måndag 29 november 2010

Underbar helg

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen efter en helt underbar helg.
Det var visst till Stockholm jag skulle visade det sig.
Fredag eftermiddag när vi var framme började med inspelningen av parlamentet. Det vet min sambo att jag gillar. En och en halv timmas glada skratt tillsammans med härliga parlamentetdeltagare var en befrielse.
Efter en enklare middag så landade vi faktiskt på hotellet lagom till Idol, det passade mig bra eftersom jag som vanligt är trött efter åtta på kvällen.
Lördagen var så himla mysig, med besök i Gamla stan och dess årliga julmarknad. Lite affärer hann vi också med innan det bar av till Östermalm och ett besök på "sparadiset". Det var ett helt ljuvligt ställe inrett i tropisk stil.
Där fick jag en 50 minuters massage tillsammans med sambon, mysigt, sen bar det av in i bubbelpoolen. Där fick man två rum helt för sig själv i 50 minuter. Inrett med vilstolar, växter, skön soffa med massa kuddar, dusch o toalett. Kära någon jag har verkligen badat i en bubbelpool 2 ggr på en vecka och det är ju bara så otroligt skönt att sitta där bland bubblorna och äta färsk frukt och dricka juice i vinglas.
Jag tog någon fattig bild men kvalitéten är inte bra det var så mörkt därinne och blixtar och kameror är inte så vänliga mot mig.

Ni kan väl ana ingången till bubbelpoolen i alla fall, här blev det så ljust med blixt.Här är första rummet man kom in i där soffa och vilstolar och allt fanns, bilden härunder kommer från samma rum.Ja ni det här var guld värt. Kvällen avslutades sedan med en mycket god middag på Thailändska  restaurangen Cophangan eller om det nu heter något annat. Där är så häftigt man får sitta och vänta på bord, ingen förbeställning där inte, nej man skriver ner namnet på en griffeltavla och blir sedan uppropad när något bord är ledigt.
Allt i Thailändsk stil, inte en stol lik den andra och känslan att sitta under bar himmel och äta är härlig. Varm rekommendation om man gillar Thaimat, mums.

Ja sedan gick ju klockan fort och tunnelbanan var ett faktum tillbaka till hotellet, man orkar inte med en sen kväll efter allt detta sköna.
Ja vad mig beträffar skulle jag gärna åka tillbaka snart igen men det lär man väl inte ha tid till på länge för nu ska jag börja baka på heltid i två månader framåt. Ja så några sena kvällar blir det inte här i fortsättningen.

Ha nu en riktigt skön vecka mina vänner

Stor kram till er alla

LENA

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg du fick. Roligt med lite överraskningar också. Så nu blir det julbak också på jobbet. Du kommer inte att vilja se en kaka sedan. Var rädd om dej.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Ah... vilken häftig resa och vilket häftigt sparadis.. väl förunnnat dej Lena.. och vad skönt att bli utvilad på ett sånt ställe.. och nu ärre bare bakinga som gäller:).. ha de gött..kram..Pia

  SvaraRadera
 3. Gomorron i väst
  Vilken bra helg du fick, sånt lever man på länge. Nu kommer du baka som hejsan. Han hade hittat på mycket kul din sambo, sånt blir man glad för. Ha det gott
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Låter som den absolut perfekta helgen! Blundar och försöker visualisera....

  Ha en fin tisdag/caja

  SvaraRadera
 5. Hej på dej! Vilken underbar vistelse du verkar ha varit med om i helgen! Härligt då man får känna sig så ompysslad ibland!!!

  SvaraRadera
 6. Men åh! Den helgen skulle jag vilja kopiera rakt av. Helt underbart ju!

  Kramis Lisa

  SvaraRadera
 7. Å vad länge sedan! Har startat en ny blogg eftersom jag fick en förföljare i den gamla.Ser att du har kvar "ögonblick" längst ner i blogglistan.

  Om du vill fortsätta följa mig i den nya så vet du var...

  SvaraRadera
 8. Låter som en underbar helg! Härligt!:-)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera