onsdag 24 november 2010

Godmorgon alla goa vänner

Ja här sitter jag nu sedan kl 05.23. Det är så svårt att sova när man är van att gå upp tidigt. Jag måste tyvärr smyga eftersom P-e sover, han har jobbat kväll och då kommer han i säng vid tvåtiden på natten. Usch vilka konstiga tider vi har i familjen nu.
Jag har slitit med kamerabilder en timma nu, tänkte lägga in lite nytt men det går ju inte. Mina bilder tillåts inte av servern, vad kan det bero på, någon som förstår sig på sånt.

Ja inlägg blir ju väldigt tråkiga utan bilder så det här blir då rakt inget långt.
Jag ska i alla fall berätta att jag igår träffade yttterligare en bloggvän i verkligheten. "Maliasverden" var på Crococnilen öven igår, hon kom med sin energi och skaparlusta för att göra vår heminredningsbutik mer attraktiv. Jag är säker på att det lyckades men jag får kolla ordentligt nästa tillfälle jag jobbar.

Idag ska jag unna mig något som inte annars är vanligt, en helt ledig dag där alla andra ska få skämma bort mig men middag och sånt. Det ska verkligen bli härligt, och varför nu detta, ja det kan ni ju klura på men det är inget jag vill basunera ut.

Jag önskar alla mina vänner en riktigt skön onsdag

Stor kram Lena

3 kommentarer:

 1. Hejdu

  Ja om någon borde väl förstå hur du känner det angående bilderna. Måla utan pensel är inte lätt. Javisst man får lägga annan vikt med orden (eller så låter man bli för man inte orkar) Färgerna slog mig just nu man skulle ju kunna byta färger på texten ;-)
  Sen är det nog så att vill man besöka någon så gör man det ändå!

  Ha nu en go härlig dag Lena!

  SvaraRadera
 2. Skulle nog tro att vissa fyller år.....eller...Jag säger grattis på din dag i tron om att det är så ;-D

  Önskar dig en riktigt bra dag/caja

  SvaraRadera
 3. hei på deg,
  så koselig å høre fra deg igjen,
  ja nå lurer jeg på om du fyller år, gratulere om det er tilfelle,
  ønsker deg en hyggelig dag å kos deg masse.
  klem fra sylvia

  SvaraRadera