söndag 7 februari 2010

Söndag igen

Jaha så är alltså helgen till ända snart då men det kanske är lika bra det.
Det blev inte riktigt som vi tänkt oss faktiskt. En väldigt snuvig grabb har legat hos mig inatt, hostat och knappt fått luft hela natten så sömnen denna natt har absolut inte varit som bäst.
Ja och så fick då sonen springa in i badrummet, kräksjuka går tydligen nu på de flesta ställen. Och där sitter jag emellan grabbarna och har absolut inte tid att få detta virus just nu, så det blev tur till stan ganska tidigt idag med de båda sjuklingarna.

Fick lite panik faktiskt när jag såg framför mig hur jag inte skulle kunna göra i ordning utställningen inför tisdagen, så jag skyndade faktiskt och gjorde en hel del idag, så kanske det räcker med ett par tre timmar i morgon vi får se.

Ska försöka få till några bilder i morgon av hur det kommer se ut men det var banne mig inte lätt att inte få spika i väggarna när tavlor liksom ska sitta där, men vi trollar lite så får vi se.

Vet ni att jag har fått lite lust att kolla på törnfåglarna igen, jag är ensam hemma P-e slutar efter elva ikväll och är hemma tolv och huset är tomt alltså kan jag ju göra det i lugn och ro.

Förresten ni som har småttingar hemma runt tvåårsålder, har ni haft perioder då de inte velat äta alls? och har ni några förslag på saker ni gör då.
Jag har varit stenhård den här helgen när godingen totalvägrat äta nästan allt. Det har inte blivit något annat heller då, tror jag snart är för gammal för att komma ihåg hur man gjorde när grabbarna var små. Ja ja det går väl över hoppas jag.

Ha en fin söndagskväll goa vänner

Kram Lena

9 kommentarer:

 1. Ja ni hade en sån helg också, men man är ju inte sämre än att man kan aceptera det som sker. Och jobba vill man ju så då blir ju planerna i ett annat läge där efter också, låter som ni ändå planerar in lite trevligheter.
  Hoppas ni inte blir alt för förkylda, jag känner mig lite risig emellan åt, men hoppas att det inte blir så mycket värre.

  SvaraRadera
 2. Men stackars smågrabbarna! Och lite stackars dig med. Vet du Gry hade perioder då hon inte direkt tyckte att lunch och middag var klackarna i taket. Jo. om hon fick majsade mackaroner (stuvade mackaroner enligt Gry) Jag är ju inte direkt någon som är stenhård när det gäller sån fick hon i sig brago kex glass och morötter och kanske lite youghurt så var jag nöjd. Tänkte väl typ att när hon är 20 och är ute och äter med kompisarna så sitter hon nog inte och mular på brago kex eller majsade mackaroner. Jag har nogsamt valt mina strider med barnen. En del strider som typ hur man är mot andra hur man är mot sig själv och allt typ sånt har jag sett som det viktiga och där har jag lagt mitt krut. Och tänk, när hon började skolan när hon var sex så var hon en av få som faktiskt åt i princip allt inklusive grönsakerna. Det var samma med Fabbe. Han åt riktigt var tredje dag tills han var ungefär fyra. Men det ska mycket till innan man svälter ihjäl med ett skafferi och kylskåp fullt med mat. Jo, just ja! Bordskick har de också och de tackar för maten och de kan laga mat. Ja, det var visst en riktig liten solskenshistoria;)

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 3. Det var inget kul för killarna och bli sjuka, hoppas nu inte bacillerna biter på dig. Ska bli roligt och se lite bilder från din utställningslokal.
  Stort lycka till
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Hej Lena!
  Stackars grabbarna som varit dåliga i helgen..hoppas du slipper bli smittad och att det ordnar sig med din utställning! Ser fram emot att få se bilder från den:)

  Törnfåglarna..suck! Kommer fortfarande ihåg hur snygg man tyckte Father Ralph var när den gick på TV;)

  Ha en bra söndagkväll vännen!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 5. Om han är sjuk så vill han antagligen inte äta alls. Sen äter han när han blir hungrig. Så "enkelt" är det.Går inte att tvinga dom små liven att äta. Kram

  SvaraRadera
 6. Hej! Vill de inte äta, så låt dem slippa. De svälter inte íhäl om de hoppar över maten en eller två gånger. Man ska inte tvinga dem.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 7. god morgen vennen.
  å så trist å høre at de ble syke stakkar,
  blir kul å se bilder fra din utstilling,
  ville gjerne vært der å sett selv,
  ...det med de små som ikke vil spise er vanlig,viktig å ikke gi det mye oppmerksomhet,bare si neivel,men det blir ikke noe før neste måltid,å la han bare sitte å ikke snakk mer om det,da blir det ikke så intresant,det er en slags makt kamp det der.
  ønsker deg en flott dag.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Men vad trist med sjukdomar, hoppas ni fort kryar på er!
  Ska bli spännande att se bilder sen....
  Ha en mysig dag! Kram Agnetha

  SvaraRadera
 9. Tack du snälla goa vad jag blir glad för din fina kommentar = )!!! sååå spännande med utställning = )!!!

  Ha det bra!
  Kram L-L

  SvaraRadera