söndag 21 mars 2010

Ha ha det blev en vit ram till min gula tavla

Ja jag säger inga namn men någon kär bloggvän föreslog det när jag råkade säga att det kanske skulle passa med en brun, helt rätt men jag var ju tvungen att få fundera på olika variationer i alla fall. Så tack för tipset :)

Som jag sagt innan så är det väldigt svårt att visa sina alster så de kommer till sin rätt, en bild på bloggen gör sig ju inte som i verkligheten.

Tanken har slagit mig att man borde anlita någon av er med de fina fotogrejorna för att kunna gör en bok eller ett album där det verkligen syns vad det föreställer.

Igår hade jag en sån där dag som jag gjorde i ordning lite ramar till alster som är färdiga, jag har kommit på att det är bäst att köpa en enkel trälist som jag själv kapar till och målar i rätt nyans.
Att lägga ner en massa pengar på en dyr ram som kanske bara jag gillar är ju dumt.
Smaken är som baken olika.
Jag har ju varit på så många olika utställningar och det är otroligt vanligt att man inte lägger ner dyra pengar på ramningen även om man är kändiskonstnär.

Idag blir det inramning av två tavlor som hänger ihop, en triptyk alltså. Ja det är bäst att passa på innan jobbandet drar igång. Om det nu gör det någon gång.

Igår kväll kollade vi på Jakten på Julia, ja alla i familjen som ni ser.


Ja var ska sleven vara om inte mitt i grytan minsann, familjens kelgris nummer ett.
Nej nu har jag inte tid att skriva inlägg mer måste ju gå in till mina kära vänners bloggar också så jag inte blir sittandes hela dagen.
Ha en skön söndag nu och hoppas ni har finare väder än vi för här regnar det lite idag. Ja vad gör det förresten snön försvinner ju då.
KRAMAR PÅ ER
LENA

11 kommentarer:

  1. vi som hade regn hela dan igår har strålande sol idag!! riktigt vårväder.
    jag hade bestämt mig för en datorfri dag idag och det går sådär som du märker ;)

    jag jobbar i photoshop och det är inte helt enkelt...(?!)...det gäller att prova sig fram.
    är det något speciellt du undrar över kan du alltid maila mig så ska jag försöka hjälpa dig...

    ha en härlig dag inomhus.
    här väntar shopping med äldste sonen :)

    kram
    anna-malin

    SvaraRadera
  2. Åh jag önskar att det regnade, här har det börjat snöa!! Jättestora flingor, allt blir vitt igen, FY. Vilken go katt ni har, en sån skulle jag vilja ha som tv-kompis också. Den gula tavlan är jättefin, och vilken härlig färgklick nu till påsk. Jag tyckte det blev fint med vit ram.
    Ha en fin dag, hoppas ni slipper snön.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  3. hei.
    ååå så vakkert det ble med hvit ramme,enig med deg,kjøp å bruk billige rammer,
    her skinner sola,føler meg litt bedre,går nok over..takk for din omsorg..
    tenk i dag er det vårjevn døgn.
    så nå er det skikkelig vår.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  4. Vit ram blev bra! Smart att rama tavlorna på det där viset som du gör.
    Vet du, nu skiner solen från en klarblå himmel och snön gnistrar så nu ska jag gå ut och sätta mig med trädgårdsböcker och sola lite. Helt perfekt vårvinter väder!

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  5. O plötsligt snöar det ju dasslock. Kram

    SvaraRadera
  6. Hej! Vad roligt att du hittade min blogg och vill vara med i tävlingen. Det lät så ljuvligt med ett land på huset vid sjön och med en söööt liten katt i famnen- det är livskvalitet!

    välkommen åter till mig

    kram tessan

    SvaraRadera
  7. Vit passar fint till den milda gula färgen!
    :)

    SvaraRadera
  8. Tjeniixen på dixen hur kan jag ha missa din bloggsida?... här har jag gått och längtat hela dagen. Din gula tavla blev jättefin och en ljus ram tar inte något ifrån själva målningen någonting för det är ju den som är det viktiga! Om du frågar mig alltså ;-)

    Kul att ni också har haft soppa idag...då är man så att säga på samma plan :-) Vi fick en snilleblixt i eftermiddag och fixade en bit högrev och gottiga grönsaker. Som du säger en riktigt gammeldax blandning. Nu är man mätt som en plätt. Men annars du när är det våffeldagen?

    Här blev det en runda på 4 km men vi har inte gått sista rundan än. Kram Ingela
    From imorgon ska vi skärpa oss. Har vars en stegräknare på så får vi se hur långt det bär... Deadline till sommaren
    Kram Ingela

    SvaraRadera
  9. 8,9 km blev det totalt idag :-) få se vad som händer imorgon...

    SvaraRadera
  10. Hej Vännen!
    Det blev jättebra med en vit ram till din härliga gula tavla!!

    Er kelgris ser ju hur go ut som helst där han ligger i soffan, hihi!
    Tyvärr har Gösta blivit så rädd på den senaste tiden,han ligger mest under soffan eller sängarna och går bara fram när vi lockar honom med mat. Vi tyckte ju att han gjorde såna framsteg den första tiden men nu vill han inte ens ligga på soffan på kvällarna som han gjorde för ett tag sedan. Hoppas det blir bättre med tiden, har du något bra förslag på vad vi skulle kunna göra? Eller är det bara att vänta o se??

    Stor kram!
    Jenny

    SvaraRadera
  11. Det blev ju perfekt! En av våra bästa vänner är konstnären och skulptören Sam Westerholm. Av honom har jag fått många ideér och goda råd. Att kända konstnärer inte lägger pengar på ramar till sina verk , är för att det är så att de tycker att den som köper tavlan själv ska bestämma vilken ram de vill ha. Hos mig är det sambon som är rammakare!
    Elisabeth

    SvaraRadera