tisdag 23 februari 2010

Gammalt och nytt

Ja det fanns en annan matta under klickgolvet och det var nog det som räddade oss. Här smygfotade jag hantverkaren i morse precis när han skulle börja lägga in det nya golvet.
På den där sidan köket fanns ingen fukt eller någonting men han fann något i en sockel bakom ett av köksskåpen bredvid spisen. Så det ska torka en stund nu innan han gör en ny sockel och får tillbaka skåpet. Jag skulle ha kunnat göra vad som helst för att byta ut våra otroligt fula luckor samtidigt men vi har verkligen inte pengar till sånt nu så det måste vänta tyvärr.


Ja så här blir det nya golvet, ganska murrigt men levande med sina skiftande färger, man får känsla av gammalt flytvirke eller nåt.



Ja det blir nog bra tror jag när lister och sånt är på plats. Och efter det så väntar hallen på sin tur. Där syns det inte mycket men dock såpass att de vill byta ut golvet. Det har vi valt ut idag så min förhoppning är att allt blir klart innan helgen, jag ska i alla fall hålla tummarna för det.


Jaha och vad har vi här då? Jo en riktigt lat katt i en ny ställning, han gillar verkligen att vika ut sig den grabben. Och vad hade nu detta med köksgolvet att göra? Nej precis, inget alls men han råkade fastna på bild igen.
För övrigt idag så har jag varit på kalas hos sonen. Ja eller man kanske kan säga att jag varit där och hållit i kalaset som vanligt. Gjrde lite goda mackor med ägg och räkröra tillsammans med avokado och grönt, det var riktigt gott. Sen hade jag bakat lite vetebröd och gjort en semi freddo glasstårta som alltid är populär. Jag garnerade med smultron sen i somras och physalis och hackad dajm, mumma för själen ska ni veta.
Ja och nu tror jag det ska bli en film och soffhörnet en stund innan jag går och nannar för kvällen.
Ha det så bra nu i morgon kära vänner
KRAM LENA

10 kommentarer:

  1. hei igjen.
    åå så fint det blir ditt gulv nå,likte det veldig godt,greit å få det gjort.
    men blir veldig rot når en holder på sånn,
    å din katt fortsetter å sjarmere,lever et godt liv den der,å sånn må det være...
    ha en fin kveld med film.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  2. Ser bra ut det där, ovanligt golv. Snyggt.....Den katten säger jag bara hihi. Ja fy vad segt med förkylningar.
    Kramkram Anne

    SvaraRadera
  3. Gulvet ditt blir utrolig fint! Jeg likte det veldig godt!
    Katten er bare helt skjønn der den ligger!
    Ha en fin kveld.
    Klem Tove

    SvaraRadera
  4. Golvet ser fint ut och allt blir säkert bra när det är klart. Inget roligt med hantverkare i huset, men känns bra när de är klara.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  5. Golvet ser ju riktigt mysigt ut. Och vilken goding till katt :)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Fräckt golv! Precis som du säger så andas det naturlig skönhet! Nästan av drivved eller trä som har åldrats av tidens tand.

    SvaraRadera
  7. Hejsan.

    Mycket snyggt golv, det blir säkert fint.
    skönt att få det gjort.

    Han är kul, din katt.

    Ha en fin kväll,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  8. Woow vilket fint golv, det var snyggt.

    Tack, inte så svårt att hålla rätt på alla 4, men nu blir det lite spännande innan jag kommit in i rutinerna på blommhanteringen, med bställningar och liknande som ska skötas. Det ska bli spännande och framför allt inte lika kropsligt tungt att utföra. Kan vara bra att träffa lite nytt folk emellanåt också, jag har ju annars ett ganska ensamt jobb som djurskötare.

    Det är sköna djur dessa katter, verkligen livsnjutare.

    SvaraRadera
  9. Det kommer säkert att bli jätte fint.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera