söndag 28 mars 2010

Titta vilken fin Award



Den fick jag av kära, goa jenny med den fina bloggen hemma på Kråkered. Jag ska berätta om saker som gör mig glad, hmm det finns ju massor.

  • Att läsa era bloggar blir jag väldigt glad av
  • Mina barn och sambo och älsklingssonen som är så hårig
  • Mitt kära barnbarn
  • Alla slags överraskningar
  • Att måla
  • Att pyssla
  • Att se andra bli tacksamma för något man gjort och gett bort
  • Att känna solens strålar i mitt ansikte och höra vatten som porlar
  • Att vakna och kunna se och höra allt omkring mig som är levande

Ja det finns naturligtvis hur många saker som helst som jag blir glad av men listan skulle bli alltför lång om jag skrev ner allt detta.

Jag kan inte välja ut några speciella bloggar att skicka vidare till utan tycker att den som känner sig manad gärna får ta den och skriva ner sina glädjeämnen. Jag tycker ni alla är värda en Award då och då.

Igår var det allt en riktig skitdag om man så får säga, det regnade konstant hela dagen så att ge sig ut och promenera på leriga skogsvägar kändes helt uteslutet.

Tog istället en tur till stan men P-e:s barn när han nu ändå skulle sova. Jag kom på att det var en härlig butik som hade utförsäljning 50-75% rabatt, det ni. Hagas lilla bod heter den och är en alldeles underbar liten interiör butik i hemmiljö. Skall läggas ner efter några år nu som aktiv. Det är otroligt vad en sån butik säljer ut sina varor snabbt men jag lyckades i alla fall få tag i några småsaker.

Först ett sett med brunrutiga dukar från Nyblom och Kollén, 1 stor 90x90, 1 mindre 40x40 och 2 små.

Sen såg jag en söt änglaburk och små änglaburkar vid kassan, det var jag ju bara tvungen att ha.

När jag skulle gå fick jag se att det hängde några få spetsdukar kvar på väggen, kommer att passa som handsken i mitt sovrum, 2 st köpte jag.
Ja och så blev jag så himla glad över den där dubbla zinkkrukan, blir ju bara så fin med kryddörter i köket.


Ja och vad kostade nu det här kalaset? Ja utan rabatt skulle det kostat mig 375:- men nu var det som sagt minst 50% rabatt så jag betalade 159:-, det kallar jag billigt det för bara den stora rutiga duken kostade ju i vanliga fall 110:-. Ja så jag är rätt nöjd faktiskt.
För övrigt var det allt en riktigt slapp dag, tv och matlagning, skapligt tidigt i säng och i morse vaknade jag före sex och då var ju klockan inte mer än fem egentligen så jag har varit uppe en stund redan.
Idag ska jag faktiskt ta tag i att sy nya vetekuddar, jag använder mina så intensivt att till sist blir de utslitna och går sönder, eller bränns sönder kanske man kan säga. Den sista brände det ett litet hål i under micrandet och då förstår ni väl hur många vetekorn jag fick plocka upp på golvet efteråt. Detta ska idag åtgärdas.
Jag hoppas ni får en skön söndag och att ni har bättre väder än vi har här i Värmland.
Kram på er
Lena


10 kommentarer:

  1. Hej Vännen!
    Vilka fina glädjeämnen du tog upp!(jag blev lite nyfiken på hur mycket hår din son har, hihi! Vill han visa upp sig på mammas blogg måntro??;))

    Jättefina fynd till kanonpris du hittade!

    Här är det oxå mulet o grått idag men det gör inte så mycket, vi ska åka med Tindra in till Göteborg och titta på bio, det blir Alice i underlandet:)

    Ha en trevlig dag!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  2. Jag tryckte fram klockan en timme nu imorse, och det känns som det blir en väldigt kort fm. Sitter fortfarande i morgonrock, och jag vet att det ringer på dörren snart. Grattis till Awarden, det var en fin lista gu gjorde. Den butiken du var till har jag missat, jag är ju i din stad ofta på sommaren. Jättefina saker, och så billigt det blev.
    Ha en fin söndag
    Stora kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. Godmorgon Lena! Ja, det blev ju snudd på godmiddag för detsamma ;-)

    Grattis till awarden, tror att jag anammar att plocka debn framöver nu då tillfälle bjuds ;-)

    Angående vädret igår... rätt rått och kallt för utedag (det hade vi). På vägen från stan hellregnade det men då satt vi i skydd av bilen (gött).

    Vilka fynd du gjorde! För det var det verkligen! Gillade allt du köpte speciellt de små spetsdukarna i creme och de bedårande tvillingsjälarna dvs. Zinkkrukorna ;-!

    Vetekuddar ja. Nu har jag ju hittat beskrivningen på den där som liksom har en utvikning för nacken... så skön...kudden som jag knåpade med på terapin. Den hade jag ju glömt på lilla bordet i uterummet och någon liten mus hade velat komma åt grynen... snacka om ras...!

    SvaraRadera
  4. Skamligt billigt *ler*! Vilken tur du hade som fick tag i några saker du ville ha!
    :)

    SvaraRadera
  5. Det var synd att du inte bor närmre.;-)
    Jag har nog diskbråck...tror de.
    Kramis

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Vad mycket fint du hittade där - kul när man kan fynda! Och GRATTIS till din fina utmärkelse också :)

    / Jenny

    SvaraRadera
  7. Hej igen Lena!
    Hihi, där är han ju the hairy one;)
    Det missade jag!

    Vår "håriga" Gösta gör små små framsteg, håll tummarna att han tinar upp:)

    Ha en trevlig kväll!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  8. Grattis till awarden!
    Ha en skön kväll!
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Grattis till awarden, den är du värd. Visst är det kul att få lite uppskattning av andra bloggare. Alltid kul med denna sortens award där man får reda på lte mera om bloggaren. Hihi hur hårig är din son egentligen??? Vad mycket fint du har inhandlat. Jag höll mig lugn i Sälen, endast 2 armband inhandlades.
    Kramkram Anne

    SvaraRadera
  10. Grattis till awarden! Bra gladsaker det där. Älskar Nyblom och Kolléns och dessutom så älskar jag vetekuddar. Har en på värmning just nu.

    Kram Lisa

    SvaraRadera