lördag 13 mars 2010

Tur ut på sjön


Mitt hus sett från sjön och den kära slänten där jag plockade 4 kg kantareller i sommar.
Jag tog några bilder mot solen och av snön som jag tyckte fick en så otrolig yta, blank och hård, bara mina och rådjurens spår kan anas.Ja det har varit helt otroliga dagar här nu och troligtvis hos er också verkar det som.
Det rinner i stuprännorna och fåglarna kvittrar så ljuvligt . Solen värmer så enorm mycket och på sjön är det ju bara så fint en sån dag.
Jag kan bli helt stillastående när jag ser allt det vackra, formationer färger o glitter och då känner man glädje över att få uppleva allt det här.
Jag satt ju i bilen ett tag i går eftersom jag tog den där snabbturen till Ikea med sonen för att köpa sängstomme till dubbelsäng. Vi åkte halv tio och var hemma före ett så det gick snabbt och smidigt.
Idag blir det en tur ut i solen sen blir det troligtvis skrattkramp i kväll för en gammal bekant till mig eller klasskamrat närmare bestämt, ska fira 5o-års kalas och där vilar inga ledsamheter, ser verkligen fram emot detta.
Tänk att vissa människor inte förändras ett dugg, samma utseende, samma humör och glädjespridare 50 år inte en chans faktiskt.
Ja och igår kväll så gick ju Willy vidare i Let´s dance igen, det här ger mig hopp om att även jag kan vara med och dansa snart. Men hur gör man för att först bli upptäckt så att de kan ställa frågan om jag vill vara med, några idéer?
Jag är så enormt imponerad av Claudia och Mattias så det är inte klokt. Vilken energi alltså.
Nej det där är kanske inte min grej ändå, jag har så dålig kondis nu.
Nej nu tror jag att jag ska kliva in i duschen och få på lite kläder, har ju varit vaken sen före sju, helt i onödan men ändå.
Ha en fin lördag
KRAM LENA10 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med människor som är glädjespridare. Man blir full av energi när man varit tilsammans med en sån. Sen finns det ju tyvärr tvärtom också.
  Ha så trevligt på 50-års festen, och kom ihåg: Kan Willy så kan du! Huvudsaken är att man tycker det är roligt.Alla kan röra sig till musik, vi gör det bara på lite olika sätt.
  Håller med om att det är vackert nu. Skickade med kameran med sambon som är ute och åker långfärdsskridskor. själv ska jag ta en premenad lite senare på dagen, när solen har värmt upp lite.
  Kram
  Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Jag håller på Claudia. Gillar inte Cecilia nåt vidare. Härliga dagar Idag ska vi på Mc D o se när småprinsessorna ska få ansiktsmålning. Hela stora gänget ska iväg. Kul när vi kan träffas allihop. Förresten var det din gosse som var med på radion en dag i veckan? Kram

  SvaraRadera
 3. Nydelige bilder du viser idag!

  Ha en fin lørdag:)
  Klem Tove

  SvaraRadera
 4. 5 kg just där? Avis blir jag! Fast det är skönt att gå i skogen, man kan hitta så mycket där ( en gång en gaffel bl.a! mitt i skogen bara!). Men att ha svamp bredvid huset så¨de nästan kan hoppa upp i stekpannan är ju ändå ... STORT *ler*!
  :)

  SvaraRadera
 5. men fasiken... nu missade jag visst let´s dance igen! aj då. jag var hos en väninna och glömde helt bort att det var igår. jag som älskar det.

  vilka underbara bilder du visar! bara tanken på kantareller får det att vattnas i munnen på mig :)

  kram jenny

  SvaraRadera
 6. ja du....nu ska jag erkänna att det faktiskt inte går EN endaste dag utan att jag funderar hit eller dit...
  jag är en känslomänniska och beroende på vad det är för dag, ja då kan det mycket möjligt spegla sig i inredningen....knäpp?! jag...nej, bara glad.... :)

  kram
  anna-malin

  SvaraRadera
 7. Tjena Lena... mittbena...

  Diggar dina naturskildringar... tänk att ha kantareller sådär bara runt knuten... blir lätt några smarriga mackor med smörstekta eller hur. En annan assicierar jämt till sånger och vad passar då bättre än Herr kantarell som också står i backen ;-)

  Ha nu så himla kul på kalaset sug helt enkelt musten ur det så hörs vi då du tyar!
  Kram Ingela

  SvaraRadera
 8. Fina vinterbilder du bjuder oss på idag. Ser faktiskt ut som du har mindre snö än våra 65 cm.
  Önskar dej en riktigt trevlig lördagskväll med många glada skratt.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 9. Så härligt du bor. Tänk att kunna blicka ut över vattnet sådär.
  Det är så rogivande. Tycker mer om att sitta vid vattenbrynet och filosofera än att vara ute på sjön.
  Men, så är jag ju lite "djup" ibland :)
  Ha en fin söndag. Det verkar bli fint väder idag också - njuuuuter.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 10. Ja, det skall man vara glad över: att man kommer hem utan skador *ler* Få se hur det går idag!
  :)

  SvaraRadera