fredag 28 maj 2010

Pay it forward

Halloj tjejer, här är jag igen tro det eller ej. Jag har alltså inte ens orkat öppna datorn på två dagar, måste prioritera liksom.
Jobbade torsdag, fredag och det kan jag tala om att det känns. På torsdag ringde klockan redan 03.00 och kl 04.15 skrev jag in mig i loggboken på jobbet. Sen var det fullt ös må jag säga, hade min första ensamma dag och ja det gick väl sådär.
Lite småfel här och där men det är ju av misstagen man lär sig sägs det. Jag är nöjd med min insats men som sagt igår kväll ramlade ögonlocken ner redan före nio på kvällen och sen minns jag inget förrän kl 04.00 i morse.

Nu är det ledigt i helgen och i morgon ska jag och kära sambon gå och lyssna på ståuppkomikern  Johan Rheborg som är en av mina favoriter, ska bli så himla kul alltså.
Sen på måndag har vi tänkt ta en biltur igen, någonstans dit näsan pekar. Vi får se vad näsan säger då.

Ingen bild heller idag för jag skriver på P-e:s dator, min är ju helknäpp och i den här finns inga bilder minsann.

Jo så här är det ju innan jag glömmer det.
Kommer ni ihåg Pay it forward grejen som jag skrev om den 28 april, 3 älskade bloggvänner skulle få en liten gåva, inget dyrbart eller så men dock en liten sak eller två. Nu har jag dragit tre vinnare av den och det är: Ingelapingela med bloggen hemlivdesign, Kära Mia med bloggen Rummetförvälbefinnande och min vän Ewa med bloggen Ladolcevita.
Om ni nu är snälla och skickar er adress till mig så kommer en liten gåva i er brevlåda om ett tag. Jag lämnar min e-mail i en kommentar hos er.

Nu vill jag önska er alla en underbar helg och jag återkommer med det snaraste.

Stor kram
Lena

3 kommentarer:

 1. Men gud så roligt, att få vinna nåt. :O)
  Spännande!
  Jag har saknat dej här, men jag förstod att du jobbat mycket.
  Backsjöbotten G-skog, min adress alltså.
  Ha en fin helg (på Ritz) o ha en fin tur på måndag
  Kramen.

  SvaraRadera
 2. Men, vilken härlig överraskning.....
  Det är väl lyx ändå att slå på datorn, en fredag kväll och ha tanken att bara vara en liten stund, också får jag reda på att jag vunnit.
  Så glad jag blir, tusen tack! Jag mailar dig........

  Förstår att du är trött för de där tiderna är inte att leka med. Sen att dessutom ha ansvaret kräver allt sitt det också. Jag är imponerad av dig! Sen gör man sina lärdomar på lite olika sätt, så är det för oss alla.

  Ha nu en riktigt härlig helg och skratta riktigt mycket för det är så befriande härligt.
  Kram på dig min vän!
  Mia

  SvaraRadera
 3. Tusen tack Lena!!!

  Vad härligt att höra från dig! Hoppas och tror att du får en härlig helg då ni far dit näsa pekar. Det är de roligaste utfärderna då man får vara med om det oväntade!!!

  Hämta krafter!!! Håller tummarna för ett härligt väder!

  Kramar från Ingela
  Nu ska jag strax på loppis ;-)

  SvaraRadera