tisdag 29 november 2011

Lite julstämning infinner sig sakta


Adventsstjärnan blev borta bakom gardinen den.


Det blev ingen märkvärdigare adventsstake för mig i år, jag gillade den här så mycket att det blev siffror på ljusen och vitmossa istället. Istället har jag gjort olika grupper här och var i huset.


Mina rödrutiga julgardiner fick ha sitt omtag överst på gardinen i år, alltid någon liten förändring, med ett rött hjärta i mitten som inte syns speciellt bra på bild.


I den här krukan hade jag en stor växt som hade gjort sitt så den fick lite färg och pyssel sen tyckte jag den blev en mysfaktor inför julen.


Fann en ljusstake igår, plats för tre ljus men så blev det inte nej, en hyacint och snösprutade röda rosor tyckte jag passade bättre, :) Pricken över i en metallisk juladress i mitten.

Ja det var väl det jag ville visa för tillfället det, nu ska kokaren på väntar så trevligt besök av goda vänner.

Ha en fin dag allihop

KRAM LENA

4 kommentarer:

 1. Hallå!

  Här var det julfint minsann! Har inte kommit riktigt lika långt, men med Julias hjälp både bakat och pysslat. Tur för mig att jag har en duktig hjälpreda!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Hej på dej min vän! En liten kommentar får det bli denna onsdagskväll. Vad fint du har pyntat. Jag gillar rödrutigt, det ser så rustikt juligt ut. Tror bestämt att du har förnyat lite även på din layout. Ny bild och nytt namn?

  Nu kallar Charlie han vill ut på tur, sen ska jag sjunka ner i soffan en stund. Det är mig väl unt om jag får säga det själv på min lediga dag. Kramar till dig!

  SvaraRadera
 3. När sonen var liten bakade han alltid pepparkakshus hos farmor, och det var en stolt kille vi hämtade då. Kommer bli mysigt hos dig när ni bakar, och det är ju själva garnerandet som är så kul. Jättefint har du gjort med kuliga gardiner och blommor, och snart doftar det gott av pepparkakor, då lär du få julkänsla. Jag är ledig idag, är så sugen på kaffe så jag smäller av snart. Men ska och kolla blodtrycket, kanske inte är så smart med en balja kaffe före.
  Ha det kul
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Jamen nu blev det fel...fniss, kuliga?? Ska vara juliga såklart.
  Kram
  AM ♥

  SvaraRadera