söndag 21 november 2010

Tidig morgon

Ja som vanligt så går det inte att sova när man är van att stiga upp i ottan. Klockan 05.15 vaknade jag idag och här sitter jag nu och har avnjutit en frukost i endamhet eftersom inga andra har samma problem med att sova som jag. Men det är faktiskt ganska mysigt må jag säga.
Det har som vanligt blivit långa arbetsdagar och det tar på kroppen det här, kvällarna slutar tidigt och man känner sig verkligen hur social som helst.
Vi har ju haft julmarknad den här helgen på jobbet så det har blivit lite extra mycket tårtor.

Tänkte visa Er en bild på min nyinköpta tavla, tyvärr blänker det för mycket och bildkvalitén är under all kritig men sånt är livet. Jag visar den ändå för jag tycker den är så härlig. Det som nu fattas är ett par mysiga lampetter på sidorna men det får jag söka efter härnäst.




Jag fick även tag i en ljusslinga som passade min ljustub, jag vet inte varför jag är så förtjust i den men det beror nog på att den lyser så mysigt i mörkret och det börjar ju bli väldigt mörkt nu.



Förresten kanske skulle fråga kära "rummetförvälbe finnande" Mia om hon har någon mer lampett, köpte ju en av henne för ett tag sedan, hmmmm bra idé kanske.

Idag ska jag för övrigt göra så lite som möjligt, tror jag behöver en återhämtningsdag efter några tolvtimmarspass, i morgon bitti ringer ju klockan 04.00 igen.

Jag önskar er alla en jättemysig söndag och skickar en stor KRAM / LENA

7 kommentarer:

  1. Hej på dej min vän! Sovmorgon blev det minsann här idag klockan hann bli över 8 innan jag steg upp, och när hände det sist. Jag vet inte men jag inbillar mig att många damer sitter uppe i ottan. Då kan det vara mysigt med ett tänt ljus, en kopp te och bloggar att besöka ;-) Det går ypperligt att sitta med sina egna tankar i tystnaden... Din änglatavla är bedårande och även tuben hur mysig som! Har tuben inte varit en lampa innan du satte ljusslingan i den menar du?

    En dag för återhämtning var det ... ha det nu så gott!!! Kram Ingela

    SvaraRadera
  2. Hejsan.

    Din ljustub tyckte jag om, mycket dekorativ!

    Jag har också börjat få lite problem med att sova på morgonen nu för tiden, särskilt helger.
    Men på vardagarna är man minsann trött.....

    Ha en skön dag,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  3. Du härliga kvinna.....
    Den där rummet för välbefinnande Mia har nog inte någon mer sådan lampett tyvärr, men jag ska kolla för säkerhets skull. Det kommer ju att bli en hel del saker över nu när vi flyttat och det kommer att bli en liten (????? hmmmm - stor kanske) loppis framöver. Då får ni komma och titta. Kanske finns något där som kan passa hos dig då.
    Skickar dig ett mail också men det dyker nog upp om en stund...
    Kram Mia

    SvaraRadera
  4. Hallåen fruen, vi har barnvakt i helgen, så jag sov till halv tio. Gud så skööönt!

    Jättesöt tavla, passar till jul tycker jag.

    Kram
    Emma

    SvaraRadera
  5. Vackra ting du omger dig med...ljus och bilder skapar harmoni. En tidig morgon i ensamhet är också ett härligt sätt att finna ro i kroppen och njuta efter långa långa dagar. Kramar

    SvaraRadera
  6. Hei!
    Jeg fikk dessverre ikke med meg julmarknaden på Croconilen i helgen, vi hadde nemlig planlagt en tur i Torsbybadet i går og da ble det ikke mer tid til overs. Men vi var innom Croconilen i ettermiddag og så på alle dyrene og smakte på kakene :)
    Vi kommer nok tilbake!

    Klem, NinaK

    SvaraRadera
  7. Jag har också blivit hopplös när det gäller sovandet. Jag sover hur bra som helst men somnar sent och vaknar tidigt. Vilken superfin tavla och ljusslingor kan man inte få för många av den här årstiden.

    Kram Lisa

    SvaraRadera