onsdag 10 februari 2010

Bloggpaus


JA det blev visst det, men den var helt klart ofrivillig. Det hände naturligtvis lite saker här i måndags kväll så jag fick ta mig en tur till akuten med enorma smärtor i bröstet. Det känns i alla fall skönt att de är så noggranna när det gäller sånt så nu har de tagit Ekg flera gånger och prover i massor plus att de kopplade mig till IVA under natten utifall att.

Men de var säkra på att et kommer från lilla magen så nu har de bestämt att de ska gå ner med en liten fin kamera och kolla där, den undersökningen har jag sagt att jag aldrig ska göra men har tyvärr inget val förstår jag.


Ja ja det ordnar sig. Blev ju lite fel med utställningen första dan då men som tur är så har jag en underbar liten systerdotter som tog hand om allt så det blev en bra start utan mig också med två sålda talor första dagen, kul. Idag ska jag i alla fall försöka vara där hela dagen.

Några bilder hann jag ta innan i alla fall.


Det blir fler bilde senare. Ha en bra dag nu för nu blir här bråttom igen.

KRAMAR LENA

12 kommentarer:

 1. Bråttom här med men jag måste bara säga Lycka till och var rädd om dig. Skulle åkt för 5 min sen men en stor stor kram till dig.
  Kan du vara snäll och maila mig adressen till utställning och vilka tider det är öppet? Vill så gärna åka iväg......
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Men usch då, det lät inget vidare. Hoppas iaf att dom hittar problemet så du slipper få slangarna i halsen i onödan.

  Vilka underbara tavlor du gör, blev alldeles kär i den sista, så varma härliga färger =)

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Hej på dej snäckan! Otäck upplevelse det där och fler väntar förstår jag! Ibland så måste kraftansträngningar till för att göra sådant man inte vill. Ett guldläge för en önskad belöning om än så liten. Det viktiga är att man själv har det på sin lista ;-)

  Helt ärligt! Vad fint du målar!!!

  SvaraRadera
 4. Hejsan.

  Vad tråkigt att du varit sjuk!
  Mår du bättre nu?

  Förstår att jobbiga undersökningar väntar, men det är ju bra som du säger att kolla upp allt i tid.

  Helt underbara tavlor, vad duktig du är!
  Mycket vackra färgkompositioner.

  Ha det gott nu,
  Kram Anneli.


  Mycket vackra färgkombinationer

  SvaraRadera
 5. Hej Lena!
  Vad jobbigt, hoppas du mår bättre nu i alla fall och att de hittar vad det är för något som krånglar i magen.

  Vad snällt av din systerdotter att hjälpa dig med utställningen och vad kul att du fick sålt två av dina fina tavlor:)

  Sköt om dig,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 6. Hej! Vad skönt att det inte var något allvarligt fel på dej. Tur att de kollar upp iaf. Fina färger på dina tavlor.
  Var rädd om dej.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 7. Det är bra att dom kollar upp allt men se till att dom gör det noga. Du vet vad som hände mej. Fann inget förrän 6 mån. efter att jag låg på IVA. Då var det slumpen som gjorde det. Sköt om dej o vila. Kram

  SvaraRadera
 8. Jodå jag låg kopplad till en monitor ett dygn. Jag gjorde arbets-EKG men ingen infarkt syntes. Det var när jag skulle in på operation som jag sa till narkosläkaren att jag hade bröstsmärtor. Då ville han inte söva mej förrän han hade talat med hjärtspec. som sa att jag inte skulle sövas förrän jag hade blivit utredd. Det gjordes olika undersökningar under loppet av sex månader. Inte förrän det gjordes en kärlröntgen upptäcktes min infarkt. Det jag menar är att du ska se till att du kontrolleras noga. Att allt utesluts. Då kan det va bra att börja med magen. Inte meningen att skrämmas men efter allt som har sagts om kvinnor o deras hjärtan så är jag på min vakt för då har jag gjort det jag kan Kramiz

  SvaraRadera
 9. Tack vännen för dom goa orden hos mig. Vad glad jag blir. Herregud smärtor i bröstet!!! Jag har gjort kamerna båder fram och bak. Första gången var jag ej sövd och då var det bakvägen, vidrigt vill inte skrämma dig. Andra gången sövde min kära läkare mig och då passade han på att ta båda vägarna. Försök att dom söver dig om inte så får du lugnande så jag tror inte att du märker vad dom gör.
  Härliga tavlor du gör vännen...

  Krma till dig/ Anne

  SvaraRadera
 10. Men fy! Din stackare! Vad oroligt det måste ha kännts. Men jätteskönt att det inte var något med lilla hjärtat. Säger som ovanstående, kräv lugnande. Både svägerskan och mamma brukar få göra den där undersökningen men jag kan trösta dig med att om du får lugnande så går det hur bra som helst det tycker i alla fall de två. Hoppas du får en snygg läkare. Du kan ju tänka dig själv, lugnande och en snygg läkare då kommer det att gå som en dans. Utställningen ser jättefin ut. Sköt om dig nu.

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 11. Men oj, vad hemskt! Och så tråkigt, när du skulle ha din utställning. Tur att det ordnade sig med den saken i alla fall. Tavlorna är jättefina och vad rligt att du får sälja!

  Hoppas det går bra med undersökningarna. Låter inte så kul, men det viktigaste är att de blir säkra på vad som är fel och kan göra något åt det.

  Tänker på dig!

  Varma kramar Pernilla

  SvaraRadera
 12. Fina tavlor du gör. Det känns lugnande att titta på dom.

  Lycka till med den fortsatta utställningen

  SvaraRadera