fredag 21 maj 2010

Nu är det fredag igen


Tja någon riktig fredagskänsla infinner sig inte hos mig då jag vet att klockan kommer att ringa i morgon bitti kl 04.00, det gör inget för det är ju så himla kul.
Idag har jag gjort ett antal tårtor med garnering och de blev faktiskt bra allihop. Lila med både maräng hallon, vaniljsås och grädde, gott gott i gott gott.
Jag har ju tränat ganska intensivt  med zumban nu de senaste dagarna och det kommer kanske att behövas när man jobbar i ett bageri, det finns mycket gott där minsann.

Förresten har ni sett vilken ynklig tulpan jag har? De jag satte i höstas blev bara så små men jag antar att de tar sig nästa år. Alltså det är fint ändå huvudsaken att det lyser upp lite i rabatten.

Annars blir det Så ska det låta ikväll och antagligen väldigt tidigt i säng.
Jag önskar er en skön fredagskväll alla goa tjejer därute och nu ska jag kolla in på era bloggar men det är inte säkert att jag orkar kommentera allihop idag, ögonen vill vila känner jag.

Stor Kram

LENA

Igår var det ett hemskandes kvavt väder här som till sist mynnade ut i ett snabbt påkommet åskväder och regn, precis då jag hade plockat fram mina småplantor som jag skulle plantera om. Bara att gilla läget och plocka bort alltsammans igen.

8 kommentarer:

 1. Här är vädret jättefint o har så varit mestadels av dagen. Lite duggregn på förmiddan. Kanske det är minitulpan Kramen

  SvaraRadera
 2. Låter så skönt att baka tårtor. Fast jag orkar inte stå upp så tidigt. JObbade med morgon-tv för många år sedan och det blir man helt knäpp av. Gå på jobb kl 4 på morgonen liksom... nej inget för mig. :)

  Trevlig helg Lena!

  kram!

  SvaraRadera
 3. Hej! Låter som du gillar läget nu. Tänk att få baka så mycket goda tårtor.
  Nog vet jag att det var kvavt och varmt igår och på hemvägen från Arvika kom världens skyfall, inte en gång utan flera.
  Önskar dej en skön och härlig pingsthelg.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Vad glad jag blir över att läsa att du trivs på ditt jobb och det är nästan ett måste när man ska stiga upp så okristligt tidigt :)

  Hoppas du får en riktigt skön helg trots arbete

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 5. Vad duktig du är och bakar och står i!!!
  Önskar dig en trevlig pingst!
  Kram Agnetha

  SvaraRadera
 6. Bara inom som hastigast för att ta del av dina inlägg och önska dig en härlig fortsättning på pingsten. Du har blivit en hejare på att baka tårtor hör jag en del brudtårtor har det väl blivit skulle jag tro den här helgen ;-) Läckra förvaringshinkar!

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!
  Hoppas det gick bra att gå upp klockan 04.00 imorse! (kanske ligger du o sover redan om du varit upp så länge;))
  Blev sugen på tårta nu när jag läste allt du bakat, hihi!

  Gösta är så duktig! Han går ut själv i trädgården på dagarna o kommer in på kvällen!! Det känns jättebra även om jag var bra orolig första gången, är en sån hönsmamma,hihi!
  Han har tom jagat bort grannens katt Puma från tomten några gånger, nu är han herre på täppan här på Kråkered lilla Gösta Pösta:)

  Ha en sköön söndag goaste Lena!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera