söndag 21 februari 2010

Underbart söndagsväder

Ja idag har det varit otroligt vackert om än aningen kallt.
Har verkligen varit ute och njutit i fulla drag. Först blev det en lång promenad på väg där ingen annan än jag och några rådjur gått sedan det snöade nu sist.


Härlig avslappnande känsla och jag var faktiskt tvungen att ta några fina bilder, det blir de sista vinterbilderna jag lovar.

Jag fick en så härlig känsla när jag såg det vita helt orörda snötäcket som glittrade av solen.

De här hästarna är så enormt goa och kommer gärna och pratar när man går förbi, idag var det bara nyfikenhet eftersom det inte var lika lätt för dem att ta sig fram.
Bilden här under är av grannens istappar och jag lyckades ju naturligtvis inte fånga solstrålarna som fick dem att lysa.
I
De här två sista bilderna tog jag för att jag tyckte det var häftigt, snön som lagt sig på fönstret ser precis ut som en vit tygbit med veck på, det tycker jag är helt otroligt gjort av moder natur.


Ja som sagt nu blir det kanske inte fler vinterbilder eftersom vi är så trötta på snö nu.

Efter promenaden orkade jag bara inte gå in, fick en enorm energi så då skottade jag bort snön på vår tomt det blir en del det men gud så nöjd jag kände mig efteråt, värsta träningspasset vet jag.

Ja och nu ska jag plocka ut det sista ur köket för kl 11.00 i morgon kommer de och river ut golvet, men sen blir det banne mig en film och kanske lite godis, ja vi får se.

Tittar in till er i morgon bitti

Ha en skön söndagskväll mina vänner

Kramar Lena

9 kommentarer:

  1. hei Lena.
    åå så vakre vinter bilder,såå trøtt av vinter er vi ikke,så om du har flere så bare vis dem,det er liksom noe annet det,å se vakker natur,tror vi alle er enig i det,å faktisk det er vinter ennu,,
    å så spennende det blir å få nytt kjøkken,lir nok bra.
    fra sylvia

    SvaraRadera
  2. For en fin tur det hørtes ut som du har hatt!
    Flotte vinterbilder også!
    Blir sikkert litt jobb ikveld, da!
    Lykke til, og gleder meg til å se resultatet!
    Ha en fin kveld, Lena!
    Klem Tove

    SvaraRadera
  3. Hej!!

    Såå fina bilder du visar, fast att man är så trött på denna snön, så är det ju faktiskt väldigt vacker, iaf på bilderna, när man inte behöver titta ut och se allt man måste skotta :)

    Ha nu en jätte bra kväll!!
    Kram Sandra/Interiörboden

    SvaraRadera
  4. Alldeles för kallt ute idag för mej. Det går så tungt att andas då. Nu är jag trött på all snö vi fått och hoppas att inte väderleksrapporten stämmer för kommande vecka.
    Ha det!
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  5. Hej Lena!
    Vilken härlig söndagspromenad! Kul att få följa med dig. Precis som du säger så vansinnigt vackert med gnistrande vitt och är man stor så går det väl ann sånär som på att man också kräver mer mat. Som det mesta så har det en fram och baksida.

    Här var det ingen sol bara kallt och det frös på mer och mer fram på dagen. Hann få undan en del från plattorna på groventésidan, men det är ju så mycket att man rätt lämpligt skulle kunna kalla det som ett "piss i Östersjön" och det var det närmsta Östersjön vi kom just igår då det inte blev den brukliga söndagshavsturen.

    Kram Ingela

    SvaraRadera
  6. Hej Lena!
    Härliga vinterbilder! Även om man är bra trött på snön nu så är det vackert ute:) Vad kul snön har lagt sig där utanför ditt fönster, det ser faktiskt ut som tyg:)

    Det är så härligt att ha katt igen, Gösta verkar slappna av mer och mer, igår kväll var han riktigt kelig:) Fast just nu ligger han under soffan där jag sitter o bloggar,hihi!

    Ha en toppenvecka o tack för dina alltid så goa kommentarer hos mig!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  7. Hej goa bloggvän! Vilka jättefina vinterbilder du bjuder på i dag, visst är det lite magiskt med orörd snö! Ha det gott! Kram Maria

    SvaraRadera
  8. Hej!

    Låter som en riktigt skön dag! Vad söta hästarna var! Påminde mig om att Julia ska börja på ridskola i mars, det ska bli så kul!!

    Ha en riktigt bra vecka!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  9. Så vackra bilder, snön alldeles orörd som en sammetsmatta!!!! Visst är det väl vackert! Men jag vill ha vår nu!!!!! Alla fall lite...
    Kram Agnetha

    SvaraRadera