måndag 15 mars 2010

Back again

Ja nu ska jag försöka finna lite tid för ett inlägg igen, men det är svårt att hinna med när man fastnar i era bloggar och nya inlägg. Det tar tid det här men det är så himla roligt.
Jag var tvungen att lägga in den första bilden för idag var min vårlängtan så stark och jag ser fram emot att få se bergen igen på baksidan av mitt hus.

Har haft fullt upp idag alltså. Dagen startade med en tur till arbetsförmedlingen för att lämna in rapport för att få lite pengar igen. Sen har jag passat lilla barnbarnet några timmar och det är ju verkligen så underbart. Fick en idé innan jag skulle skjutsa hem honom, jag skulle ju ändå tvätta bilen och då skulle ju han säkert tycka det var roligt att få följa med in i biltvätten.

Hoppas den stackaren inte fick några men av det för jag hade själv en obehaglig känsla inne i bilen medan den tvättades.
Hans ögon när den startade och började spruta vatten var obetalbar, fick nästan hjälpa honom stänga munnen.
Sen kommer då hela apparaten och börjar låta och tvätta, inte fritt utan man får en tanke om att man ska fastna där inne och inte ta sig ut igen. När jag som vuxen tyckte det var obehagligt så kan man ju undra vad den lilla stackaren tyckte, men han sa att det var kul och det sägs ju att man får höra sanningen av barn så det så.
När man tänker närmare på det så undrar jag om han inte hellre hade lekt med lego.

Ja sen var det då dags att åka hem med prinsen igen och jag hann det precis innan telefonen ringde och jag fick en förfrågan om jag kunde ställa upp på ett städjobb i två dagar. Eftersom jag inte jobbat på så länge så sa jag ja utan att tveka, skönt att göra något handgripligt liksom.
Ja så då fick jag ta en tur på några mil till städbolagets kontor för att inhämta grejor.
Där fick jag information om jobbet och det som jag trodde var ett litet jobb på några timmar visade sig vara en utbyggnad på en ganska stor industri 1000 kvadratmeter, det ni. 34 fönster och skurmaskin.
Ha ha ja där fick jag så jag teg för jag måste även använda skylift för att kunna tvätta fönstren. Men det här fixar jag galant.

Ja förresten så får jag även besök på fredag av vänner som ska köpa en stor tavla av mig, man blir så glad när någon verkligen gillar det jag gör och energin flödar av ny skaparlusta.
Har förresten några nya på gång varav en är helgul och kommer bli så häftig känns det som.

Ja så låg landet till idag och nu får det bli en kopp te och snart ska jag kolla på saltön som jag bara älskar.


Jag tog en liten bild på en del av vår riktigt gamla säng också, som ni förstår så har jag det lite murrigare hemma än ni. Jag eller vi menar jag har inte valt de mörka tapeterna som finns i huset men det var ju nygjort när vi flyttade in i augusti 2007 så det har inte blivit av att byta än men det kommer.

Ha en skön kväll mina älskade vänner

Kram Lena7 kommentarer:

 1. Hørtes ut som en kjekk dag med barnebarnet.
  Lykke til med jobben!
  Den gamle sengen din er helt fantastisk fin!
  Jeg skulle mer enn gjerne hatt en slik.

  Ønsker deg en fin kveld:)
  Klem Tove

  SvaraRadera
 2. Gokväll! Låter som om du har haft en härlig men intensiv dag... och du vilken upplevelse i biltvätten. Vet inte men jag tror att jag kanske också skulle få sådan där känslor av att vara fast... det värsta i den vägen var då jag skulle röntga hjärnan och fastspänd med instruktioner att inte röra en fena åka in i en tunnel och höra på knackningar ... den första gången något år efter operationen var jag så panikslagen så när en timme hade passerat så var jag färdig för att med våld ta mig ur. Ja ni hör jag är en fegis. Hade aldrig klarat den där liften Höjder är heller inget för mig. Beundrar dem som klarar det. Verkar ju inte som det är någon sinekur precis det där jobbet! Nu är det dags för rundan innan saltön ;-) Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Det låter som en bra dag! Kul med barnbarnent, vilken lyx för honom = )!!! Tack goa du för dina alltid så upp-peppande kommentarer, du är en härlig energikälla. Sen att kika in här, bara namnet får en att få positiv energi!

  Ha en mysig kväll till Saltön, det blir det här oxå!
  Kram l-l

  SvaraRadera
 4. Förstår att det var häftigt på biltvätten. Har aldrig suttit i bilen vid tvätt. Oftast tvättar vi bilen hemma med vattenslang. Städjobbet låter jobbigt tycker jag. Men det går säkert bra för dej.
  Önskar dej en skön tisdag.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Hejsan.

  Oj... du verkar ha fullt upp.
  Kul , men jobbigt.

  Städjobbet lät ju ganska tufft, men med din inställning så fixar du det galant.

  Saltön...visst är det ett mysigt program, men som vanligt tycker jag att böckerna var bättre.
  Miljön är ju bara så härlig.

  Önskar en fin dag,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar säng..... och så roligt att du sålt en stor tavla. Förstår precis hur du menar med att det flödar lite extra då.
  Nu har jag målabyxorna på och ska iväg och ta några tag med stålborsten och sedan måla. Fick komma in i lokalen helt och fullt redan till helgen - tidigare än beräknat så nu är det hårdköra som gäller för att bli klar. Håller på att måla inredningen för jag har ju fått en idé förstår du *ler*
  Ha det fint idag!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Jag har suttit i bilen vid tvätt en gång, och jag trodde min sista stund var kommen, HU, så hemskt.
  Grattis till tavelförsäljningen,Det ger lite ny energi till skapandet. Jag har inte några planerade utställningar i år, och det känns lite tomt.Det behövs lite positiv feedback ibland.
  Min dag idag känns väldigt tung. Vet inte varför, solen skiner från klarblå himmel....

  SvaraRadera