söndag 9 maj 2010

Lång söndagspromenad


Den här bilden är från gårdagens promenad, jag gjorde en avstickare från den vanliga grusvägen. Det finns ju alltid småvägar som man undrar hur de slutar eller vad som döljer sig vid slutet av dem. Jag visste ju sen tidigare promenader vad som fanns vid den här vägens slut jag ville bara smyga dite en gång till och se om det var befolkat eller ej.


Det här gamla huset gömde sig långt in i skogen, på vintern är det ju helt hopplöst att ta sig dit till och med så man undrar vem som äger det och när de är där.


Jag tycker det är så spännande med gamla hus och vägar, jag skulle kunna tänka mig att kika in i fönstren och försöka se tillbaka i tiden, tänka på hur de som bott här haft det och så där, spännande. Och varför man bygger ett hus mitt i skogen dit man knappt kommer mer än till fots.

Idag har jag gått på grusvägar i många kilometer. Skulle på födelsekalas strax under milen från mig och fick för mig att gå dit, men gud så skönt det var, solen sken och det fläktade så där lagom som är bra när man blir varm av promenaden, och jag känner mig så nyttig.

Då är det väl helt ok att äta lite tårta och sånt efteråt tycker jag och ändå känna sig nöjd, trevlig dag.
Jag önskar er en bra måndag nu själv ska jag baka på tisdag igen så i morgon är jag ledig tills på em då jag ska träffa min personliga coach.

Stora kramen till er alla

LENA

10 kommentarer:

 1. Hej! Härligt med en riktig lång promenad, och visst känner man sig nyttig efteråt...:) Igår tog jag och en kompis också en riktig lång promenad! Så idag har jag "bara" pysslat och städat lite här hemma! Och visst måste man få äta tårta när man blir bjuden:)

  Tack för ditt råd om korgen.

  Ha en fin dag imorgon.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Hej Lena en härlig och nyttig helg hör jag.. KALAS!!!

  Inom hos dig som hastigast ska med bussen redan vid 6 imorgon så det blir minsann sägen tidigt.

  Förresten jag har också jobbigt att komma in på andras bloggar, blir låst och får stänga av datorn :-(

  SvaraRadera
 3. Fina ställen du har och promenera på, här är det mycket asfalt. Det är spåret som gäller om man inte vill trampa asfalt. Spännande och smyga lite vid ödehuset, för det såg allt lite öde ut. Du är duktig som tar så långa promenader, då får man ta en stor tårtbit.
  Ha en fin ledig dag
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Så fin promenad. Själv har helgen runnit iväg i trevliga, men många måsten, så nu somnar jag nästan sittande. Så härligt med bakningen och att saker har lossnat för dig. Tänk som livet kan förändra sig så fort! Så skoj!

  Njut kvällen,
  Emma

  SvaraRadera
 5. Jag tycker också att det är spännande med gamla hus och snåriga vägar. Trivsamma promenader blir det om man har lite snår att gå i.;-) Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Åååh, jag bara älskar att vara ute i skogen och ströva och att "hitta" gamla hus som man knappt kan ta sig till är ju så faschinerad, går i gång på det och vill precis som du kika in i fönstren och bara förflyttas tillbaka till svunna tider...

  Hoppas du får en mysig söndagkväll

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!
  Tycker oxå om att gå ut på promenader på skogsvägar o se vart de leder ( o se om det finns vackra hus att kika på:)). Tänk o bo i det huset på bilden mitt i mörkaste november hu vad mörkrädd jag hade varit:)

  Har redan sett Avatar, tyckte den var jättebra o tänkvärd!

  Önskar dig en trevlig kommande vecka, skönt med bara 3 arbetsdagar!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 8. Fniss näääeee då jag får aldrig några ideér. Ja nu får väl gärnan vila lite denna vecka, kanske. Jag älskar att gå i skogen och på skogsvägar. Som du skriver, något gammalt hus som dyker upp. Jag är oftast så nyfiken att jag skulle vilja titta in i alla fönster. Ha de tgott vännen/ Kramkram Anne

  SvaraRadera
 9. Roligt att se vad som döljer sej i din skog. Kram Birgitta

  SvaraRadera