onsdag 30 juni 2010

Råkade gå in i en inredningsaffär

JA nu har jag äntligen fått mitt glasfat på fot, det bara stod där i en inredningsbutik och skrek på mig, visst passade det bra?






Det känns skönt när man fått tag i något man sökt länge.

Ja sen fann jag ju då de här söta väggorden som ska upp i sovrummet snarast.



Sist men inte minst fann jag en alldeles bedårande söt skål i rött, blir väl hur söt som helst med sommarbär i.



JAg hade en sak till men bilden blev ursuddig så det fär vänta, men i Tällberg hamnade jag i ett stånd där de sålde vacker gaffelkonst. En vacker, enkel ring i nysilver följde också med hem.


Ja det var det jag vill visa er idag, nu ska jag ta ner en bård i vardagsrummet som är så otroligt ful tycker jag, började i går kväll men nacken fastnade nästan i ett konstigt läge så jag får fortsätta nu.

HA nu en riktigt skön dag allihop

KRAM LENA

9 kommentarer:

  1. Hejsan.

    Så söta saker du handlat, en riktigt lyckad shoppingdag med andra ord.

    Väggorden var ju så mysiga, inköpta var?

    Hoppas det går bra med borttagandet av bården idag...har nacken börjat krångla så.....

    Ha det gott,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  2. Halloj

    Här var det matnyttigt att läsa och fina bilder att kolla på. Nu tycker ju jag att allt du handlat var superfint. Bokstäverna i sovrummet det blir ju så charmigt! Tänk att ligga och kolla på dem just innan man knoppar in!

    Ha nu själv en go ledig dag
    Kram Ingela

    SvaraRadera
  3. Så fina saker du har hittat! Rättvik brukar vi ta en sväng till ibland, det är så himla fint, och Tällberg....underbara ställe!

    Vad spännande att du ska fixa en fondvägg med panel, det är så snyggt! Både ohyvlat och hyvlat är supersnyggt! Jag tror att liggande ohyvlat är en grej just nu, men så himla snyggt!!! Stående hyvlade håller alltid, inte så modern, men lika fint och kan målas i oändligt många färger. Om du ska ha brädor på den korta väggen är det ju supersnyggt med liggande panel, som drar ut rummet mer. Är det den långa väggen är det snyggt att ha stående panel som drar ut rummet lite. Lite trix för att göra rummet lite större på olika sätt = ). Ja, du fick inget riktigt svar av mig. Berätta vad du kommer fram till!

    Ha en bra dag!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  4. Hej Vännen!
    Finfina shoppingfynd:)

    Ha det gott!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  5. Fint glasfat. Var det i Rättvik du fann detta?
    Kramen

    SvaraRadera
  6. Kan tänka mig att den skrek efter dig..Det är mycket som skriker efter mig tyvärr och ibland får jag verkligen lägga band på mig och säga, Anne det där behöver du inte!!! Jättefina saker och den lilla röda skålen, urfin. Hoppas att allt är bra i värmen. Nu skall det verkligen bli varmt igen efter en dag med lite svalare. Ha det gott vännen/ Kramkram Anne

    SvaraRadera
  7. Ser att vi är fler som fyndade under midsommar. Perfekt fat till din fina kupa, och den röda skålen var läcker. Idag är jag ledig, har rensat ogräs men det blev varmt så jag tog paus.
    Ha en fin julidag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  8. Hej där!

    Lite snabbt i pausen på tv. Fann din kommentar och visst är det mysigt att vara ledig och bara göra det som faller en in! Njut du med!

    Kram Ingela

    SvaraRadera
  9. Så mycket fint.
    Helt underbart väder har vi och idag har det blivit många dop i havet för min del.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera