tisdag 4 maj 2010

Ja nu händer det minsann grejer


Nej nu går det undan minsann, vilken händelserik dag alltså.
Jag skulle till stan idag för att uträtta lite småsaker, bla skulle jag handla lite konstnärsmaterial, linolja och sånt där.
Affären där jag handlar detta finns i min stad nu, en liten rörig butik som har både antikviteter och målargrejor.
Mannen som äger är väldigt trevlig och av någon konstig anledning tog jag mig nästan inte ur butiken för allt prat honom och mig emellan.
Ja det blev prat om hur bra man mår när man målar och vad viktigt det är att ta sig tid till detta intresse. Själv har han knappt inte tid till sitt måleri för det är klart att det tar tid att sköta en butik.
För att göra en otroligt lång historia kort så slutade samtalet med att han ville vi skulle bli delägare så att vi kunde få tid till övers för att kunna måla mera. Hmmmm.
Visst är det lite lockande men jag tror inte riktigt att det skulle ge ekonomiska fördelar och det är inte vad jag behöver just nu, men jag lovade att komma in och diskutera ämnet i alla fall, vi har ju trots allt samma intresse.

Jag kom i alla fall därifrån med en massa ramar som han sålde billigt och oljor likaså. Satte mig i bilen för att åka hem igen men hann bara 5 km så ringde min telefon.
-Hej det är M på bemanningsföretaget det här, jo nu har vi diskuterat emellan här och kommit fram till att vi vill ha dig som vikarie inom särskola och gruppboende om du vill. Jaha vad bra fick jag ju säga och samtidigt fick jag ju faktiskt upplysa om att det ev väntade ett jobb på annat ställe då och att jag inte var säker på vilka dagar i veckan de ville ha min hjälp. Jag lovade i alla fall att kolla upp saken direkt och återkomma imorgon med besked.
Ja så ringer jag då upp tjejen som vill att jag ska baka med henne för att kolla hur hon tänkt och hon hade precis tänkt ringa mig och fråga om jag ville börja provjobba snart så nu blir det så redan på torsdag den här veckan.

Ja men förstår ni hur himla mycket jobb jag helt plötsligt kan få, först ingenting på evigheter sen kanske man skulle kunna jobba flera heltider helt plötsligt. Ja så nu får jag försöka dela mig så gott det går. De dagar jag inte jobbar på ena stället får jag ställa mig till förfogande på det andra och det ska nog gå tror jag, än finns det ju krut i mig minsann.

Pssst jag har målat tre tavlor också på några dagar tror att jag blev ganska nöjd med dem.

Sen vill jag tacka för råden om pelargonerna och de ska skötas efter råden det kan jag lova för då kan jag ju skylla på er sen om de inte skulle klara livhanken hi hi.

Nu ska här bli lite mat i magen känner jag, det står en kycklingrätt i köket och väntar, med jordnötter o bacon i, det är så himla gott.

KRAM PÅ ER ALLA SKÖNA VÄNNER

LENA

12 kommentarer:

  1. Gokväll! Vilket flyt du har!!! Inte lätt det heller att veta hur man ska vända och vrida sig!

    Här flöt vi då det var dags för Charlies kvällsrunda, men nu är vi hemma och har fått på torra kläder. Han kan inte tänka att vi bangar för litta regn! Kram Ingela

    SvaraRadera
  2. Jag mår så bra av att kika in på din blogg! Så härliga bilder på fina sommarställen, man fylls med positiv energi! Och stället där du har dina tavlor, wow...!!! Vilken härlig dag med så mycket som händer, superkul för dig!!! GRATTIS!!!

    Ha det bra!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  3. hei Lena.
    ååå så nydelig at lykkeballen har rullet inn til deg,så deilig,nå kan du velge det du har lyst til,sååå herlig,å velfortjent.
    ønsker deg en herlig kveld,
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  4. Kan jag också få ett jobb??? Vad kul för dig tycker jag, hipp hurra. Och alla tavlor, ännu roligare...Och du! Näpp inget rengörande av akvarium för mig inte hihi, sant...
    Kramkram Anne

    SvaraRadera
  5. Sååååå Roligt att det börjar snurra till ordentligt på arbetsfronten, nu är det bara att välja och vraka. Vist är det roligt.

    SvaraRadera
  6. Vilket härligt flow du är i nu....... Underbart säger jag bara. Har du tänkt på hur allt liksom bara faller på plats, och hur mycket du får gjort?!
    Är så glad för din skull och jag får lite extra energi när jag kikar in hos dig! GOTT!
    Kram på dig!
    Mia

    SvaraRadera
  7. Hej på dej! Vad roligt med alla jobb. Du får väl klona dej, så du kan vara på flera ställen samtidigt. Jag har inget annat råd till dej. Lycka till!!!!!
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  8. Det blev som ketchup! Först ingenting, och ingenting, och så alla erbjudande på samma gång.Jag gläds med dig, och det verkar som du nu har energi att fixa alla.
    kram
    Elisabeth

    SvaraRadera
  9. Godmorgon!
    WOW!! Du har verkligen flyt nu! Attans vad kul, jag är jätteglad för din skull goaste Lena!!

    Blev nyfiken på tavlorna du målat, visar du dem för oss här på bloggen?? :)

    Ha en toppendag!

    kraam Jenny

    SvaraRadera
  10. Grattis till alla jobberbjudanden!! Det där är så himla konstigt. Att det liksom kommer i klasar helt plötsligt. Men kul!! Hoppas nu att det går bra att dela sig emellan. =0)
    Kycklingrätten lät mumsig!
    Kramisar!

    SvaraRadera
  11. Hi,hi...goa du = ), härlig kommentar jag fick = )!

    Kram L-L

    SvaraRadera
  12. Hejsan.

    Här går det undan!
    Men vad svårt att bestämma sig vad du vill göra.

    Typiskt att allt händer på en gång, men så är det ofta.
    Hoppas du kan dela på dig nu då...och suga ut det "gottaste" av dina erbjudanden.

    Blev nyfiken på dina tavlor....

    Ha en fin dag vännen,
    Stor kram Anneli.

    SvaraRadera