onsdag 5 maj 2010

I morgon ska det bakas minsann

Gokväll mina käraste vänner. Först vill jag tacka för alla era positiva kommentarer som jag tycker är väldigt peppande och som ger en enorm energi, det gör att jag blir ännu mer sugen på allt som ligger framför mig nu.
Idag har jag tagit mina beslut och känner att det kommer bli en bra kombination för mig med de båda jobben jag ska ha.
Har haft kontakt med bemanningsföretaget som blev mycket glada för att jag tackade ja till arbetet inom särskola och träningsskolan så den 18/5 ska jag träffa dem och få alla uppgifter om hur allt kommer att gå till när de behöver mig.
I morgon klockan 06.00 ska jag börja som bagarlärling och nu får ni hålla alla tummar ni har för det här bara ska jag klara, det är ju en kreativ syssla att baka också och framförallt att göra tårtor och kondisbitar, hujedamej vad mycket jag ska lära mig.

Jag har också pratat med assistansbolaget angående jobbet som personlig assistent, jag var ju tvungen att tacka nej till detta arbetet då eftersom det aldrig blir klart med alla beslut från försäkringskassan och det kan jag säga att jag lider med familjen men jag måste ju se till mitt bästa nu för jobba måste jag ju. Jag måste säga att det känns så himla bra i magen att jag förstår att det jag nu beslutat är rätt.

Ja och sen förstod jag att några av er var lite nyfikna på mina senaste tavlor, jag har tagit bild på två av dem, ljuset är svårt att få till ordentligt men jag hoppas ni får en uppfattning i alla fall om hur de ser ut.


Den här är i rostfärger och jag hoppas ni kan se effekter här och där, i verkligeheten ser den ganska häftig ut och narturligtvis behövs en fram för att den ska vara färdig.


Den här gröna är i samma stil men det är ju min stil det så då blir inte skillnaderna så stora, den här tycker jag att jag fått ett bra djup i.


Det här citatet har jag ramat in för att jag tycker det passar så bra in på mina tavlor, samtidigt som det passar in på hela tänket i livet.

Okay det var vad jag hade att bjuda på ikväll, nu måste jag förbereda inför morgondagen klockan ringer ju halv fem, :O

Stor godnattkram på er alla mina vänner

LENA

8 kommentarer:

 1. Lycka till med bagarjobbet i morron.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Du är helt makalös på att skapa dina tavlor alltså! Det är en fröjd att se och jag blir berörd varje gång. De väcker något inom mig.......
  Sov gott i natt nu och sen får du baka på så det står härliga till imorgon.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Nästan otroligt vilket flyt du har just nu. Men, så verkar du ju också pigg på det mesta. Säkert är det lite av nyckeln. På tal om nyckel så dina tavlor visst kan man föreställa sig att man kikar genom nyckelhålet... jag gör det! Lycka till, en bagare är uppe tidigt så du kanskr redan är hemma? Kram Ingela

  SvaraRadera
 4. Vil ønske deg lykke til med bakerjobben!
  Flotte bilder du har laget.

  Ha en fin dag
  Klem Tove

  SvaraRadera
 5. Lycka till med tårtor o bakelser. Åh så fina tavlor du gör Kram

  SvaraRadera
 6. Oj vilket bra jobb som bagerilärling så spännande.

  Du gör så himla fina tavlor.

  Ha det riktigt gott och en trevlig helg

  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 7. Hoppas att det gick bra idag (morse!)! Håller tummarna för bägge jobben!
  :)

  SvaraRadera
 8. Hej Vännen!
  Hoppas det gått bra med bakandet idag:) Tycker du fattade helt rätt beslut angående jobben.

  Åh vilka fina tavlor attans vad duktig du är!!

  Ha det gott så hörs vi,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera