fredag 26 mars 2010

Fylld med energi



Ja det blir man efter en sån underbar eftermiddag med en underbar klient, det ska ju vara den som får behandling som får energi, men när jag utför den här behandlingen så får jag lika mycket tillbaka, troligtvis för att det ger så mycket stimulans och att jag brinner för det här.

Handduken ni ser är ljust rosa och min kära klient kom med den som en present och i den låg det här underbara brödet och då menar jag underbart för det smakade himmelskt gott, men så är människan bagare också.



Visst ser det gott ut? En kopp te också sen var saken gjord, erkänner att jag åt upp halva igår kväll. Men det var inte onyttigt för det var massor av pumpakärnor och linfrön i.
Ja så här härliga människor har jag runt mig ibland och det är kvalitét det.




Ja men vad har vi här då? Jo en liten tomatgruppering minsann. Står upprätta med hjälp av avbrutna grillpinnar, det ni är genomtänkt det. Ja men de kom upp i alla fall.
Inte dåligt med den lilla solen de stackarna fått.




När P-e varit och handlat inför helgen igår kom han hem med två paket tulpaner, alla i olika färger, den här var bara så härlig, det är otroligt att det finns så många olika färger och färgkombinationer. Ja här står det i alla fall en helt underbar bukett med alla vårens färger på bordet nu, mysigt.

Ja och vad ska hända idag då? Tja jag har lite besök att avlägga, dåligt samvete för vissa människor man inte hunnit hälsa på, det får nog bli en av dagens prio ett. Gamla människor ska man inte vänta med att hälsa på man vet ju aldrig hur länge man har dom där.

Ja sen är det ju fredagens höjdpunkt då, FINAL I LET`S DANCE, Jippie. Nu kan det bli dött lopp tror jag för det är verkligen 2 jätteduktiga dansare kvar, men Claudia är det något speciellt med tycker jag, vet inte varför. Ja man blir inte besviken om Mattias vinner heller. De är så otroligt duktiga och jag kan inte begripa var de har det centrat i hjärnan som lyckas komma ihåg alla kordinationer och steg, det måste vara en defekt hos mig, har inte sett någon sådan.

Äsch där ljög jag lite för jag har ju dansat Linedance och jazzdans men det tar tid att trycka in olika kombinationer. Att lära sig dansa med benen är en sak men sen att få med armarna också där skiter det sig för mig ibland då. Det är ju möjligt att min hjärna sitter vid naveln eller så, så att hjärnhalvorna delar sig precis där, den kreativa från midjan och ner och den från midjan och uppåt står för resten????

Nej nu blev det ett konstigt inlägg, men det är ju fredag och man kan ju inte vara djup hela tiden.

Nu önskar jag alla mina bloggvänner en härlig helg och ta vara på ledigheten på ett bra sätt. Tänk på att juste den här helgen aldrig kommer tillbaka, det ni.


KRAMAR I MASSOR

LENA









13 kommentarer:

  1. Hejsan.

    Det där brödet såg riktigt gott ut.
    Vilken trevlig klient!

    Förstår att det nog kan vara som du säger att dina kunder ger lika mycket energi tillbaka till dig, inte alls konstigt.

    Önskar dig en fin helg,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  2. Förstår att du hade en bra dag igår. Det kändes redan i ditt inlägg. Visst är det väl underbart när energin flödar sådär. Det är verkligen livskvalitet när det är som bäst. Det där villkorslösa.....
    Det där brödet ser ju bara för gott ut alltså. Vilken fin gest.
    Igår blev lilla hallen målad, och lite möbler. Nu ska jag ta och sätta fart här och gå iväg och göra en strykning till. Snart, snart är det mesta klart. Känns så bra och idag tror jag att jag ska unna mig lite skapartid också. Det får jag energi av.
    Ha en riktigt fin helg nu!
    Tar och mailar dig telnr under helgen.
    Kram Mia

    SvaraRadera
  3. Hej! Vad roligt att du ville vara med i min tävling.Härlig blogg du har.;) Ha en skön helg. Kram Ulrika

    SvaraRadera
  4. Ha en strålande fredag...blev glad av ditt inlägg idag. Det där att när man ger, så får man också energi, så rätt. Det handlar om att dela. Här har jag en ledig dag, så det blir lite tid för mig själv och ikväll en härlig stund med 3 goda vänner. God mat, vin och massor av skratt. Helt enkelt en bra start på helgen. Kram

    SvaraRadera
  5. Hum så kan det bli i mitt huvud med ... mycket på en gång *ler* Bara trevligt tycker jag det är att du berättar det för oss!
    :)

    SvaraRadera
  6. Hallo Lena du är bara för härlig! Du fick mig att skratta rejält på slutet. Det är riktigt man måste nog försöka lätta upp sig själv ibland... annars blir det ju till slut så djupt och allvarligt så det blir svårt att kravla sig upp igen ;-)

    Tänk vad mycket det kan göra på sig att själv öppna sina sinnen... att ta tillvara det man gör, att det finns någon i ens omgivning tvillingsjäl eller ej som gör något för att glädja. Bara lukten och smaken och tom. fotot kan göra en sugen så att man tom. är beredd att sluka en halv limpa ;-)

    Ser också fram emot Let´s dance och är helt enig med dig men först en härlig eftermiddag i vårsolen!

    Nej, det verkar som om det är så att flera har premierat sig för blommor. Kan undras hur man själv ligger till ;-? Vackra tulpaner !

    Härligt oxå att se hur dina tomatplantor spretar på...! Kram Ingela

    SvaraRadera
  7. Så härligt av din klient! Kul att det ger dig massor av energi! Hi,hi...det där med fredag, ja, det känns i hela kroppen. I vårt lärarrum är det tur att inga föräldrar kommer på fredagarna = ), vi brukar säga att "nu är det fredagssnacket igen". Men så är det ju härligt att det kan vara även på lärarrummet, vi är ett så härligt gäng!

    Ha det bra!
    KRam L-L

    SvaraRadera
  8. Hej och vad härligt att ha ett så stimulerande jobb! Vilken fin present du fick! Ha en riktigt skön helg! Kram Maria

    SvaraRadera
  9. Hejsan!
    Fräcka tavlor du målat!!
    Jag är en av dom som gillar grönt
    Ha en skön helg
    Lena

    SvaraRadera
  10. For en hyggelig klient som gir deg gaver...
    Håndkleet så veldig fint ut, og brødet,...nam!

    Så fint dine tomater spirer!

    Kos deg med Let`s Dance ikveld,
    klem Tove

    SvaraRadera
  11. Härligt att känna så inför sitt jobb, det är inte alla förunnat, brödet ser ju jättegott ut :)

    Sitter och tittar på Let´s Dance finalen och jag tror att min röst går till Claudia ikväll, hoppas du får en mysig kväll

    Kram Bella

    SvaraRadera
  12. Mums mums med bröd, det gillar jag vet du!

    Och så glad man blir över små tomatplantor. Jag är inte så förtjust i tomater, men det ÄR kul att odla dem!

    Riktigt skön helg till dig.

    kram!

    SvaraRadera
  13. Den finaste present man kan få är väl något någon annan skapat. Så tycker i alla fall jag.I stället för att komma till dig, så köpte jag mig en spikmatta;-)Än så länge har jag ett tunt skynke mellan den och mig, men jag ligger 10-15 min. precis innan jag ska sova natten, och hitintills har jag sovit mycket bättre och djupare än jag annars gör.Känner mig inte så stressad längre.
    Ha en skön helg , trots det utlovade vädret.
    Elisabeth

    SvaraRadera