ligga" på! *ler*
    Vi har tradition vad gäller påsken, ja ... jag kanske lägger upp bilder på mitt pynt som traditionsenligt sker ... i morgon skärtorsdag!
    :)

    SvaraRadera
  3. Oh vilka sötingar! Både den första och den sista!
    du undrade vilka färger min man använder.
    Det är vattenfärger som han använt på Linnea ägget och det nonfigurativa. De två bruna är färgade med rödlöks skal, och sedan har han ristat mönstret med en vass nål.Sist högblankt lack, (Mitt topp lack till naglarna)
    Har inga speciella påsktraditioner , förutom snaps och sill och ägg förståss!
    Hälsa till alla trevliga norrmän;-)
    Glad Påsk!
    Elisabeth

    SvaraRadera
  4. Haha...Vilken sköning du har.:-)
    Kram Stina

    SvaraRadera
  5. ja tänk om man var så vig:o)

    Mysig kisse du har.

    Önskar dig en riktigt fin Påsk
    Kramen/Gunilla

    SvaraRadera
  6. Ja köpgalna norrmänn vill man helst hålla sig undan. hehe ;)

    Är kissen "avsnoppad" eller blir det små bebisar i vår? Mars/april kan ju vara hektiskt för kattägare.

    Glad påsk!!

    SvaraRadera
  7. Hej Lena!!
    Vilken söt liten kisse!! :) Förstår att det är som en liten bebis.
    Våran mysigaste påsktradition är att vara här uppe hos mina föräldrar i deras stuga i fjällen. Här uppe sätter man alltid fjädrar i en träd utanför huset. Det har vi gjort idag!
    Kraaam Anna

    SvaraRadera
  8. Hörredu go kille du har och han gillar ju som synes att visa upp sig. Nu är det påsk i det här huset. Imorgon är det vi som med gemensamma krefter ska ta tag i att förbereda inför att barnen kommer hem. Eva-Katrine kommer ju redan imorgon visserligen lite senare på kvällen men det ska bli mysigt. Jag har fixat en tipsenkät idag så ska Eva-Katrine och jag knåpa ihop några frågor. är det fint väder går turen kanske utmed havet. Vi får se! Litet påskbord, kanske någon konstrunda. Ja, det får bli lite spontant. Ni får väl ta och fira lite nu innan helgen. Som du säger, man gör det till vad man själv vill och när man vill ;-) Ha nu en go kväll jag ska lägga mig och läsa en stund. Antar att John Blund kommer rätt snart! Kram Ingela

    SvaraRadera
  9. Hihi! Han är ju för goo din kattkille (sorry kissen, jag vet ju att du tror att du är människa;))Vad skönt han sitter där i soffan:)

    En liten Gösta update, han låg i vår säng för första gången i går natt, det var såå mysigt! Jag vågade knappt röra mig för jag ville inte att han skulle bli rädd o hoppa ner:)
    Nu i påsk när vi är hemma på dagarna ska jag försöka "bonda" med honom så mycket som möjligt!

    Hoppas det går bra på jobbet imorgon!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  10. Nog är han så söt o gullig!
    Men det är våran Smirre oxå,på samma sätt sitter han oxå ibland på soffan.
    Glad Påsk!

    SvaraRadera
  11. Hej gumman! Där jag tror att du ska vara o städa har ju invasionen varat nån vecka. Så jag säger Lycka till! Ha en go' påsk. Kram

    SvaraRadera
  12. Kikar in o önskar dig en underbar påskhelg!

    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  13. Hej Lena. Det låter lite jobbigt och vara där jag tror du är idag, kommer och bli vääldigt mycket folk. Jag hängde på låset i vår butik, kan säga att till och med här fylldes butiken snabbt.
    Önskar dig och din familj en fin och Glad Påsk
    Stor kram
    AnnaMaria

    SvaraRadera