måndag 31 maj 2010

Gjorde en morsdagsbukett


P-e fick en bukett blommor på jobbet när han slutade i fredags och den klippte jag ner och satte i en trådkorg, blev mer nöjd med den så.


Måste ju säga att den passade bättre på bordet tillsammans med hjärteservetterna efter nerklippningen, blev liksom en romantisk dukning så.Middagen blev jättebra och det var så mysigt att sitta ute i solen och fika efter maten.

Idag har vi då varit på vår tur, det bar av till Grebbestad som är en av mina stora favoriter på västkusten. Det beror troligtvis på att jag var där när jag var liten flera somrar i rad.
Kommer lite bilder på det senare.
Ja dagen har varit mysig trots att det bli en del mil att köra men det gör inget för det finns så mycket fint att se efter vägen.

Men nu ska jag krypa ner i bädden snart, vet inte men jag orkar inte vara uppe så sent på kvällarna längre, är så himla trött då, men det är ju gott att sova också.

Ha nu en riktigt skön dag i morgon så hörs vi vidare.

Kramar till er alla goa bloggvänner

LENA

4 kommentarer:

 1. hei Lena.
  så nydelig du satte den buketten der,å grattis på etterskudd med morsdagen.
  trøtt på kveldene jeg å,
  langt over natta for meg nå.
  ha en fin dag i morra du å vennen.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 2. Hej Lena!
  Vad fint det blev med buketten!

  Ser fram emot att så se dina bilder från Grebbestad:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 3. Kreativt, det blev ju jätte fint med blommorna.

  Jaadu, hade vi kunnat få barn hade det säker varit en tre fyra vildbattingar härjades runt här i skogarna, likt indianer på varsin häst, eller slirandes i sandtagen med varsin mini krossare. Men tyvär har alla inte samma tur här i livet.

  SvaraRadera
 4. Verkligen en konstfull bukett!
  Västkusten har jag inte besökt sedan jag var 16-17 år.
  Då var vi några ungdomar som var en vecka på? Jag kommer inte ihåg om det var Orust eller Tjörn. (Får leta reda på en gammal dagbok tror jag.)
  Elisabeth

  SvaraRadera