lördag 6 februari 2010

Barnbarn

Ja men visst är det livets efterrätt. Och idag ska jag få njuta av den lilla skatten och han brukar då också alltid ligga bredvid farmor i sängen, så kommer det bli ikväll också.

Annars gick allt så bra på begravningen igår, allt var så fint och perfekt. Tårarna rinner inte bara av sorg utan av stämningsfull musik, vackra blommor och samhörigheten med andra människor.

Men nu ska det inte bli något annat än glädje idag och framöver har ju en del att se fram emot. Kom på förut att jag knappt planerat min utställning, men jag tror att det kommer ordna sig, det brukar göra det bara man är på plats.

P-e ska jobba han, så är det när man får ett jobb där man jobbar 7 dagar i sträck och dessutom tre olika skift de dagarna, så idag åker han iväg vid halv två och är hemma igen vid tolvtiden i natt, ja ja.
Först har man inget jobb och hur mycket tid som helst för varandra, och helt plötsligt får någon ett jobb och då finns det helt plötsligt ingen tid alls för varandra, konstigt va. Men vi har kollat och ska nog få till ett par dagar i Mars, och det är verkligen ingen lögn.

Han fyller snart år och då skulle man ju vilja hitta på något speciellt, romantiskt och allt på en gång, kanske inte i sverige heller. Ja en långweekend är tänkt. Är det någon som har en utomordentligt strålande idé? Själv har jag idétorka liksom och tar tacksamt emot alla tips jag kan få.

Nej nu mina kära vänner ska jag ta en tur in i badrummet och sen åker jag och hämtar min sköna älskling, eller vad säger jag älsklingarna menar jag ju sonen ska ju också med.
Ha en fin lördag och ta det riktigt lugnt i helgen.

KRAM LENA

13 kommentarer:

  1. Kram på dej o njut av barnbarnet som kurar i bredvid i din säng :O)

    SvaraRadera
  2. Koselig med barnebarn. Gleder meg til det blir min tur..selvom det fortsatt blir noen år til. Kos dere..og god helg. Klem fra Maliva

    SvaraRadera
  3. Ha nu så mysigt med barn och barnbarn!!!

    Förstår att omställningen måste vara jobbig. Svårt att njuta då man är ofrivilligt ledig. Ha kakan och äta den... Nu är ju saker som de är, väl att ha ett jobb men trist att inte träffas... Blir till att värdesätta kvalitet före kvantitet med andra ord. Lite uppmuntrande lappar på kylen en blomma på bordet helt enkelt lämna lite spår här och var.

    SvaraRadera
  4. hei Lena.
    nydelig dag du skal ha,å et du...jo vi skal ha et barnebarn her i dag å i natt å,en stor gutt på herlige 5 år,grei å god.
    ja daene går unna noen ganger,men nyt her dag å kos deg.
    god helg.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  5. Åh, låter som du har en härlig helg på gång! Du vet att jag njuter av att läsa dina fina, fina ord om ditt barnbarn...

    Skönt att gårdagen gick bra. Nu låter det som om du har mycket rligt att se framemot! En resa, det låter underbart. Många åker ju till Prag på våren, kanske vore nåt? Men jag har inte varit där så jag vet inte hur det är, har bara hört att det är populärt!

    Ha en toppenhelg med dina älsklingar!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  6. Att ta sig tid för varandra i en stressig vardag...det är viktigt, det tror jag både du och jag vet. Tyvärr kan jag inte bidra med de stora förslagen på tur för dig och din kära, själv åker jag och min man på tur till Kiel i morgon...nödvändigt underbart...Ha en strålande dag! Stor kram och tack för goa kommentarer.

    SvaraRadera
  7. Vad kul att höra att barnbarn är livets efterrätt! Våra barn har jättebra kontakt med både farmor, farfar och mormor. De kallar dem för grädden på moset! Hihi, tycker det är så gulligt;-)

    Vad kul att du kikat in hos mig och lämnat en kommentar! Nu hittade jag ju till din fina blogg! Hoppas du har en bra helg! Kram

    SvaraRadera
  8. En riktigt trevlig helg med son&sonson!

    SvaraRadera
  9. Kan tro att det verkligen sätter guldkant på tillvaron med barn-barn. Det är ju ett under i sig att få barn, och att dessutom få barn-barn då - ja det är nog grejer det.
    Ha en fin lördag och njuuuuuuuuut!
    Kram Mia

    SvaraRadera
  10. Hoppas att dagen som farmor varit trevlig och mysig. Ha det så gott i helgen och njut av livet.
    Kramisar till dej Birgitta

    SvaraRadera
  11. Hej Lena!
    Vad mysigt med barnbarnet som sover bredvid dig i sängen:) Hoppas ni haft en trevlig dag!

    Vad mysigt med en weekendresa för dig och maken. Kanske Köpenhamn, det är en så mysig stad! Själv gillar jag och min sambo Peter att åka till Malmö, och därifrån är det ju inte långt till Danmark:)

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  12. Hej vännen vad härligt att få mysa med barnbarnet! Ha det gott! kram Maria

    SvaraRadera
  13. Hej & Tack rara du...både för titten hos mig och gullig kommentar!
    Jag har oxå ett helt gäng efterrätter...fast bara en av det slaget med 2 ben...resten är fyrbenta, hihi!
    Vad roligt att du vill vara med i min utlottning...önskar dig lycka till!

    Ha nu en mysig fortsättning på helgen!
    Kram Anki

    SvaraRadera