torsdag 8 juli 2010

Vilken underbar dag jag haft

Tänk vad livet ändå är underbart, att få gåvan att lära känna nya människor och att få insupa deras härliga energi.
Det har jag fått göra idag och jag vill tacka dig Mia "RUMMET FÖR VÄLBEFINNANDE" för att jag fått möjlighet att göra din bekantskap.
Jag går fortfarande i ett rus vill jag lova, ett rus som beror på allt fint du hade att visa oss, allt som du gjort själv och som är gjort från hjärtat med stor kärlek.
Jag önskar att fler får uppleva Mias underbara skapande och hennes härliga energi.
Titta här på tavlan som jag köpte, den är så underbar och passar alldeles perfekt under mitt nymålade skåp. 

Jag säger återigen tack för den här upplevelsen och säger att det inte är sista gången vi ses.

Som om inte detta vore nog så hamnade vi på hemväg från Kil i Brunsberg, wow alltså. Kolla caféet.

Ja men tänk er då att sitta och fika här, kan det bli bättre? Vi passade också på att smyga in i örtagården som de har här. Där inhandlades lite olika basilikasorter, Limebasilika, thaibasilika och en röd basilika, mums.

Nästa anhalt blev Matildas bod antik och kuriosa. Den ligger i Slorudsborg Brunskog, 2 mil öster om Arvika. Det var en unik plats och har ni vägarna förbi så åk in där. De har en webbadress om ni är intresserade. www.matildasbod.se, väl värd att kollas på det kan jag lova, se här bara.Ja men förstår ni hur underbart det var här? 3 små stugor fyllda med massvis av härliga antikviteter och kuriosasaker, mumma för själen kan jag lova.

Jag säger det igen en heldag med underbara upplevelser och jag är så tacksam att jag fått gåvan att njuta av de här tingen. För mig är det här riktig Livskvalitét.

Ha nu en helt underbar kväll allihop och har ni inte redan varit inne på Mias webbplats så gör det omgående. www.kanslansvag.se

STOR KRAM och tack för alla goa kommentarer som jag får.

LENA

15 kommentarer:

 1. Hej.åååå har du varit hos Mia...nu blev jag lite avundsjuk..för guuud sicken go männska de är:)..Har träffat henne några gånger och varje gång så ler mitt hjärta i många dagar efteråt..för så mycket glädje och skratt man får av henne..finns inte maken till... Hos nästa stopp ser jag att du varit i Brunsberg..dit har jag tänkt mej snart..men du missade ju MATILDAs butik och blogg http://countryantiquesblog.blogspot.com/ Hos den andrra Matilda har man gjort fynd genom åren..Mycket fint..JA du de var en dag som hette duga de..
  Pia

  SvaraRadera
 2. Åhhhh Lena, det är jag som ska tacka........

  Är så himla glad att ni kom och hälsade på mig idag och jag har slipat möbler så det stått härliga till efter att ni åkte. Så mycket glädje jag slipat in i det bordet du *ler*

  Ja, jag förundras ibland över hur fantastiskt livet är och jag kan bara säga att den här dagen kommer jag att leva på hur länge som helst.
  Du vet, det är så där pirrigt gott med en massa värme som bara flödar i kroppen på mig. Så känns det när man träffar härliga människor som er.

  Vad roligt att tavlan passade så bra också.

  Nu sitter jag här och funderar allvarligt på att ta mig en tur till Brunsberg imorgon....
  Har varit på väg till "min Matilda" som har sin loppis där - Country Antiques - också vill jag ju gärna sitta där och fika också.

  Sen kan jag ju bara tillägga att det där stället med loppisen har jag varit på väg till flera gånger men aldrig kommit dit. Nu kanske det blir av. Känns bara som jag skulle vilja bo där också ;)


  Ha det fint nu och tusen tack för idag.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Hej! Vilken härlig dag du haft. Läser Mias blogg och har förstått att hon är en underbar person.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 4. Hej Vännen!
  Vilken fin tavla o såna mysiga ställen ni varit på:)

  Kraam o trevlig helg!

  Jenny

  SvaraRadera
 5. jättevackert och vad härligt med den där känslan! Helt underbart!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Hej hopp! Och tack för besöket idag.=)

  Nu vet jag precis vem du är, jag kände inte igen bloggnamnet bara. Det är så spännande att möta de verkliga människorna bakom bloggarna så där av en slump ibland.♥

  Kram, Matilda.

  SvaraRadera
 7. Hi, hi - jag sitter här och dricker kaffe och är lika glad än......
  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 8. Jag förstår att du har haft en trevlig dag.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 9. Åhh det låer underbart...Hoppas att allt är bra med dig. Sitter på verandan med datorn, underbar kväll. Ha det bäst/ Kramkram Anne

  SvaraRadera
 10. Åh, vad underbart härligt det låter!! En så´n dag skulle jag verkligen behöva nu. Vad härligt att du fick se så mycket vackert och insupa energi.
  Sköt om dig!
  Kram!

  SvaraRadera
 11. Hej vännen!
  Åh så vacker miljö med dom 3 små stugorna.
  Ha det gott
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 12. Så fin tavla.
  Ha en fortsatt bra lördag.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera