fredag 19 mars 2010

Den gröna tavlan



Japp det blev den sista av mina gröna tavlor som gick idag, det är ju helt underbart när man säljer något som man verkligen förstår faller någon i smaken, jag blir så glad.

Ja det var verkligen en mysig förmiddag trots allt tjatter som blir när jag och väninnan möts, sen att respektive moder också är med gör allt dubbelt värre.
Jag märkte en sak när de gått, tröttheten bara rusade emot mig, undrar om det inte är så att man inte klarar lika mycket tjatter nu som förr, ja åldern vet ni.

När klockan var strax efter sex i morse vaknade jag och det gick verkligen inte att somna om trots att det var meningen att ta en sovmorgon. Men det konstiga är att jag var så otroligt pigg och efter gårdagen trodde jag verkligen inte att det skulle kännas så. Men jag la mig vid tio igår kväll och minns knappt inte att jag la ner huvudet så troligtvis var jag utvilad i "knoppen" o kroppen.

Ja så efter frukosten som intogs lugnt och fint framför tv:n så blev lusten så stor att baka något extra gott till kaffet så det fick det bli. Klockan 9.00 såg det ut så mitt resultat.



Ja men visst ser det gott ut väl? Jag är ingen tårt och bakelsefantast men ibland så är det ok.
Rulltårtsbotten med en fyllning av grädde och hemkokt jordgubbssylt, spritsad med lite grädde och lindad med rosa marsipan, ovanpå en egenhändigt gjord liten miniros o mangobitar. Oh vad stolt jag är över mig själv. hi hi
För övrigt har jag hunnit med en utställning av stickade kläder nu på eftermiddagen också. Ja det vill jag lova var det mest underbara jag sett.
En kvinna vars stora intresse är schmaner, blomsteressenser och allt som är på ett lite djupare plan, stickar ut sina känslor precis som jag målar ut mina och resultatet är helt fantastiskt. Tyvärr hade jag inte kameran med mig men jag är helt övertygad om att ni skulle hålla med. Allt hon gör kommer till henne som en klar blixt och hon kan inte läsa mönster. Man tror inte det är sant när man ser alla dessa färgkombinationer och mönster, wow säger jag bara.
Men nu ska det bli lite slappa i soffan innan mitt älsklingsprogram sätter igång. Let´s dance ni vet, undrar vem som vinner.
Ha en skön fredagskväll nu alla vänner
KRAM LENA



10 kommentarer:

  1. grattis till försäljningen!!
    den är verkligen fin!!

    jo, nog är det fredag alltid...mannen har precis hällt upp ett glas rött till mig som jag sippar på när han lagar maten...
    det är lyx på högsta nivå!!

    (jag menar, det räcker så. han behöver inte tatuera in bokstäver över hela kroppen ;)))))

    en fin helg till dig med Lena!!

    kram!!

    SvaraRadera
  2. Nejmen, jag blir helt matt så mycket du hinner... och du sprudlar. Men visserligen då man har roligt och ser positivt på tillvaron så går det på något vis. Fördelen med att bli äldre är att man blir piggare på morgonen och inte behöver så många timmars sömn (på raken alltså) men många mår bra av den där luren eller av att slappa ;-) Allt det där stickade blir man allt nyffe på.

    Du där är ju några bakelser hade det inte varit så långt så hade vi tagit en avstickare. De ser smarriga ut!

    Grattis till såld tavla! Pengarna för städningen lär du väl få vänta på så brukar det ju vara som vikarie. Inte särkilt feta pengar då man är arbetslös. Tur att du har andra talanger också :-! Kram hörre du och let´s dance

    SvaraRadera
  3. Hallå vännen...Den är jättefin och vad kul med försäljning. Visst är det härligt att tjattra med sina vänner, kackel kackel.....Hoppas att du får en bra fortsatt fredag.
    Kramkram Anne

    SvaraRadera
  4. Nej men oj vilka smaskigheter. Så duktig du är! Nåt så avancerat har jag aldrig gjort. Och jag gillar att baka. :)

    God helg till dig! Kram!

    SvaraRadera
  5. Du har varit på Evas utställning förstår jag.
    Och du är ju den konstnär du är, även när du bakar ser jag. Kramiz på dej

    SvaraRadera
  6. Vad skoj.. men den var väldigt vacker måste jag säga.
    Ha det gott
    Det ser jag ju att du har
    annika

    SvaraRadera
  7. Grönt gillar jag - mycket!

    Grattis till försäljningen!

    SvaraRadera
  8. Hej Lena tänkte på det, jag hade gärna lagt en av dina fina målningar och länkat till dig om du inte har något emot det och att du då själv väljer alster.
    Kram Ingela

    SvaraRadera
  9. Så gott det där ser ut = )! Vad kul att du har sålt en tavla till, de är ju superfina! Jag förstår inte att man kan vara så duktig som dig och måla så fiiiint!

    Ha en skön fortsättning på helgen!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  10. Yummi, yummi, dette ser godt ut!

    Gratulerer med salg av det nydelige maleriet ditt!
    Ha en fin kveld:)
    Klem Tove

    SvaraRadera