tisdag 23 mars 2010

Tänkte trötta ut er lite

Med mina senaste 2 alster, jag kan garantera att det inte är verkligheten ni ser för det är hopplöst att återge de här gröna färgerna på helt rätt sätt.
Men jag ska erkänna att jag är riktigt nöjd med båda. Psst lite egoistiskt får man väl vara.Ja det är ju så att efterfrågan på gröna tavlor är stort och mina var slut så energin startade upp för det.
Det betyder nog en del att grönt står för hjärtat och dras man till den gröna färgen så behöver man troligtvis lite mer energi till hjärtat. Ja inte hjärtat i sig men det som vi känner och som berör oss såsom kärlek till livet kanske.
Jag ska försöka att inte göra om min blogg till en tavelvisning men det känns så himla härligt att visa det man brinner för liksom ni visar era otroligt vackra hem.
Det är delvis tack vare er som min energi flödar till lite extra och det beror ju på era underbara kommentarer till mig och sen beror det ju på att ni visar era hem och dess helt otroliga inredning på så sätt blir man inspirerad på ett eller annat sätt.
Det här bloggandet har för mig bara varit en enda positiv upplevelse och ibland får det mig att tänka på alla ensamma människor därute som inte har någon som bryr sig om dem, inga släktingar inga vänner. Tänk vad detta skulle vara ett bra sätt för alla dessa människor att ha någon att dela vardagen med.
Ja tänk vad många funderingar man har här i livet, skönt tycker jag.
Nu ska jag titta in till er innan klockan blir för mycket.
Ha nu en riktigt bra dag mina vänner
KRAM LENA


10 kommentarer:

 1. Vilka otroligt fina tavlor du är ju så himla duktig.
  Urläckra.

  Ha en riktigt fin dag
  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Det är bara roligt med folk som är stolta över sina alster!
  :)

  SvaraRadera
 3. Du är bara så duktig med penseln, vilken dröm att kunna måla sååå = )! Klart du ska visa upp dem här, du lär ju ut en del om din kunskap med färg oxå. Det där med grönt, spännande. Det är ju underbara bilder att lägga in i ett inlägg och sen fylla på med dina kloka tankar under, dina tavlor ger lugn att titta på. Ja, en blogg för de ensamma, så skulle de inte alls känna sig lika ensamma. Här inne finns det så många människor!

  Ha en bra dag!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 4. Dina tavlor är superbra!
  Blir det för många får du väl skaffa en blogg till. Då kan dom som gillar konst titta in där och de som gillar kloka ord läser den andra.
  Bloggandet har gett mig många nya vänner. Eftersom jag för 12 år sedan flyttade från den ort jag levt i 50 år och straxt efter blev sjuk,så har det varit svårt med nya vänner. I min ålder är redan grupperingarna klara.

  Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Hej Lena här är jag efter en eftermiddagslur. Vilka tavlor!!! Jag bara älskar dina gröna... så då vet jag varför. Jag tycker att det blir så bra så här då du varvar dina tankar om saker och ting tillsammans med dina alster. För visst är det ofta som man undrar vad konstnärer tänkt runt val och motiv. Det finns ändå så mycket plats för egna tolkningar.

  Att bloggvärlden har blivit ett alldeles utmärkt sätt att sammanstråla med andra människor... det är jag också alldeles övertygad om.

  Kvällskram till dig Lena

  SvaraRadera
 6. Ja, du kan då måla du.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 7. hei kjære Lena.
  å du er bare så flink til å male å trylle frem mye vakert,syntes det er topp du viser oss det på bloggen din,vi elsker det jo.så fortsett endelig med det vennen.
  ja dette bloggland er herlig,har samme følelse som du for det,bare positive saker her,man deler mye,å får venner,å inspirasjon.tenkt som du,at ensomme hadde hatt stor glede av blogg.
  jeg ser bare på meg selv,min mann reiser 2 til 4 ganger i året,kina er da han er lenge borte,men bloggen hjelper masse da,man har venner..
  å ja vær sikker at jeg holder på med mitt massasje .men vet du når nakken verker,skal man da massere ovenfra og ned,ned mot skuldere?
  mot hjerte,
  ønsker deg en herlig kveld kjære blogg venn.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 8. hej lena.

  tusen tack för dina ord...men jag känner verkligen att jag inte har så mycket att komma med just nu. kanske är det bara en kort fas. jag hoppas ju det eftersom jag tycker det är ROLIGT med bloggen!! den blir liksom min dagbok...

  dina tavlor är så fina....den gröna färgen är fantasisk...

  ha det fint!

  kram
  anna-malin

  SvaraRadera
 9. Vad mycket det händer på bloggarna när man varit borta från det några dagar och att komma ifatt verkar vara svårt. Men dina tavlor är så fina och jag tycker att du ha det som du ivrar för på bloggen, för då blir det trevligast. Alla bloggar behöver inte vara likadana.
  Här har vi fått mer snö idag. Tar det aldrig slut.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 10. å de var flotte! likte veldig godt grønnfargen på det nederste bildet. flink !

  god dag! :)
  mvh
  masy

  SvaraRadera