söndag 23 oktober 2011

Sfköna söndag i höstrusket


Jag börjar dagens inlägg med en bild på min katt som inte är en vanlig katt, han är mer en människa än ett djur, hmmm undrar vem som gjort honom sån.
Men erkänn att han har en skön stil :)

Ja annars har helgen varit bra med trevlig lördag i glada tjejers lag, vilka skrattsalvor det kan bli när fyra väninnor drar igång med sina tokigheter inne på ett köpcenter. Härligt att få skratta så mycket, så nu har man väl förlängt livet med några dagar.


Ja sen har man gjort lite ståltrådsarbete som är så kul. några hjärtan med pärlor, jag blev riktigt nöjd och tycker att de kan få följa med på hantverksdagen till helgen, blir nog några fler inom kort.


Ja och denna gråmulna söndag kan  bli en riktig pysseldag minsann fast först måste jag läsa klart era bloggar.


Jag önskar Er alla en riktigt skön söndag så hörs vi snart igen


KRAM LENA

6 kommentarer:

 1. Å sånt där är som bomull för själen det..med goda skratt i vänners lag:) katten din..nja jag har väl gjort detsamma med min hund! Men det töcker jag bare ää gött:) Du vad dina tavlor är sköna.. Jag har nog lite svårt just nu att få till det med hemsidan..och pysslet.. väntar på nästa kick:).. ha en skön dag.. ska nog försöka gå ut nu och plocka lite ris.. kram..Pia

  SvaraRadera
 2. Visst är det mysigt med en massa "goa" skratt tillsammans med goda vänner!
  Är nog lätt att man får sina husdjur sådana....

  Idag verkar det bli en vacker dag här på västkusten, sol och blå himmel....
  Auktion blir det för mig och gubben idag...kul!

  Ha det gott,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 3. När jag skrev mitt inlägg imorse var det regn här också, men nu kikar solen fram. Jag gillar kattens stil, skulle kanske ta och härma den idag, får bli en slapp söndag.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Hihi.. var ju tvungen att skriva igen.. Du skrev lilla gumman.. vet inte om jag berättade för dej om mitt äldsta barnbanr när han var liten och sov öäver..har en känsla av att jag berättade då när vi träffades på torget i somras..då du berättade om boken.. Hur som haver.. jag har ju en färdig berättelse om de sagor vi hittade på jag och Isak.. Sagan om den Lilla Gumman och hennes kompis Greta.. och så förstås Per på Åsen... i den sagorna vävde jag in dagens händelser som vi hade gjort jag och han.. :).. det var nog den lilla gumman :)....

  ..nu ska jag ut och greja solen lyser...kram..Pia

  SvaraRadera
 5. Den där missen alltså... hur mysig som helst.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 6. Skratta så härligt att skratta tillsammans ännu bättre! En riktig njutare din mise, vet du ett ögonlock tyckte jag han likade vår Charlie ;-)

  SvaraRadera